Internet of Things er klar til næste fase: Forretning, teknologi og sikkerhed

Dato:
24/4 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Internet of Things bevæger sig nu ind i en ny fase, hvor løsningerne og anvendelsesmulighederne stiger hastigt i antal. Vi sætter fokus på alle de konkrete muligheder for din virksomhed.

Der er blevet talt og skrevet meget om Internet of Things i de senere år. Det er dog først nu, at det egentlige potentiale er klar til at blive indfriet.

Det handler i mindre grad om internet-opkoblede køleskabe, som vi har hørt så meget om - og i langt højere grad om, hvordan serviceerhverv, fabrikker og industrivirksomheder kan optimere og effektivisere arbejdsgange, produkter og ydelser.

Med nye IoT-løsninger og de nødvendige platforme og standarder er fundamentet skabt for en hidtil uset grad af automatisering.

Mange muligheder med IoT
Om det er hospitalet, transportvirksomheden, produktionshallen, supermarkedet eller noget helt femte: der er uanede muligheder for at optimere og effektivisere med IoT - men også for at komme op med helt nye forretningskoncepter samt nye produkter og services.

Den store udfordring er, at man som virksomhed skal kunne gennemskue, hvor forretningsmulighederne i Internet of Things ligger gemt, og hvordan man overhovedet kommer i gang med projekterne.

Samtidig medfører Internet of Things en række nye udfordringer med sikkerhed, privacy og it-drift, man som it-leder skal kunne håndtere.

På konferencen Internet of Things sætter vi fokus på de muligheder og udfordringer, du skal kunne håndtere, når internettet bevæger sig ind i den næste tidsalder.

På programmet er:

  • Hvordan kan IoT-løsningerne matche de behov og ambitioner, din virksomhed har?
  • Hvordan kan man som virksomhed omfavne IoT, uden at det går ud over it-sikkerheden?
  • Mød de førende IoT-leverandører: Det kan løsningerne bruges til.
  • Få inspiration og konkrete råd til, hvordan du kommer i gang.

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Morten Wagner

Morten Wagner

leder af FORCE Technology's afdeling for produktinnovation "IdemoLab",

DELTA

Mark Orsborn

Mark Orsborn

Director, Internet of Things EMEA

Salesforce

Gert Læssøe Mikkelsen

Gert Læssøe Mikkelsen

Ph.d., Head of Security Lab

Alexandra Instituttet

Kenneth Jahn Andersen

Kenneth Jahn Andersen

CEO

IoT Denmark A/S

Mads Lauridsen

Mads Lauridsen

associate professor in Wireless Communication Systems and Networks

Aalborg Universitet

Christian Bjerrum-Niese

Christian Bjerrum-Niese

head of sales

UbiqiSense

Adam Salameh

Adam Salameh

system engineer

Ruckus

Se program

Program:


08:30 - 09:00
Registrering og morgenmad

09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:05 - 09:45
IoT: Fra Rookie til Jedi på 30 minutter
Vi ser flere og flere mønstre der gentager sig i dagens IoT løsninger: "Thing"-delen, hardwaren, har nogle grundlæggende komponenter - og det har kommunikationsdelen, cloud-løsningen og data-anvendelsen også. I sidste ende finder vi ofte et sæt af typiske forretningsmodeller bag en IoT løsning - og virksomheder kan her opdeles i 4-5 modenhedsniveauer. Oplægget giver, med udgangspunkt i hardware, en beskrivelse af de forskellige grundlæggende elementer og modenhedsniveauer - og foreslår en vej igennem de forskellige stadier fra det forsigtige begynder-stadie til IoT nirvana.
Oplægsholder:
Morten Wagner
leder af FORCE Technology's afdeling for produktinnovation "IdemoLab",
DELTA

09:50 - 10:15
Forbind dit CRM-system til IOT
Mark Orsborn, senior director for IoT EMEA i Salesforce, belyser, hvordan Salesforce er i stand til at tilbyde sine kunder en enestående og værdiskabende mulighed for at forbinde deres IoT-platforme med CRM.

