Hør om Microsofts cloud-platform - og få gode råd til dine cloud-projekter

Dato:
14/12 2017
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Vi sætter fokus på cloud og it-infrastruktur: Udnyt de nye teknologier og platforme til at optimere performance.
Cloud computing rummer store muligheder for mange i en tid, hvor agilitet, fleksibilitet og sammenhæng mellem systemerne spiller en større og større rolle i jagten på at skabe og høste værdi og udklække viden via data.

Netop muligheden for at skabe sammenhæng på tværs er central i cloud computing. Det samme er hastigheden, hvormed man kan skalere og agere, ligesom it-sikkerheden spiller en central rolle. Den er alt andet lige meget højere, når man befinder sig i et miljø, hvor en af verdens store it-firmaer skal passe på éns data.

Cloud-miljøet er under hastig udvikling og er et fokusområde for praktisk taget alle verdens store it-virksomheder, som investerer ganske massivt i området. Også du kan høste fordele her. Husk at tænke cloud computing som et strategisk værktøj, hvor dine kunder bør være i centrum.

På dette event kan du høre mere om de seneste produkter og den seneste udvikling på området. Hør nogle af de førende cloud-udbydere fortælle om, hvordan du kan skabe forretningsmæssig værdi og udvikle din forretning strategisk via cloud computing.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Bliv opdateret på de nyeste teknologier
  • Forstå mulighederne for at optimere performance
  • Få svar på dine centrale spørgsmål
  • Bliv inspireret til nye it-investeringer