Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:05
Drop dine forfængelighedsdata
Dropbox, LEGO, Salesforce og Jonathan Løws egen AI-startup JumpStory har alle det til fælles, at de har gjort op med det, Løw kalder ’forfængelighedsdata’. Det kunne være antallet af abonnenter på virksomhedens nyhedsbrev; antal følgere på sociale medier eller den nuværende tilgang af kunder.

Ingen af disse data fortæller nemlig, ifølge Jonathan Løw, noget om virksomhedens fremtidige succes. De er data, der er lækre at indsamle og rapportere videre, men de risikerer at vildlede mere, end de vejleder.

I stedet er det i fremtiden afgørende at identificere din ”North Star Metric” – dvs. det målepunkt som reelt bør være din målestok for succes. Med afsæt i Dropbox’ massive væksteventyr, LEGOs transformation i data-benchmarking og JumpStorys skifte fra vækst- til adfærdsfokus vil Jonathan Løw gøre tilhørerne klogere på, hvornår data vejleder, og hvornår de vildleder.
oplægsholder
Oplægsholder:
Jonathan Løw
serie-iværksætter og co-founder af JumpStory

Jonathan Løw har startet 5 virksomheder, været næstformand i Dansk Iværksætter Forening samt arbejdet som digital chef hos Bog & idé og investor hos Accelerace. Han er forfatter til flere bestsellere om innovation og iværksætteri.


09:45
Den datadrevne forretningsmodel – data som en service
Hvordan kan vi ændre traditionelle forretningsmodeller ved hjælp af data? Vær med, når vi ser på konkrete metoder til at identificere nye forretningsmuligheder.

Hvad kan vi lære fra disciplinen design thinking, hvad er data-driven design, og hvordan arbejder vi med dataøkosystemer, som forbedrer samarbejdet med jeres leverandører, kunder og omverden?
oplægsholder
Oplægsholder:
Søren Christian Søndergaard Poulsen
Senior Advisor
Inspari

Søren har de sidste +10 år arbejdet som konsulent og rådgiver for organisationer, der ønsker at blive datadrevet. Søren har rådgivet nogle af de største danske organisationer herhjemme på tværs af funktioner og sektorer.


10:25
Pause

10:45
Skalér jeres data-drevne initiativer
På dette indlæg får du indsigt i, hvordan du får mere værdi ud af jeres data-drevne initiativer. Du får indblik i, hvordan konkrete virksomheder har opnået bedre udnyttelse af deres data med de frie rammer, som Snowflakes unikke Software as a Service Cloud Data Platform giver mulighed for.

Med løsningen får du en data-platform designet og udviklet specifikt til at udnytte den elasticitet, som kun kan opnås i public cloud. Gennem fuld adskillelse af compute og storage får du øjeblikkelig skalering, parallelisering og isolering af forskellige typer workloads i en sikker løsning, som gør det simplere og mere effektivt at arbejde med forskellige typer og mængder af data.
oplægsholder
Oplægsholder:
Henrik Norhøj Nielsen
Sales Engineer
Snowflake Computing

Henrik har arbejdet med implementering af datavarehus og business intelligence løsninger siden 2001, primært på Oracle databaser og Exadata, Microsoft og Teradata. Skiftet til Snowflake i starten af 2019 var drevet af hvordan cloud-teknologien gør det muligt at opnå resultater på meget kortere tid end andre eksisterende løsninger. Det gyldne mål har altid været at levere troværdige data klar til analyse og indsigt på den korteste mulige tid.


11:25
Bliv data-dreven – fra avisudklip til datahåndtering
Gennemgang af Infomedias digitaliseringsrejse, hvor vi har implementeret Qlik Sense til at håndtere mange manuelle opgaver. Vi giver et indblik i, hvordan en mellemstor virksomhed benytter sig af teknologi til at fremtidssikre virksomhedens drift.
oplægsholder
Oplægsholder:
Frederik T. G. Julian
Business Intellingence Lead
Infomedia

BA fra AAU-CPH i Teknoantropologi
MsC fra ITU i Digital Innovation & Management
Har været BI lead hos Infomedia det sidste 1,5 år


12:10
Frokost

13:05
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Den datadrevne forsyningskæde
13:05 - 13:35 (30 min)
Sådan udvikler du din forretning med data, machine learning og AI

Indlægget vil gå i dybden med, hvordan forretningen anvender data, machine learning og AI til at forretningsudvikle og optimere processer. Herunder gives en gennemgang af, hvordan du kan bruge analyse-baserede værktøjer i dagligdagen.