Få indblik i, hvordan man omsætter Internet of Things til rede penge, udvikler nye proaktive tjenester og omstiller sin forretningsmodel til den fjerde industrielle revolution.

På baggrund af sine mere end 20 års teknologi-erfaring, herunder de seneste 11 år i Salesforces økosystem som både kunde, partner og medarbejder, er Mark Orsborn leveringsdygtig i adskillige beretninger om Salesforces transformation af virksomheder på tværs af brancher - og i alle størrelser.
Oplægsholder:
Mark Orsborn
Director, Internet of Things EMEA
Salesforce

10:20 - 10:50
Kaffepause

10:50 - 11:15
IoT-sikkerhed – et konkurrenceparameter i den digitale verden
Danske producenter er kendt for at udvikle produkter af høj kvalitet. Dette brand skal de bære med over, når de digitaliserer deres produkter og gør dem smarte. IoT bringer mange muligheder med sig, men der skal være styr på IoT-sikkerheden for at få dem indfriet.

Som producent af et digitalt produkt skal du gøre sikker softwareudvikling til en integreret del af din produktudvikling, så dine produkter bliver både smarte og sikre. Gert Læssøe Mikkelsen vil fortælle om aktuelle udfordringer med IoT-sikkerhed og komme med bud på løsninger.
Oplægsholder:
Gert Læssøe Mikkelsen
Ph.d., Head of Security Lab
Alexandra Instituttet

11:20 - 11:45
Forudse og forebyg med IoT
Med IoT kan virksomheder i dag forbedre deres medarbejderes helbred og produktivitet, forudse omkostningstunge hændelser og optimere/forbedre deres services internt eller overfor deres kunder. IoT giver mulighed for hurtig udrulning af nye løsninger takket være Sigfox teknologien, og dermed hurtigere opnå ’return on investment’.

Deltagerne vil få mulighed for at få et indblik i hvilke muligheder de har med IoT, hvor især den lette tilgang, samt de lave omkostninger vil blive berørt.
Oplægsholder:
Kenneth Jahn Andersen
CEO
IoT Denmark A/S

11:50 - 12:35
Frokost

12:35 - 13:10
Intelligent Buildings and Indoor Environment Monitoring using LoRa
Oplægsholder:
Mads Lauridsen
associate professor in Wireless Communication Systems and Networks
Aalborg Universitet

13:15 - 13:30
Smart Offices enabled by sensors with embedded intelligence
Hør hvordan UbiqiSense har skabt den intelligente bevægelsessensor. Enheden er baseret på nyeste design principper: Edge computing arkitektur med indbygget optisk sensor og kunstig intelligens. Vi diskuterer forskellige anvendelser, herunder styring af indeklima og udnyttelse af gulvarealer i kontorlandskaber.
Oplægsholder:
Christian Bjerrum-Niese
head of sales
UbiqiSense

13:30 - 13:45
Kaffepause

13:45 - 14:20
Opsamling af IoT data!
IoT samtalen ender ofte i hyperbolt. Den næste store ting. Dette vil ændre verden. Og mens der er sandhed i dette udsagn - venter mange stadig på, at IoT får en indflydelse på mennesket og virksomhederne.

Dagens fragmenterede økosystem af standarder, enheder og tjenester, sænker ofte virksomhedens IoT-implementeringer.

Selv succesfulde IoT-implementeringer fokuserer primært på en brugssag, som f.eks. Lokationsbaserede tjenester eller overvågning. Eller er låst til en enkelt standard som Zigbee eller LoRa.

Ruckus leverer en samlet platform der understøtter mange forskellige IoT protokoller og simplificerer administrationen af mange forskellige protokoller i et netværk - og overflødiggør ekstra kabelføring.
Oplægsholder:
Adam Salameh
system engineer
Ruckus

14:25 - 14:25
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Konkrete cases med danske virksomheder, der allerede har taget hul på Internet of Things
  • Indsigt og gode råd fra eksperter
  • Bliv klogere på de nye IoT-teknologier
  • Netværk med dine kolleger fra branchen