Hør historien om Apples datacenter i Viborg og få indsigt i GDPR-compliance i forbindelse med hosting og storage

Dato:
18/1 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

I en tid med enorme datamængder og mange it-sikkerhedsmæssige trusler kan valget af storage-løsning blive afgørende for din virksomheds succes.

Data-produktionen er i de fleste organisationer vokset eksplosivt i de senere år i takt med, at vi bliver bedre til at måle og får mulighed for at udnytte data til at optimere produkter, processer og services.

En del data er ‘dum data’ som ikke kan anvendes til meget. Andet er vigtig data, der kan rumme vigtig viden eller som det er påkrævet at opbevare sikkert i en stykke tid. Og med den nye persondataforordning fra EU skal vi desuden kunne slette udvalgte data overalt i systemet, når vi ønsker det. Det kræver overblik og smarte systemer - som samtidig skal være sikret mod hackere, bots og andre, der gerne vil ind i systemerne.

Og hvad med svartider, pris, plads?

Valget af storage-løsning er blevet et strategisk valg, der skal passes ind i virksomhedens overordnede mål og planer. SSD eller harddisk eller en blanding? Svartider? Pris? Plads? Internt eller ekstern cloud-løsning? Hvad med it-sikkerheden?

På denne konference får du overblik over de væsentligste problemstillinger og indblik i nogle af de nyeste løsninger inden for moderne datacenter-drift, cloud-løsninger, serverum, drifts-modeller og it-sikkerhed.
Du kan også høre historien om Apples datacenter i Viborg og få indsigt i GDPR-compliance i forbindelse med hosting og storage.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Indsigt i de nyeste teknologier
  • Dialog med eksperterne
  • Netværk med andre it-professionelle