Cloud computing 2017: Få styr på de nye løsninger og teknologier

Dato:
10/5 2017
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Cloud-markedet boomer i disse år - og det samme gør mængden af leverandører, løsninger og leverancemodeller. På dette event hjælper vi dig med at få overblikket over mulighederne på cloud-markedet.

Du kan møde en række af de førende leverandører, der fremviser konkrete løsninger og guider dig i junglen af cloud-modeller. Fra interne clouds til hybrid og public cloud. Der er masser at vælge imellem.

På konferencen kommer vi naturligvis også omkring it-sikkerhed i cloud-løsninger, kontrakter, virtuelle desktoppe og cloud-baserede applikationer.
Bliv opdateret på de nyeste cloud-løsninger og -teknologier og få inspiration til, hvordan cloud kan styrke din forretning.

Cloud markedet vokser
Danske virksomheder skifter i disse år i stigende grad fra et klassisk, lokalt it-miljø til et helt eller delvist cloud-baseret setup.

Ifølge Gartner vil markedet for public cloud services vokse med 17,2 procent alene i 2016. Infrastructure as a service (IaaS) vokser med hele 48,8 procent i år, mens Software as a service (SaaS) også hitter med en vækst på 21,7 procent i 2016.

De høje vækstrater skyldes ifølge Gartner i høj grad, at mange virksomheder står med et behov for at modernisere it-miljøet.

På dette event kan du blive opdateret på de nyeste cloud-løsninger og -teknologier. Vi kigger på konkrete løsninger, der kan tages i brug i din virksomhed og giver dig inspiration til, hvor du skal investere.

Mød førende danske cloud-leverandører og -partnere og netværk med andre danske cloud-brugere.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & registrering

08:55
Velkomst
Kim Stensdal
Moderator:
Kim Stensdal
teknologiredaktør
Computerworld

Kim Stensdal er teknologiredaktør på Computerworld og skriver blandt andet om cloud, big data, forretningssoftware og it-ledelse.


09:00
Cloud - outsource eller gøre det selv?
At outsource it til public cloud kan synes billigt og nemt, men er det nu også tilfældet? Data viser, at on-premises private og hybrid cloud kan give bedre ROI. Kom og udforsk metodologier og TCO-analyser, som kan hjælpe dig med at skabe en bedre business case for din virksomhed, mens du lærer om cloud first-objective
Thomas Andersen
Oplægsholder:
Thomas Andersen
cloud strategist
Dell EMC

09:30
Sådan får I succes med jeres egen cloud løsning
Mange virksomheder kigger i dag på en cloud-løsning, Nutanix vil give sit syn på de nuværende muligheder for at bygge og drive sin egen cloud, og hvorfor det kan give rigtig god mening at gøre det, både forretningsmæssigt og administrativt.
Jim Ekberg-Hegner
Oplægsholder:
Jim Ekberg-Hegner
senior systems engineer
Nutanix

Jim har 20 års erfaring fra IT branchen, han har arbejdet i alle led, det være sig som driftchef i slutkunde-leddet, som konsulent i forhandler-leddet, projektleder og teamleder i distributør-leddet, og i de sidste 6 år været Solutions arkitekt på Storage og Hyper Converged Infrastruktur.


10:00
Application delivery i den hybride sky
I dette indlæg præsenteres kravene til en fuldt udstyret application delivery controller (ADC), cases og fordelene ved KEMP Technologies i hybrid cloud-løsninger: Problemløsning omkring overgangen til hybrid og cloud løsninger, høj availability og overflytning af applikationer hos virksomheder, der ønsker forandring.

KEMP Technologies tilbyder førende teknologi til virksomheder, der ønsker at styrke deres netværk med ADC til en overkommelig pris.