Daniel Aunvig, Head of Data & AI, Microsoft Denmark

Læs mere

Vælg dette indlæg

Datadrevet marketing & salg
13:05 - 13:35 (30 min)
Fra digitale buzzwords – til en eksekverbar handlingsplan

Du får et unikt indblik i, hvordan Danske Spil har transformeret sit fokus fra klassisk marketing til digitale brugerrejser og stærkere kunderelationer i en operationel hverdag.

Jesper Thyssen, Head of CRM og Digital Marketing, Danske Spil A/S

Læs mere

Vælg dette indlæg


13:40
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Den datadrevne forsyningskæde
13:40 - 14:10 (30 min)
FK Distribution bruger data med fordel

Fysiske og digitale tilbud er i dén grad styret af data. Hør hvordan FK Distribution bruger data intelligent og om risici i processen med at bruge machine learning og AI.

Johny Martin Christiansen, Chief Controller, FK Distribution A/S

Læs mere

Vælg dette indlæg

Datadrevet marketing & salg
13:40 - 14:10 (30 min)
Sådan driver data marketing hos DHI

Pascal vil dele DHI’s vision og erfaring med, hvordan data driver marketing og salgsaktiviteter. Indlægget afholdes på engelsk.

Pascal Tourres, Head of Group Digital Marketing, DHI

Læs mere

Vælg dette indlæg


14:15
Strategi for cloud-analyse: Første stop på virksomhedens cloud-rejse
Få indblik i forretningsmæssige gevinster, fordele og opfyldelsen af de strategiske mål, der følger med at bruge cloud til mere analyse og skabe en datadrevet organisation. Hør hvad der grundlæggende skal til for at få det fulde udbytte af cloud - og hvordan CGI hjælper sine kunder med at komme i gang med cloud-baseret analyse.
oplægsholder
Oplægsholder:
Thomas Herlin
senior business advisor and director of consulting
CGI

Thomas Herlin er seniorrådgiver og konsulentchef hos CGI. Thomas’ primære rolle er at rådgive kunderne om, hvordan de får forretningsmæssig værdi af deres data med nye datastrategier, teknologier som cloud, machine learning og artificial intelligence og nye dataarkitekturer til at automatisere og løfte forretningen.


14:45
Pause

15:00
Når småt bliver til stort gennem reel innovation
Hør hvordan store virksomheder kan lære af små virksomheder i den datadrevne verden. Og hvordan små, datadrevne virksomheder med lynets hast er blevet til nogle af verdens største og mest innovative virksomheder.
Den digitale udvikling begyndte for alvor at tage fart i Danmark i 1960’erne og 1970’erne. Det er derfor en anakronisme, når vi i dag taler om ”det digitale samfund”. Det nye er snarere den datadrevne udvikling, hvor nye forretningsmodeller opstår som ”over the top”-virksomheder på alle de data, der er tilgængelige i vort samfund, eller som kan gøres tilgængelige lettere og hurtigere end det nogensinde er set før.

I oplægget sættes der fokus på reel innovation. Innovation er kun reel, når der skabes noget afgørende nyt, som får betydelig markedsmæssig eller samfundsmæssig betydning. Desværre bruges ’innovation’ efterhånden om alt muligt, og hvilken erhvervsleder vil da ikke gerne være innovativ?

Kombinationen af den datadrevne udvikling og reel innovation er en eksplosiv cocktail, som vi alle kommer til at mærke effekten af, eller som du måske selv kan eller ønsker at påvirke?
Oplægsholder:
Michael Moesgaard Andersen
Iværksætter, investor og gennem 10 år adj. professor
CBS

15:30
Datadrevet transformation i Maersk
Maersk er midt i en omstilling fra konglomerat til integreret virksomhed med ambitioner om at forbinde og simplificere kundernes forsyningskæde.

Hør hvordan transformationen drives og organiseres, og hvordan data spiller en central rolle i omstillingen. Få et indblik i, hvordan Maersk har gennemført en radikal forandring af selskabets BI- og analytics-funktion for at få mere ud af investeringerne i data. Og se konkrete eksempler på de data-produkter, der udvikles i Maersk.
oplægsholder
Oplægsholder:
Simon Stieper
Director, Head of BI Products
A.P. Møller - Mærsk

Simon har i hele sin karriere beskæftiget sig med at skabe forretningsværdi ved udnyttelse af data.
I dag har han ansvaret for Maersks portefølje af BI produkter, og er med til at drive den digitale transformation ved bl.a. at omstille forretningen til en produktbaseret leverancemodel.


16:05
Opsummering og tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Indsigt i forretningsudvikling med data
  • Viden om nye teknologier
  • Cases
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 16:05
Sted:
Microsoft
Kanalvej 7
2800 Kgs. Lyngby
Pris:
995 kr