Roundtable: Muligheder og gevinster med RPA

Dato:
22/11 2018
Sted:
Hellerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

RPA - robot proces automation - er for alvor på vej frem i mange organisationer: Der er meget store muligheder for de fleste organisationer i software-robotter, der er relativt nemme at opsætte.

Når de kører, kan de håndtere mange trivielle standardopgaver i organisationen.

Det kan spare omkostninger, øge proceskvalitet og drifts-effektivitet, minimere risiko for fejl og ofte give ny indsigt i forretningen.

Anvendelsesmulighederne er mange. Software-robotterne kan anvendes som ‘lim’ mellem systemer, da de hurtigt og effektivt kan migrere løbende data mellem legacy-systemer.

De kan anvendes til automatisk og tidsbesparende opsætning af dokumenter, udsending af mails, indhentning af data og mange andre ting, der kan være med til at skabe nye indtægtsstrømme, øge proceskvaliteten og forbedre kundetilfredsheden i langt de fleste organisationer.

Med det rigtige værktøj kan en softwarerobot bygges og igangsættes meget hurtigt.

For de fleste organisationer ligger udfordringen mere i at identificere de rigtige brugs-scenarier i forhold til forretnings-strategi, udbytte-ønsker og organisation i de ofte komplekse it-miljøer samt at formulere og håndtere deres tilgang til RPA, så robot-brugen ikke knopskyder i øst og vest.

På dette roundtable vil vi diskutere teknologien og mulighederne for procesforbedring med RPA.

Vi vil også diskutere, hvordan man bedst muligt styrer sit RPA-projekt, så det ikke kommer ud af kontrol.

Under roundtablet vil vi tilstræbe at tackle de vigtigste udfordringer, organisationer står over for, så du får mulighed for at udforske følgende spørgsmål:

  • Hvad er de vigtigste læringer og udfordringer i implementeringen af RPA? Hvordan kan vi øge effektiviteten i implementeringen?
  • Hvordan kan udbredelsen af RPA udvides ud over de få brugssager, som vi oplever i dag? Hvilke forandringsstyringsaspekter er relevante, når du vedtager RPA? Hvordan kan man sikre succes i implementeringen?
  • Hvad vil du gerne se fra dine leverandører? Overholder de dine forventninger med hensyn til erhvervsmæssige fordele?
  • Hvordan bygger man en bot?
Rundbordsdiskussionen ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og krydres med eksempler og erfaringer fra Automation Anywhere’s kunder. Undervejs vil der være rig lejlighed for at netværke med de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer.

Formiddagen afsluttes med en lækker frokost i restauranten.


Om rundbordsdiskussionen
Deltagerpladserne er forbeholdt CIO’s, it-chefer, it-direktører, digitaliseringschefer, CFO’s, CTO’s og andre CXO’er.

Se program

Program:


09:00
Velkomst
Steffen Villadsen
Moderator:
Steffen Villadsen
Idé - og ledelsesredaktør
Computerworld

09:15
Bordet rundt

09:30
Will Bolt - Automation Anywhere
Will Bolt
Oplægsholder:
Will Bolt
Northern European sales director
Automation Anywhere

Leading a number of sectors, Will has experience in Public Sector, Life Sciences and Healthcare & FMCG among others, focusing on delivering intelligent automation solutions that allow clients to transform their back and front-office environments. Passionate about technology, he aim to build trusted partnerships at the C-level.


10:00
Roundtable debat

11:00
Pause

11:15
Roundtable debat

12:30
Frokost
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
22/11 2018
Tid:
09:00 til 13:30
Sted:
Restaurant ADDRESS
Tuborg Havnepark 15
2900 Hellerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language