ESDH / ECM - Optimal og effektiv data- og dokumenthåndtering

Dato:
23/1 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Moderne virksomheder generer store mængder data fra adskillige kilder, og der ligger store gevinster og venter for alle, der for alvor forstår at udnytte værdien i at indsamle, tilgå og styre information effektivt på tværs af alle virksomhedernes systemer.

Det kan de bedste ECM-systemer hjælpe med. Korrekt anvendt kan de opsamle, håndtere og strukturere virksomhedens dokumenter i solide workflows gennem organisationen.

Dermed kan du hæve datakvaliteten markant i hele organisationen.

Med ECM og intelligent information management får du mulighed for at indsamle, tilgå og styre informationer på tværs af virksomhedens systemer. Du får overblikket over alt fra dokumenter, video- og lydfiler til mails og andet indhold gennem hele livscyklussen.

Det sparer tid, mindsker risikoen for fejl - og hjælper dig også med at leve op til love og regler i håndteringen af kritiske data.

Det gælder ikke mindst EU’s persondataforordning - GDPR - der for alvor har gjort det nødvendigt at få fokus på håndteringen af kritiske data i organisationen.

Til dette arrangement får du inspiration til din egen ECM-løsning og til hvordan du sikrer høj datakvalitet på tværs i organisationen.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Hvordan du kan få overblik og høj datakvalitet med ECM.
  • Om organisatorisk implementering - udfordringer og gevinster
  • Om hvordan du tænker ECM ind over hele organisationen.
  • Hvordan du kommer godt i gang.