ESDH / ECM - Optimal og effektiv data- og dokumenthåndtering

Dato:
23/1 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Moderne virksomheder generer store mængder data fra adskillige kilder, og der ligger store gevinster og venter for alle, der for alvor forstår at udnytte værdien i at indsamle, tilgå og styre information effektivt på tværs af alle virksomhedernes systemer.

Det kan de bedste ECM-systemer hjælpe med. Korrekt anvendt kan de opsamle, håndtere og strukturere virksomhedens dokumenter i solide workflows gennem organisationen.

Dermed kan du hæve datakvaliteten markant i hele organisationen.

Med ECM og intelligent information management får du mulighed for at indsamle, tilgå og styre informationer på tværs af virksomhedens systemer. Du får overblikket over alt fra dokumenter, video- og lydfiler til mails og andet indhold gennem hele livscyklussen.

Det sparer tid, mindsker risikoen for fejl - og hjælper dig også med at leve op til love og regler i håndteringen af kritiske data.

Det gælder ikke mindst EU’s persondataforordning - GDPR - der for alvor har gjort det nødvendigt at få fokus på håndteringen af kritiske data i organisationen.

Til dette arrangement får du inspiration til din egen ECM-løsning og til hvordan du sikrer høj datakvalitet på tværs i organisationen.

Mød talerne

Niels Veileborg

Niels Veileborg

debatredaktør

Computerworld

Henrik M. Fedder

Henrik M. Fedder

vice president KMD WorkZone

KMD

Daniel Cosby

Daniel Cosby

sales enablement manager

M-Files

Mike Kirkegaard Friang

Mike Kirkegaard Friang

salgschef

IntraNote a/s

Michael Buades

Michael Buades

salgsdirektør

WorkPoint

Daniel Hartfield-Traun

Daniel Hartfield-Traun

advokatfuldmægtig med speciale i persondata og informationssikkerhed

NORDIA Law Firm

Se program

Program:


08:30 - 08:55
Registrering og morgenmad

08:55 - 09:00
Velkomst
Moderator:
Niels Veileborg
debatredaktør
Computerworld

09:00 - 09:25
Vi har forladt ESDH og er kommet videre
Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering er, som navnet beskriver, et paradigme skabt til at kunne håndtere arkivet elektronisk på en ordentlig og velstruktureret måde. Forretningsprocesser er noget, der udvikles, specificeres og implementeres ved siden af og som udnytter ESDH som en vigtig dokumentationstjeneste.

Baseret på 30 års erfaring med udvikling af generationer af ESDH-applikationer og med udgangspunkt i ECM-paradigmet har vi skabt ECM2, hvor den gængse betydning af C’et (Content) er erstattet af Context, eller med andre ord, evnen til at modellere den/de specifikke objekter, der er vigtige for forretningen, uanset om der er tale om sager, projekter, bygninger, entrepriser eller andet.
Oplægsholder:
Henrik M. Fedder
vice president KMD WorkZone
KMD

09:30 - 09:55
Bringing Order to Information Chaos: Your Content in Context
M-Files eliminates the content chaos inherent in today’s companies by providing an easy-to-use solution that enables users to quickly locate the exact content they need, regardless of the business application in which it resides. M-Files enables enterprises to more effectively organize, manage, secure and share their information, which leads to better decisions, faster results, improved collaboration and the highest levels of security and compliance.

Daniel Cosby will discuss and demonstrate how M-Files has been put to work by our customers to ensure that the right content is in the right hands at the right time. If content is king, context is the crown jewel.
Oplægsholder:
Daniel Cosby
sales enablement manager
M-Files

10:00 - 10:25
Hvad er ligheden mellem dokumenthåndtering og en schweizerkniv?
Videndelingshuset IntraNote har i mange år hjulpet et væld af private og offentlige kunder med sikker og effektiv håndtering af dokumenter, så der passes omhyggeligt på alle data.

Vores dokumenthåndteringssystem, DocuNote, digitaliserer jeres arbejdsgange, så I kan arbejde effektivt, undgå fejl og altid være trygge ved, at I opbevarer alting sikkert og forsvarligt.

Mød Mike Kirkegaard Friang, som fortæller, hvorfor DocuNote er ligesom en schweizerkniv, der kan hjælpe administrative medarbejdere med stort set alle digitale udfordringer. Systemet har nemlig et hav af funktionaliteter, så I frit kan vælge, hvad I vil have styr på. For eksempel projekt- og kontraktstyring, e-signatur, beskyttelse af persondata, journalisering og sagshåndtering.
Oplægsholder:
Mike Kirkegaard Friang
salgschef
IntraNote a/s

10:30 - 10:45
Pause

10:45 - 11:10
ESDH på en helt ny måde
En avanceret ESDH-løsning fra WorkPoint
Et moderne ESDH-system er et system, der favner alle de klassiske discipliner inden for sagshåndtering og samtidig er fleksibelt nok til at håndtere de sags- og dokumenthåndteringsopgaver, der falder uden for de gængse rammer af sagshåndtering. Et moderne ESDH-system skal kunne tilpasse sig den virkelighed, som sagsbehandleren befinder sig i, og interagere sømløst med omverdenen.

WorkPoint er et cloudbaseret ESDH-system, der bygger på SharePoint Online og Office 365 og benytter den nyeste Microsoft-teknologi samt de bedste værktøjer til at understøtte effektivisering og automatisering af arbejdsgange.
Oplægsholder:
Michael Buades
salgsdirektør
WorkPoint

11:15 - 11:40
Privacy by design & default – mere end sikkerhed
Der stilles krav til meget andet en sikkerhed, når vi taler privacy by design & default. Og det er heller ikke kun i GDPR, der stilles krav om systemernes indretning. Under oplægget kommer vi både omkring de mange krav, hvor de kommer fra og hvem de er relevante for.
Oplægsholder:
Daniel Hartfield-Traun
advokatfuldmægtig med speciale i persondata og informationssikkerhed
NORDIA Law Firm

11:45 - 12:10
Paneldebat
Daniel Cosby, M-Files
Mike Kirkegaard Friang, IntraNote A/S
Henrik M. Fedder, KMD
Michael Buades, WorkPoint
Daniel Hartfield-Traun, NORDIA Advokatfirma

12:15 - 12:15
Tak for idag og sandwich to-go
Det får du ud af det
  • Hvordan du kan få overblik og høj datakvalitet med ECM.
  • Om organisatorisk implementering - udfordringer og gevinster
  • Om hvordan du tænker ECM ind over hele organisationen.
  • Hvordan du kommer godt i gang.