3D-printerne kan revolutionere hele industrier og rummer et kæmpe potentiale for din virksomhed. Vi sætter fokus på alle de nye muligheder med 3D-print - fra prototype til produktion.
3D-print er for alvor ved at være modent til at kunne forandre måden, man designer og producerer produkter på.
Analysefirmaet Gartner vurderer, at der i 2016 blev solgt mere end dobbelt så mange 3D-printere som i 2015. I de kommende år vil 3D-printerne for alvor slå igennem.
- Hvor det engang var et nichemarked, så har 3D-print fortsat den hurtige transformation til at blive en bred mainstream-teknologi, som forbrugere og virksomheder over hele verden omfavner, skriver Gartner.
3D-printerne har allerede vundet indpas i mange industrier til alt fra design og protutyper til regulær masseproduktion.
På denne konference sætter vi fokus på alle de muligheder og giver dig inspiration til, hvordan du kommer i gang.
Hør om de konkrete cases, hvor 3D-printere er i anvendelse - og om alle de nye tendenser og teknologier inden for 3D-print. Du kan også se live demo af 3D-print
Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.
Jeppe Skinnerup Byskov er leder af sektionen for Industriel 3D Print på Teknologisk Institut. Han har en PhD i fysik fra Århus Universitet og har siden 2010 arbejdet med 3D Print til Industrien. Har været specialist og projektleder på en række forskning- & udviklings-projekter indenfor metal 3D Print samt utallige projekter omkring implementering af 3D print i danske virksomheder. De seneste år har arbejdet primært omhandlet brug af 3D Print til produktion.
Thomas har været i Protech siden 2005, og har dermed mere end 10 års erfaring med professionelt 3D-print.
Flemming Gravesen har 10 års erfaring med at rådgive nogle af landets største virksomheder i hvordan 3D-print integreres i udvikling og drift
Teknisk chef i 3D printhuset. Ingeniør, og har arbejdet med 3D print i 6 år med alt lige fra individuelle designere, over små entreprenører til danmarks største virksomheder.
Atanu Chaudhuri er lektor ved Institut for Mekanik og Produktion i København. Han har 9 års brancheerfaring fra bilindustrien samt en baggrund som konsulent og forsker inden for drift og logistik, inden han flyttede til den akademiske verden i 2010.
Hans nuværende forskning omhandler påvirkningen af 3D-printing på forsyningskæden og på udvikling af nye forretningsmodeller for ydelser baseret på 3D-printing.
Steffen H. Schmidt er er konstruktør og 3-Print integrator i Supply Chain på Danfoss. Han er en del af et team der udvikler specialudstyr, og er global supply chain ansvarlig for koordineringen og udbredelsen af additivt fremstillet produktionsudstyr i Danfoss Drives A/S.