Optimer din forretning med Microsofts splinternye Dynamics 365 Business Central

Dato:
28/3 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Microsoft Dynamics NAV er udgået som produktnavn og erstattet af Microsoft Dynamics 365 Business Central - både når det handler om lokal installation på egne servere og som en hosted service.

Systemet er en del af Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer, der med Microsoft Dynamics 365, Azure, Power BI og advanced analytics giver helt nye innovative muligheder for at skabe dyb indsigt, sammenhæng og digital værdiskabelse i forretningen og dens processer.

Det betyder, at du kan fremskynde regnskabsafsluningen, automatisere store dele af din supply chain, optimere projekter og processer, optimere driften og få langt større indsigt i dine kunders handlemåde, så du får mulighed for at give bedre kundeservice - altsammen i et eneste, sammenhængende univers.

Kom og hør om de nye muligheder i Dynamics 365 Business Central, som er en komplet løsning til administration i virksomhederne med et hav af muligheder.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:00
Rundt om Dynamics 365 Business Central
Få indblik i hvordan Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer til små og mellemstore virksomheder giver nye muligheder for at udnytte fordelene ved moderne it-miljøer. Bliv opdateret på hvordan nuværende brugere af Microsofts Dynamics (AX, NAV, C5) kan opgradere til den nye generation.
Thomas Halse
Oplægsholder:
Thomas Halse
Market Manager
Columbus

09:30
Sådan får du den optimale rådgivning om valg af Microsoft Dynamics-leverandør
  • Hvilke kriterier ligger til grund for valg af den rette leverandør?
  • Hvordan finder jeg den rette leverandør?
  • Hvordan kan QBS hjælpe med valg af den rette leverandør?
  • Hvorfor er rådgivning omkring leverandør gratis hos QBS?
Ulrikka van Straten
Oplægsholder:
Ulrikka van Straten
nordisk direktør
QBS group

Som nordisk direktør er Ulrikka van Straten ansvarlig for at hjælpe QBS partnere i Danmark, Sverige, Norge og Finland med en succesfuld forretningsudvikling.
Ulrikka van Straten har en baggrund fra it/tele og software-branchen, blandt andet har hun i en årrække været Head of Digital Marketing i Microsoft. Senest kommer Ulrikka van Straten fra en stilling som direktør for Value Added Services hos Accountor, som er en af Nordens førende leverandører af juridiske-, finansielle- og HR-services i Europa.


10:00
Pause

10:15
Dynamics 365 Business Central - hvor langt er vi?
Microsoft har en vision om at skabe en platforms-uafhængig løsning - i skyen: En løsning, som samler flere forretningssystemer i ét samlet online-system, der bygger på de samme data. Det er en fantastisk vision, som vi glæder os til. Men hvor langt er vi?

Kursen er udstukket, og retningen er sat - men hvornår skal du hoppe på toget? Og hvor hurtigt skal toget køre? Det vigtige er, at du tænker dig om, og at du tager udgangspunkt i din virksomhed og dine behov.
Michael Andersen
Oplægsholder:
Michael Andersen
partner
Vektus

Michael Andersen er Partner i Vektus A/S. Han har mere end 25 års erfaring med rådgivning og salg af Navision /Business Central løsninger, og fokuserer på at tilbyde kunderne den bedste sparring på viden, kompetence og erfaring om Dynamics 365 Business Central.
Hos Vektus rådgiver vi dig gerne om, hvilken vej du skal gå - men i lige så høj grad om, hvilke vej du ikke skal gå.


10:45
MicroPartner A/S

Kundecase: Fra system-kludetæppe til datasamspil

Mens mange virksomheder tøver med at tage skridtet fuldt ud og få implementeret en smartere ERP-løsning, har DanuCare med Microsoft Dynamics 365 Business Central fået et system, der har været med til at skabe det nødvendige overblik og holde styr på virksomhedens forskellige processer.

Hør om selskabets erfaringer.
Sander Bille
Oplægsholder:
Sander Bille
direktør
DanuCare Aps

11:15
Paneldebat
Thomas Halse, Columbus
Michael Andersen, Vektus
Matthijn Hoogenboom, MicroPartner
Ulrikka van Straten, QBS group

11:45
Tak for idag
Det får du ud af det
  • Indsigt i Microsoft Dynamics 365 Business Central.
  • Indsigt i smart brug af AI til at optimere både drift, regnskab, forecast, supply chain og projekter.
  • Viden om mulighederne for at lære dine kunder bedre at kende via smart brug af analyseværktøj.