Hør om Microsofts cloud-platform - og få gode råd til dine cloud-projekter

Dato:
14/12 2017
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Vi sætter fokus på cloud og it-infrastruktur: Udnyt de nye teknologier og platforme til at optimere performance.
Cloud computing rummer store muligheder for mange i en tid, hvor agilitet, fleksibilitet og sammenhæng mellem systemerne spiller en større og større rolle i jagten på at skabe og høste værdi og udklække viden via data.

Netop muligheden for at skabe sammenhæng på tværs er central i cloud computing. Det samme er hastigheden, hvormed man kan skalere og agere, ligesom it-sikkerheden spiller en central rolle. Den er alt andet lige meget højere, når man befinder sig i et miljø, hvor en af verdens store it-firmaer skal passe på éns data.

Cloud-miljøet er under hastig udvikling og er et fokusområde for praktisk taget alle verdens store it-virksomheder, som investerer ganske massivt i området. Også du kan høste fordele her. Husk at tænke cloud computing som et strategisk værktøj, hvor dine kunder bør være i centrum.

På dette event kan du høre mere om de seneste produkter og den seneste udvikling på området. Hør nogle af de førende cloud-udbydere fortælle om, hvordan du kan skabe forretningsmæssig værdi og udvikle din forretning strategisk via cloud computing.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & Registering

08:55
Velkomst
Kim Stensdal
Moderator:
Kim Stensdal
teknologiredaktør
Computerworld

Kim Stensdal er teknologiredaktør på Computerworld og skriver blandt andet om cloud, big data, forretningssoftware og it-ledelse.


09:00
Nutanix Enterprise Cloud - nemt og simpelt med klare fordele for forretningen
Nutanix var den første leverandør som begyndte at udvikle og arbejde på en platform med hyper konvergeret infrastruktur og er i dag den førende inden for denne kategori.

Vi har siden 2009 bygget vores software og hardware-portefølje op og kan nu levere en ”private cloud,” som er nemtat få i luften, simpel at administrere og som giver klare fordele for it-administratoren og for den forretning, som den skal understøtte.

Hør omkring
  • Fundamentet for vores enterprise cloud.
  • Fordelene for forretningen.
  • Lidt om hvad fremtiden byder på.
Jim Ekberg-Hegner
Oplægsholder:
Jim Ekberg-Hegner
senior systems engineer
Nutanix

Jim har 20 års erfaring fra IT branchen, han har arbejdet i alle led, det være sig som driftchef i slutkunde-leddet, som konsulent i forhandler-leddet, projektleder og teamleder i distributør-leddet, og i de sidste 6 år været Solutions arkitekt på Storage og Hyper Converged Infrastruktur.


09:30
Cloud: Min ‘komplificerede’ infrastruktur
Cloud har forsynet os med en langt enklere og mere effektiv måde at forbruge it-ressourcer på. I takt med at teknologien modnes, bliver vi stadigt klogere på ikke alene, hvad cloud kan gøre for os, men også på, hvad teknologien ikke kan – eller endda kan forværre:
1) Hvad hvis workloads ikke lader sig virtualisere? Overhovedet? Hvordan udvikler jeg de dele af min forretning, som er afhængig af en ældre infrastruktur?
2) Og hvad med mine compliance-problemer?
3) Nu fungerer det hele meget fleksibelt for mine udviklere, men for mine kolleger og kunderne er performance blevet svækket. Hvordan undgår jeg latency – til samtlige clouds?

Følg Interoute i vores bestræbelser på at designe os frem til den perfekte it-infrastrukturplatform.
Anthony Green
Oplægsholder:
Anthony Green
director Product Solutions
Interoute

10:00
Er fremtidens pc, virkelig en pc?
Nextsystem A/S vil flyve lavt over de teknologier som muliggør brug af tynde klienter i forbindelse med Skype for Business, Cisco Jabber (VXME) & Avaya telefoni, 3D-billedbehandlinger samt brug af avanceret udstyr tilsluttet tynde klienter.

Vi flyver også lavt på kommende trends vedr PCoIP/Blast, RDP clientless HTML5 access, hvorfor vælge Citrix over RDP, og hvorfor overhovedet bruge tynde klienter, nu når Windows er så smart?.

Og hvordan kan én mand levere 6.000 arbejdspladser i 2017 uden at få sved på panden?
Jan Kaspersen
Oplægsholder:
Jan Kaspersen
direktør
Nextsystem A/S

10:30
Pause

10:45
Strategisk adoption af cloud: Sådan gearer du din organisation til fuld udnyttelse af cloud
Cloud-teknologien er nu så moden, at first-mover problemerne er ryddet af vejen. Placering af compute-power i skyen er nu defacto og on-premise vil i fremtiden blive undtagelsen. Masser af virksomheder arbejder med konkrete cloud-projekter med fokus på udnyttelse af de teknologiske muligheder.

Det er i høj grad den tekniske levedygtighed, der er det afgørende succeskriterie, mens organisationens evne til løbende at udnytte og håndtere de nye muligheder typisk kommer i anden række. Den manglende forankring af de teknologiske forudsætninger opstiller unødvendige barrierer for en sammenhængende business case og strategisk adoption.

KPMG vil præsentere en model for, hvordan virksomheder kommer hele vejen rundt om udnyttelse af cloud, således at både muligheder og udfordringer indenfor leverancemodel, organisation, lovkrav, data og processer håndteres parallelt med det teknologiske paradigmeskifte.
Thomas Schneider
Oplægsholder:
Thomas Schneider
director
KPMG
Steffan Winther Johansen
Oplægsholder:
Steffan Winther Johansen
manager
KPMG

11:15
Microsoft Cloud-platform
Peter Walsted
Oplægsholder:
Peter Walsted
senior product marketing manager
Microsoft

11:45
Paneldebat
Jim Ekberg-Hegner, Nutanix
Anthony Green, Interoute
Jan Kaspersen, Nexsystem A/S
Steffan W. Johansen, KPMG
Lasse Svane Ryby, Microsoft

12:15
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Bliv opdateret på de nyeste teknologier
  • Forstå mulighederne for at optimere performance
  • Få svar på dine centrale spørgsmål
  • Bliv inspireret til nye it-investeringer