Business intelligence: Selvbetjening og automatisering styrker din BI-løsning

Dato:
21/8 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Ifølge analysefirmaet Gartner er selvbetjeningskonceptet nu for alvor ved at forandre markedet for analytics and business intelligence. De moderne løsninger er langt mere brugervenlige og let tilgængelige på tværs af alle platforme. Selvbetjeningen betyder, at helt almindelige brugere selv kan trække de analyser, de har brug på. Samtidig er automatisering og kunstig intelligence med til at lette arbejdsgangene markant.

I det hele taget ser vi i disse år en ny generation af BI-løsninger ramme markedet. Mange af dem er cloud-baserede, og samtidig er der i stigende grad folkus på de mobile platforme.

På dette event kan du møde en række eksperter inden for BI, analytics og big data. De giver dig et indblik i de nyeste teknologiske muligheder, samt gode råd til din strategi og de forretningsmæssige overvejelser.

Mulighederne for at få værdi ud af data har aldrig været bedre. Man kan dog først for alvor realisere værdien af data, når man indsamler, håndterer og analyserer data på den optimale måde. Antallet af datakilder og mængden af data vokser, og det samme gør mulighederne for at træffe de rette beslutninger ved hjælp af data-analyser.

Analyserne skal leveres hurtigt og gerne i realtid, og selve softwareløsningen skal være grafisk flot, brugervenlig og tilgængelig på alle platforme. Alt dette får du et indblik i på dette How To.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Bliv opdateret på de nyeste tendenser inden for BI og analytics.
  • Inspiration til hvordan I kommer i gang.
  • Konkrete cases.