Cloud computing som hjørnestenen i din it-strategi - sæt fart på forretningen med cloud

Dato:
24/11 2016
Sted:
Hellerup
Pris:
Gratis deltagelse

Cloud computing er det måske mest afgørende paradigmeskift i it-branchen i nyere tid. Mange virksomheder er i dag i fuld gang med overgangen fra et klassisk, lokalt it-miljø til et cloud-baseret setup. Det er dog ikke en rejse uden udfordringer.

It-landskabet bliver mere og mere komplekst. Sameksistensen af traditionelle it-løsninger og private og public cloud-løsninger nødvendiggør en flerstrenget cloud-strategi, hvor cloud-orkestrering og -integration er vigtige elementer.   

Vi vil gerne diskutere dette emne med dig på et eksklusivt roundtable i København, hvor 12 it-beslutningstagere vil deltage sammen med cloud-eksperter fra T-Systems.

Cloud-markedet er i en rivende udvikling
Tidspunktet for dette roundtable er ikke tilfældigt, for udviklingen går hurtigt på cloud-markedet i øjeblikket.

Ifølge Gartner vil markedet for public cloud services vil vokse med 17,2 procent alene her i 2016. Væksten sker i høj grad inden for infrastructure as a service (IaaS), hvor omsætningen vil stige med hele 48,8 procent i år. Software as a service (SaaS) stiger fortsat også i popularitet, og dette cloud-område vil vokse med 21,7 procent i 2016.

De høje vækstrater skyldes ifølge Gartner i høj grad, at mange virksomheder står med et behov for at modernisere it-miljøet.

McKinsey har i en ny undersøgelse interviewet 800 CIO'er og it-chefer over hele verden og fra forskellige industrier. Her er den klare konklusion fra McKinsey: "Over de kommende tre år vil virksomhederne foretage et fundamentalt skift fra at bygge it til at forbruge it."

Det vil vi diskutere
Dette paradigmeskift stiller dog også dig i en række centrale dilemmaer, og hvis rejsen ud i skyen skal ende som en succes, kræver det, at man fra starten får lagt den nødvendige strategi.

På dette roundtable vil vi derfor blandt andet diskutere:

  • Vigtige overvejelser i forhold til den strategiske anvendelse af cloud.
  • Hvordan du ved hjælp af cloud kan øge effektiviteten.
  • Hvordan cloud-løsningerne kan matche de behov og ambitioner, din virksomhed har.
  • Hvordan man som virksomhed kan åbne op på it-fronten og omfavne cloud, uden at det går ud over it-sikkerheden.   
  • Hvordan du kan tænke digital innovation og anvendelsen af cloud ind i virksomhedens strategi?
  • Få inspiration og konkrete råd til, hvordan du kommer i gang og bliv klogere på business casen i at satse på cloud computing.
Rundbordsdiskussionen er forbeholdt direktører, ledere og chefer med beslutningskompetencer på it-området. Arrangementet vil foregå på engelsk.

Vi slutter formiddagen af med en lækker frokost i restauranten.

Se program