Digital collaboration - strategi, platforme og kundecases

Dato:
11/6 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Den digitale transformation har været i fuld gang længe, og der er talrige eksempler på hvordan nye platforme har disruptet markedet - fra udviklingen af ​​mobile apps, on demand-kultur og digitale platforme til nyere teknologier, som vi endnu ikke har set de fulde konsekvenser af, som for eksempel augmented reality, machine learning, kunstig intelligens og Internet of Things.

Med den hastige udvikling af nye teknologier ændres forbrugeradfærd og kundepræferencer sig tilsvarende hurtigt.

For at navigere i dette hastigt skiftende landskab er det vigtigt at have en strategi for hvordan man sikrer agility, hurtig iteration og datastyret beslutningstagning, samtidig med at virksomhedens digitale aktiver aktiveres. Alt sammen for at holde fast i kunder og samarbejdspartnere og prøve at påvirke dem for at kompensere for de hastige omstillinger. Nøglen til dette ligger i digitalt samarbejde og vidensdeling med kunder og partnere.

For nogen er deling af viden begrænset til særlige prislister og kataloger, mens det for andre er at give adgang til nogle af virksomhedens interne systemer, mens andre igen har hele forretningsmodellen som platform. Det er for eksempel streaming tjenester der lever af at dele deres indhold og ikke kun giver adgang til indhold, men også bruger kunstig intelligens for at komme med relevante forslag.

Men hvordan kommer man i gang med det digitale samarbejde og får opbygget den platform der skal udgøre fremtidens partnerskabsøkosystem.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
Jakob Schjoldager
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld

Jakob Schjoldager er erhvervs- og ledelsesredaktør på Computerworld, og skriver til dagligt om virksomheders it-strategier og danske CIO’ers arbejde. Jakob har tidligere også været sikkerhedsredaktør på Computerworld.


09:00
Aktiver dine applikationer og data-siloer med syntetiske API'er
Den digitale verden forandrer sig mere og hurtigere end nogensinde tidligere, og det er ofte en enorm udfordring at sikre sig, at it-systemer, applikationer og data-kilder kan tale sammen.

Vores kunder, medarbejdere og brugere forventer samtidig større og større mulighed for at gøre ting selv i intuitive selvbetjeningsløsninger både som web- og mobil-applikationer.

Stefan Andreasen vil fortælle om, hvordan en ny generation af hybride RPA/integrations-platforme kan løse dette problem på en helt ny og agil måde. Det gælder specielt, når man har et broget landskab af legacy-applikationer og data-siloer, eller når et it-landskab forandrer sig hurtigere end traditionelle integrationsløsninger kan følge med til.

Stefan Andreasen vil komme med konkrete kunde-eksempler og en demo på, hvor nemt man kan 'web-service-enable' en applikation uden API.
Stefan Andreasen
Oplægsholder:
Stefan Andreasen
Co-Founder
SmartRPA

09:30
How an open source integration and API platform support a distributed API development model
Oplægsholder:
Benneth Christiansson
Senior Integration and API management Consultant
Redpill Linpro

10:00
Pause

10:20
Data-dreven — ikke dræven
De fleste virksomheder ved godt, at it og data har en afgørende betydning for deres succes. Der er blevet brugt mange kræfter på forvaltning af systemer og data igennem implementeringer af ITIL, GDPR og ISO27001. De mange arbejdsgange og politikker kan føre til, at hastigheden for udvikling af applikationer går ned og ikke længere kan følge med virksomhedens ambitioner om forandring.

Nye metoder som scrum og SAFe forsøger at sætte hastigheden op, men savner fokus på en af de vigtigste forudsætningen for agilitet på tværs af hele virksomhedens it-landskab: Platformen.

Her præsenteres et bud på en moderne platform, der understøtter effektiv udvikling og forvaltning af virksomhedens services, applikationer og data.
Mads Hjorth
Oplægsholder:
Mads Hjorth
Chief IT-Architect
Digitaliseringsstyrelsen

Mads Hjorth er uddannet datalog og arbejder som it-arkitekt i Digitaliseringsstyrelsen. Han udvikler referencearkitekturer, tekniske specifikationer og løsninger, der understøtter de fællesoffentlige målsætninger om en sikker, effektiv og sammenhængende anvendelse af it i det offentlige.


10:50
Paneldebat
  • Stefan Andreasen, SmartRPA
  • Redpill Linpro
  • Mads Hjorth - Digitaliseringsstyrelsen

11:20
Tak for idag
Det får du ud af det
  • Få ny viden om platforme
  • Sådan laver du en strategi
  • Hør hvordan andre virksomheder arbejder med området
  • Stil spørgsmål til eksperterne
Praktiske Oplysninger
Dato:
11/6 2019
Tid:
08:30 til 11:25
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language