Få mere at vide om, hvordan KEMP Technologies gør hybrid og cloud transition mulig og samtidig styrker brugeroplevelsen gennem fleksible og skalerbare muligheder i Enterprise Class Application Delivery.
Carl Holt
Oplægsholder:
Carl Holt
EMEA presales manager
KEMP Technologies

Carl comes from an IT Security and Networking background after spending over 20 years in IT. He has an eye for opportunity and boasts a wealth of knowledge on all things Kemp. With a technical mindset and a slight commercial bias – Carl has a great way to articulate his knowledge to offer great advice in his field.


10:30
Pause

11:00
Sikkerhed leveret af skyen
Når organisationer i stigende grad flytter dele eller al deres it i skyen, drager de fordele af mere flexibelt setup og oftest også besparelser. Men den øgede anvendelse af skyen har også en skyggeside.

Antallet af sikkerhedsbrud relateret til cloud-services og applikationer nåede nye højder i 2016. Og risikoen bliver ikke mindre, når man tager med i betragtningerne, at der er stigende krav til tilgængelighed hvor som helst og når som helst.

Det er derfor afgørende, at virksomhederne i overgangen fra dedikerede faciliteter til et delt miljø i skyen tænker sikkerhed på en ny og mere holistisk måde. Målet er at kunne tillade relevant adgang og forhindre uønskede resultater.
David Hald
Oplægsholder:
David Hald
chief strategy officer
CensorNet

David Hald er i dag Chief Strategy Officer i CensorNet Ltd. og fungerer som bindeled til vores strategiske partnere og promoter for alle Censornets produkter.

David Hald er medstifter og tidligere ejer af SMS PASSCODE A/S og inden da, var han medstifter af og CEO i Conecto A/S, et ledende it-konsulenthus indenfor mobil og sikkerhedsløsninger med særligt fokus på Citrix, Blackberry og andre avancerede mobil-løsninger.

I Conecto A/S arbejdede David med strategisk og taktisk implementering i forbindelse med en række store it-projekter. Han har desuden fungeret som CTO i virksomheder finansieret af Teknologisk Innovation og Vækstfonden.

Inden stiftelsen af Conecto A/S, arbejdede han som software udvikler og projekt manager og har ledet en egen software konsulent virksomhed.

David har en teknisk baggrund fra Københavns Universitet (DIKU).


11:30
Citrix og Microsoft - bedre sammen
I forlængelse af sidste års udmelding fra Microsoft og Citrix om at levere nye virtuelle skriveborde og cloud-baserede applikationer, har Citrix i foråret udgivet sin Windows 10 desktop-as-service-løsning sammen med Microsoft.

Herudover har Citrix og Microsoft efter længere tids venten endelig lanceret deres fælles bud på en virtuel applikations-løsning, der skal erstatte Microsofts Azure RemoteApp. Hvordan kan disse løsninger understøtte dine nuværende og fremtidige behov? Det får du svaret på her.
Ejal Bracha
Oplægsholder:
Ejal Bracha
Systems Engineer
Citrix

For more than 19 years, Ejal has worked within the mobility space, growing his expertise in creating solutions for IT and the telecommunications sector. Before joining Citrix, Ejal worked at Microsoft, Brightpoint and ATEA. Follow him on Twitter: @mobileadvisordk


12:00
Paneldebat
Thomas Andersen, Dell EMC.
Jim Ekberg-Hegner, Nutanix.
Carl Holt, KEMP Technologies.
David Hald, CensorNet.
Ejal Bracha, Citrix.

12:30
Tak for i dag og frokost to-go
Det får du ud af det
  • Få ny viden om cloud computing og SaaS anno 2017 - der er sket meget i de senere år
  • Bliv opdateret på de nyeste cloud-løsninger og -teknologier
  • Få inspiration til, hvordan cloud kan styrke din forretning
  • Få indsigt i konkrete løsninger
  • Mød førende cloud-leverandører
Praktiske Oplysninger
Dato:
10/5 2017
Tid:
08:30 til 12:30
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language