Få mere fart på dit internet: Optimering af WiFi, 4G og kablede forbindelser

Dato:
21/9 2017
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

På denne HowTo kan du blive klogere på, hvordan du får mere fart på dit netværk. Hør om optimering af både WiFi, 4G og kablede forbindelser.
Dine medarbejdere, partnere og kunder forventer i dag, at virksomheden er trådløs. Hvis man ikke kan logge på WiFi-netværket, 4G-signalet ikke når ind i midten af bygningen, eller de trådløse forbindelser ganske enkelt er for langsomme, får du hurtigt utilfredsheden at mærke.

Man kan ikke som virksomhed sige, at man ønsker mobile og effektive medarbejdere, hvis man ikke samtidig sikrer, at der leveres ordentlige trådløse forbindelser, uanset hvor medarbejderne befinder sig.

Men hvordan sikrer man et stabilt og hurtigt WiFi-netværk i hele bygningen, og hvordan undgår man at regningen løber løbsk, når medarbejderen bruger 4G på forretningsrejsen?

På dette How To bliver du præsenteret for nogle af de nyeste og mest effektive værktøjer, der kan bruges til at optimere og kvalitetssikre de trådløse forbindelser og også de kablede forbindelser.

Du bliver også introduceret til konkrete koncepter og løsninger, der kan tages i brug - hvordan sikrer man eksempelvis et sikkert og hurtigt gæstenetværk i virksomheden?
Hør om både økonomi, brugervenlighed og ikke mindst it-sikkerhed.

Mød talerne

Kim Stensdal

Kim Stensdal

teknologiredaktør

Computerworld

Henrik Nedergaard

Henrik Nedergaard

solution architect

TDC Erhverv

Adam Salameh

Adam Salameh

system engineer

Ruckus

Shangar Kumaran

Shangar Kumaran

Cloud Router

Niels Erik Juul

Niels Erik Juul

Cloud Router

Se program

Program:


08:30 - 08:55
Morgenmad & Registering

08:55 - 09:00
Velkomst
Moderator:
Kim Stensdal
teknologiredaktør
Computerworld

09:00 - 09:25
Ingen forretning uden adgang til nettet
Virksomheder er i dag afhængige af adgang til internettet. Både daglig administration og forretningskritiske applikationer kræver kommunikation via nettet, og mange har oplevet, hvordan arbejdsrutiner og videndeling går i stå, hvis ’nettet er nede’.
Internt og eksternt skal netværksadgangen derfor prioriteres højt, hvis forretningen skal fungere og udvikle sig. Og den skal ikke alene sikre de data, der skal flyttes, men også give brugerne nem, hurtig og altid velfungerende adgang fra deres enheder.

Med de stigende sikkerhedskrav på den ene side og brugerkravene på den anden side kan hurtig og problemfri netværksadgang blive en udfordring. Ikke mindst med den kraftige vækst i mobile enheder, som gør opgaven ekstra kompleks.

TDC stiller i dette oplæg skarpt på best pratice design og omkostningseffektiv drift af internet og netværksadgang for virksomhedens medarbejdere. Vi kommer omkring de nyeste netværks- og WiFi-teknologier fra ledende producenter, og hvordan de fungerer i samspil med Danmarks stærkeste mobile netværk.
Oplægsholder:
Henrik Nedergaard
solution architect
TDC Erhverv

09:30 - 09:55
Få lynhurtig og stabil WiFi med adaptiv antenne-teknologi
Mængden af data samt et stigende antal klienter skærper kravene til stabilt WiFi, øget båndbredde og hastigheder.

I dette indlæg får du en introduktion til adaptiv antenne-teknologi, der gør det muligt at benytte access-punkternes interne antennepaneler til at retningsbestemme signalerne til de enkelte klienter/brugere, hvilket giver en helt anden ydelse end det, som traditionelle access points kan levere.

Ruckus kombinerer denne antenneteknologi med avancerede quality of service-mekanismer og MIMO baseret på erfaring med streaming af HD-video. Teknologien giver ikke blot mulighed for at sende signalet derhen, hvor det ønskes. Den gør det også muligt at undgå, at signalet sendes andre steder hen. Det giver i praksis et langt renere radiomiljø, behov for færre access points og dermed mindre interferens.

Adam Salameh kommer også ind på, hvordan machine learning giver bedre performance samt besparelser på både investering og drift.
Oplægsholder:
Adam Salameh
system engineer
Ruckus

10:00 - 10:15
Pause

10:15 - 10:40
Intelligent WiFi-arkitektur
Vi fortæller om udfordringer og muligheder med trådløst netværk, og hvad der skal til for at implementere et velfungerende WiFi netværk. Hvordan ser WiFi-arkitekturen ud i dag og i fremtiden?
Oplægsholder:
Shangar Kumaran
Cloud Router
Oplægsholder:
Niels Erik Juul
Cloud Router

10:45 - 11:10
Paneldebat

11:15 - 11:15
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Sådan får I et stabilt og sikker netværk
  • Værktøjer til optimering af netværk
  • De nyeste løsninger inden for WiFi, 4G og kablede netværk
Praktiske Oplysninger
Dato:
21/9 2017
Tid:
08:30 til 11:15
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language