Få mere fart på dit internet: Optimering af WiFi, 4G og kablede forbindelser

Dato:
21/9 2017
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

På denne HowTo kan du blive klogere på, hvordan du får mere fart på dit netværk. Hør om optimering af både WiFi, 4G og kablede forbindelser.
Dine medarbejdere, partnere og kunder forventer i dag, at virksomheden er trådløs. Hvis man ikke kan logge på WiFi-netværket, 4G-signalet ikke når ind i midten af bygningen, eller de trådløse forbindelser ganske enkelt er for langsomme, får du hurtigt utilfredsheden at mærke.

Man kan ikke som virksomhed sige, at man ønsker mobile og effektive medarbejdere, hvis man ikke samtidig sikrer, at der leveres ordentlige trådløse forbindelser, uanset hvor medarbejderne befinder sig.

Men hvordan sikrer man et stabilt og hurtigt WiFi-netværk i hele bygningen, og hvordan undgår man at regningen løber løbsk, når medarbejderen bruger 4G på forretningsrejsen?

På dette How To bliver du præsenteret for nogle af de nyeste og mest effektive værktøjer, der kan bruges til at optimere og kvalitetssikre de trådløse forbindelser og også de kablede forbindelser.

Du bliver også introduceret til konkrete koncepter og løsninger, der kan tages i brug - hvordan sikrer man eksempelvis et sikkert og hurtigt gæstenetværk i virksomheden?
Hør om både økonomi, brugervenlighed og ikke mindst it-sikkerhed.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Sådan får I et stabilt og sikker netværk
  • Værktøjer til optimering af netværk
  • De nyeste løsninger inden for WiFi, 4G og kablede netværk