EU persondataforordningen: Få styr på de kritiske aftaler og undgå kostbare fejl

Dato:
24/5 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
495 kr

Aftalerne mellem din virksomhed og eksterne databehandlerne er ikke blot essentielle for en succesfuld implementering af Persondataforordningen – men styrer også ansvar og aftaler mellem dig og dine partnere. På Computerworlds halvdagskonference 24. maj om databehandleraftaler får du styr på de vigtigste principper og aftaletyper, så du styrer uden om faldgruberne.

Der skal være 100 procent styr på ansvar, aftaler og dokumentation, når eksterne databehandlere håndterer personfølsomme data på vegne af din virksomhed eller organisation. Samtidig stiller Persondataforordningen specifikke krav til, hvordan aftaler mellem den dataansvarlige og databehandleren skal skrues sammen.

På denne konference får du stillet ekspertviden til rådighed, der dels gør det klart, hvorfor databehandleraftalen er vigtig, hvordan du udformer den optimalt og hvordan den kan være med til at sikre dig og dine kunder og partnere juridisk.

Når GDPR træder i kraft, må databehandleren – og databehandlerens leverandører! – f.eks. reelt kun behandle dine data, som det konkret er beskrevet i databehandleraftalen. Det skærper behovet for endnu mere præcise aftaler, der krystalklart specificerer, hvem der har ansvar for hvad på tværs af flere organisationer.

Men der er flere vigtige forhold, du skal kende til. I nogle situationer kan en databehandler også være dataansvarlig. For eksempel hvis en databehandler – udover at håndtere data for kunden – også behandler data til et andet formål, eksempelvis ved analyse af sundhedsdata eller statistik.

Det kommer du til at høre mere om på tre effektive timer med databehandleraftaler i fokus.

Undervejs vil der være rig lejlighed til at stille spørgsmål, så du kommer hjem med viden, der er direkte anvendelig i din egen virksomhed.

Du får sikker viden om:

  • Hvordan databehandleraftaler indgås og udformes
  • Hvordan databehandleraftaler fungerer – også når der er underleverandører til databehandleren
  • Hvornår en samarbejdspartner er databehandler
  • Hvornår du selv er henholdsvis databehandler og dataansvarlig
  • Hvordan du sikrer kontinuerlig dokumentation for, at alle aftaler efterleves

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Indsigt fra eksperterne
  • Mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne
  • Styr på de vigtigste principper og aftaletyper
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 11:45
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
495 kr