Business intelligence: Tag dine data-analyser til next level

Dato:
06/2 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Data-mængderne vokser og vokser, og samtidig er data blevet det nye 'guld' i de fleste virksomheder.

Man kan dog først for alvor realisere værdien af data, når man indsamler, håndterer og analyserer data på den optimale måde.

BI-området gennemgår store forandringer i disse år, hvor især analytics-begrebet vinder frem. Uanset om vi kalder det BI, analytics eller noget helt tredje, er der tale om et it-område i en rivende udvikling.

Antallet af datakilder og mængden af data vokser, og det samme gør mulighederne for at træffe de rette beslutninger ved hjælp af data-analyser.

Analyserne skal leveres hurtigt og gerne i realtid, og selve softwareløsningen skal være grafisk flot, brugervenlig og tilgængelig på alle platforme.

På dette event kan du møde en række eksperter inden for BI, analytics og big data. De giver dig et indblik i de nyeste teknologiske muligheder, samt gode råd til din strategi og forretningsmæssige overvejelser.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
Kim Stensdal
Moderator:
Kim Stensdal
teknologiredaktør
Computerworld

Kim Stensdal er teknologiredaktør på Computerworld og skriver blandt andet om cloud, big data, forretningssoftware og it-ledelse.


09:00
Fem gode råd til den data-drevne transformation
Der er ikke meget svung eller nyskabelse i ordene 'data-drevet transformation,' og ofte kræver det et nyt buzz-word at fange virksomhedernes opmærksomhed og interesse. Når indlægget alligevel har denne titel, er det et udtryk for, at vi stadig har lidt at arbejde med i vores organisationer, før vi for alvor bliver ”data-driven.”

I dette indlæg indstiller vi sigtekornet og skyder med skarpt med fem konkrete råd, der kan få dig til at lykkes med at transformere organisationen til at få endnu større udnyttelse af data uden nødvendigvis at ansætte en hær af data scientists og business intelligence-kompetencer.
Søren Christian Søndergaard Poulsen
Keynote:
Søren Christian Søndergaard Poulsen
Tech Director
ATP

Søren har de sidste +10 år arbejdet som konsulent og rådgiver for organisationer, der ønsker at blive datadrevet. Søren har rådgivet nogle af de største danske organisationer herhjemme på tværs af funktioner og sektorer.


09:30
Få succes – fejl hurtigere!
Handling slår holdning, så se at komme i gang med at prøve i praksis. Jo hurtigere du evt. fejler, jo færre ressourcer har du brugt – og jo hurtigere finder du vindermodellen!

Sådan finder du ud af om Power BI er den rigtige rapporteringsplatform for jer: Fra idé over prototype til go-live i tre veldokumenterede trin, på blot fem dage. Vores Fast Track model belyser hele dit rapporteringsbehov og afprøver det i praksis. Fra teori over test til drift.

Foruden at være et stærkt rapporteringsværktøj, med et utal af muligheder og funktioner, udmærker Power BI sig ved integration til Office365 platformen. Tal og forklaring hænger naturligt sammen. Støt derfor hele kommunikationen omkring rapporteringen, og træf beslutninger på et faktuelt grundlag.
Thomas Varan
Oplægsholder:
Thomas Varan
adm. direktør
ProInfo A/S

Thomas har i sit tidligere virke undersøgt kvaliteten/korrektheden af virksomheders rapporter, selv designet og arbejdet med rapportering, og bruger i dag i udstrakt grad rapportering som beslutningsgrundlag for både strategiske og operationelle beslutninger.


10:00
Pause

10:15
Undgå Kaos i BI projekter
Den teknologiske udvikling på BI området er eksploderet de sidste par år.
Rapporterings- og analyseværktøjerne er blevet lige så brugervenlige som Excel.
Rapporter og analyser kan sættes sammen på ingen tid og distribueres til medarbejdere.
Risikoen er automatiseret kaos, hvor konsekvensen kan være at brugerne mister tilliden til systemerne.

Accobat præsenterer deres koncept og demonstrerer, hvor enkelt det er at sætte strøm til, så man sikrer realtidsopdateret information i højeste kvalitet.
Teknologien er Microsoft Cortana Intelligence Suite med PowerBI.
Og det handler i høj grad også om styring af processerne og kommunikation.
Frank Nielsen
Oplægsholder:
Frank Nielsen
senior consultant CPM
Accobat

Frank er en af de skarpe knive i skuffen når det handler om BI og CPM systemer. Han har deltaget i implementeringen af 20+ løsninger herunder nogle af de helt store af slagsen.

Steffen Bendorff Fallesen
Oplægsholder:
Steffen Bendorff Fallesen
partner
Accobat

Steffen har arbejdet professionelt med BI siden 1996. Siden 2000 i konsulentbranchen med leverancer til nogle af de største offentlige og private selskaber og de sidste 6 år I Accobat, der har specialiseret sig i Corporate Performance Management og Business Intelligence.


10:45
Paneldebat
Søren Christian Søndergaard Poulsen, ProActive A/S
Thomas Varan, ProInfo A/S
Steffen Bendorff Fallesen, Accobat

11:15
Tak for idag
Det får du ud af det
  • Bliv opdateret på de nyeste tendenser inden for BI og analytics
  • Inspiration til hvordan I kommer i gang
  • Konkrete cases
Praktiske Oplysninger
Dato:
06/2 2018
Tid:
08:30 til 11:15
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language