GDPR: Drift og dagligdag - effektive it-værktøjer

Dato:
21/2 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Det er otte måneder siden, at EU’s nye regler for persondata-håndtering, GDPR, trådte i kraft.

Alle organisationer bør have nu have grundigt styr på deres dataflow og håndteringen af persondata i alle arbejdsgange og -processer.

Nu er turen kommet til at forankre compliance-arbejdet i den daglige drift af virksomheden. Her gælder det om at få mest muligt udbytte med mindst mulig indsats.

Her er der heldigvis hjælp at hente: For i kølvandet på GDPR er der dukket en række it-værktøjer op, som med minimal indsats kan løse de fleste udfordringer med registrering og håndtering af persondata i den daglige drift af virksomheden.
Med disse værktøjer slipper du for selv at skulle tage stilling til persondata hver eneste dag: Lad et værktøj passe arbejdet. Så kan du passe dit.

På denne How To vil du blive præsenteret for en række af de mest effektive it-værktøjer til håndtering af persondata, så den lever op til GDPR: Inklusive varsling, samtykke, lagring, overblik, dokumentation og sletning.

Du kan blandt andet høre om:

  • De væsentligste detaljer i GDPR med en af Danmarks bedste GDPR-advokater, Martin Folke-Vasehus.
  • De nyeste værktøjer til håndtering af persondata i forbindelse med GDPR.
  • Hvor nemt og enkelt de nye GDPR-værktøjer fungerer.
  • Hvor nemt du trækker dokumentation ud, hvis Datatilsynet kommer på besøg.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Niels Veileborg
debatredaktør
Computerworld

09:00
Driftsopgaven: Årshjul for egenkontrol og tilsyn med databehandlere
På oplægget får du en opsummering af de juridiske krav til løbende egenkontrol, tilsyn med databehandlere og et bud på et årshjul for kontrol. Du får derudover konkrete forslag til hvordan og med hvilke virkemidler, du kan gennemføre og dokumentere egenkontrol og tilsyn med databehandlere på en omkostningseffektiv måde.
oplægsholder
Oplægsholder:
Martin Folke Vasehus
it-advokat
CIT Advokatfirma

Martin Folke Vasehus er certificeret it-advokat og stifter af CIT Advokatfirma. Martin har en fortid hos Bruun & Hjejle fra 2009-2017 og er en erfaren specialist indenfor it-ret, persondata og GDPR compliance.


09:30
Sådan undgår du bøder fra Datatilsynet
  • Overblik over nødvendig compliance-dokumentation.
  • Anbefalede compliance-kontroller.
  • Anbefalede praktiske tiltag.
  • System til styring af praktisk compliance og dokumentation.
oplægsholder
Oplægsholder:
Mette Blanner
partner PersondataSupport, DPO, CISA, ISO-implementering
PersondataSupport ApS

Mette Blanner, partner hos PersondataSupport og udvikler af GDPR-Portalen har en baggrund som finansiel revisor med speciale i IT-revision og GDPR. CISA-certificering, ISO 27001 implementation certificering, DPO-certifikat fra SDU.


10:00
Teknisk it-sikkerhedscompliance
Som beskrevet i artikel 32 er det et lovkrav, at organisationen foretager en (teknisk) risikovurdering og implementerer de relevante tiltag, som skal imødegå en datasikkerhedsbrist. Men hvordan foretager man en risikovurdering af behandlingsaktiviteterne, hvilke tiltag skal gennemføres, og hvordan dokumenterer organisationen et tilstrækkeligt niveau af behandlingssikkerhed?

Christian Schmidt fra Draware giver dig en idé om, hvordan dette kan gøres.
oplægsholder
Oplægsholder:
Christian Schmidt
direktør
Draware

Christian Schmidt , direktør, Draware
Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.


10:30
Pause

10:45
DPO Advisor: Hurtig håndtering af de registreredes rettigheder
Flere og flere møder anmodninger om indsigt fra tidligere medarbejder, kunder og mange andre.

DPO Advisor gør det muligt at imødekomme henvendelserne hurtigt og enkelt.

På få minutter får du:
  • Dataoverblik.
  • Oplysningsmeddelelse.
  • Intern to-do-liste.
oplægsholder
Oplægsholder:
Daniel Hartfield-Traun
medejer og -stifter
DPO Advisor

Co-Founder af LegalTech Denmark, Advokatfuldmægtig hos NORDIA LAW, Ekstern Lektor ved Syddansk Universitet og underviser hos Teknologisk Institut.


11:15
ComplyCloud – omfattende og komplekse dokumenter med få klik
Det er en kunst at balancere kravet til dokumentation af compliance og samtidig bevare effektive forretningsgange. På oplægget præsenteres eksempler på praktiske udfordringer ved løbende kontrol og dokumentation og bud på løsninger. I løbet af præsentationen præsenteres også onlineløsningen ComplyCloud.com, som er en ”GDPR-advokat” i skyen, der hjælper virksomheder med at efterleve GDPR.
oplægsholder
Oplægsholder:
Martin Folke Vasehus
it-advokat
ComplyCloud og CIT Advokatfirma

Martin Folke Vasehus er certificeret it-advokat og stifter af ComplyCloud ApS og CIT Advokatfirma. Martin har en fortid hos Bruun & Hjejle fra 2009-2017 og er en erfaren specialist indenfor it-ret, persondata og GDPR compliance.


11:50
Paneldebat
Christian Schmidt, Draware
Martin Folke Vasehus, ComplyCloud & CIT Advokatfirma
Mette Blanner - PersondataSupport ApS
Daniel Hartfield-Traun, DPO Advisor

12:20
Tak for idag.
Vi slutter af med sandwich.
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 12:20
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse