Cloud computing 2017: Få styr på de nye løsninger og teknologier

Dato:
10/5 2017
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Cloud-markedet boomer i disse år - og det samme gør mængden af leverandører, løsninger og leverancemodeller. På dette event hjælper vi dig med at få overblikket over mulighederne på cloud-markedet.

Du kan møde en række af de førende leverandører, der fremviser konkrete løsninger og guider dig i junglen af cloud-modeller. Fra interne clouds til hybrid og public cloud. Der er masser at vælge imellem.

På konferencen kommer vi naturligvis også omkring it-sikkerhed i cloud-løsninger, kontrakter, virtuelle desktoppe og cloud-baserede applikationer.
Bliv opdateret på de nyeste cloud-løsninger og -teknologier og få inspiration til, hvordan cloud kan styrke din forretning.

Cloud markedet vokser
Danske virksomheder skifter i disse år i stigende grad fra et klassisk, lokalt it-miljø til et helt eller delvist cloud-baseret setup.

Ifølge Gartner vil markedet for public cloud services vokse med 17,2 procent alene i 2016. Infrastructure as a service (IaaS) vokser med hele 48,8 procent i år, mens Software as a service (SaaS) også hitter med en vækst på 21,7 procent i 2016.

De høje vækstrater skyldes ifølge Gartner i høj grad, at mange virksomheder står med et behov for at modernisere it-miljøet.

På dette event kan du blive opdateret på de nyeste cloud-løsninger og -teknologier. Vi kigger på konkrete løsninger, der kan tages i brug i din virksomhed og giver dig inspiration til, hvor du skal investere.

Mød førende danske cloud-leverandører og -partnere og netværk med andre danske cloud-brugere.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Få ny viden om cloud computing og SaaS anno 2017 - der er sket meget i de senere år
  • Bliv opdateret på de nyeste cloud-løsninger og -teknologier
  • Få inspiration til, hvordan cloud kan styrke din forretning
  • Få indsigt i konkrete løsninger
  • Mød førende cloud-leverandører