Microsoft Dynamics 365 – det næste skridt mod den digitale transformation

Dato:
15/3 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Microsoft Dynamics 365 er cloudbaseret, og dermed altid fuldt opdateret. Det betyder farvel til dyre indkøb og problemfyldte udrulninger af nye versioner – og goddag til en it-platform, som altid er konkurrencedygtig og altid klar til udbygning.

Slut med siloerne
Microsoft Dynamics 365 er en videreudvikling af ERP-platformene Dynamics AX og NAV. Dermed bliver det fx muligt at samle Microsoft CRM og Microsoft Power BI med din ERP-platform – og dermed opnå:

  • Øget automatisering af tidskrævende forretningsprocesser
  • Større fleksibilitet i forhold til nye krav fra lovgivning og kunder
  • Mulighed for at samle eksisterende silosystemer i ét brugervenligt system.

Skræddersyet eller standardiseret? Fuld eller delvis integration?
Uanset hvilken strategi og hvilke behov du og din virksomhed skal opfylde, er Microsoft Dynamics 365 i stand til at understøtte jeres digitale transformation. Om du skal vælge en skræddersyet løsning eller tilpasse dig standardmodulerne, om du skal vælge en delvis eller en fuld integration, og om du skal udrulle afdelingsvis eller i hele organisationen, kræver viden og indsigt at afgøre. Denne viden og indsigt vil vi gerne give dig.

Inspiration fra eksperter – og fra den virkelige verden
I EG har vi stået for over en tredjedel af alle opgraderinger til Microsoft Dynamics i Skandinavien. For at hjælpe dig videre i din proces har vi samlet tre af vores kunder og bedt to af Danmarks førende Dynamics 365-eksperter om at dele deres viden og erfaringer med dig. Formatet er en inspirerende formiddag med effektive oplæg, hvor du får både generel viden og håndgribelige cases, der hjælper dig og din virksomhed til at tage det næste skridt mod den digitale transformation. Det er naturligvis gratis at deltage.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Hør om mulighederne med Dynamics 365
  • Ideer til jeres digitale transformation
  • Seneste nyt fra eksperterne
  • Indblik i konkrete cases