Datahåndtering 2.0: Få lave omkostninger og nem skalering i datacentret - og få styr på de nye EU-regler

Dato:
15/3 2017
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Konference om det moderne datacenter - se alle de nye løsninger til server, storage og virtualisering. Bliv også klogere på den nye EU-persondataforordning og hvad den betyder for dig som databehandler.

Aldrig har der været flere og bedre muligheder for at sikre en effektiv, sikker og stabil it-drift. Det vrimler med nye teknologier og løsninger, der eksempelvis gør det muligt at sætte turbo på databehandlingen med SSD, blive en leverandør af interne cloud-services og gendanne data efter nedbrud - også selvom alt håb synes ude.

Men hvordan finder du vej i junglen af løsninger, og hvordan kommer du i gang med de nyeste teknologier?

Mød de forskellige leverandører på denne spændende konference om topmoderne datacentre, serverrum og drifts-modeller. Vi kommer omkring alle de nye tendenser indenfor servere, storage og virtualisering og sætter fokus på de nye koncepter og løsninger, der kan effektivisere og styrke din it-drift.

Samtidig kan du høre et spændende indlæg om den nye EU-persondataforordning og kravene til behandling af persondata.Husk det er gratis at deltage og du kan parkere lige ved døren.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & registrering

08:55
Velkomst
Kim Stensdal
Moderator:
Kim Stensdal
teknologiredaktør
Computerworld

Kim Stensdal er teknologiredaktør på Computerworld og skriver blandt andet om cloud, big data, forretningssoftware og it-ledelse.


09:00
Er du på jagt efter et hurtigt, simpelt og stabilt datacenter med en lav TCO?
Uden at gøre brug af dyre og proprietærer løsninger kan Fujitsu hjælpe med sikre virksomhedens virtuelle miljø med vores Primeflex-løsninger.

Primeflex for Vsan
vil udnytte virksomhedens VMware-investeringer uden at øge datacenterets kompleksitet. I vil kunne reducere omkostningerne med op til 30 procent - uanset om det gælder 30 servere eller 3.000 servere.

Primeflex for S2D
er nyeste skud på stammen og dækker Storage Spaces Direct. På denne hyper-converged platform har man kun en tredjedel kompleksitet og omkostninger i forhold til traditionelle systemer.

(Præsentationen vil være på engelsk)
Dominique Côté
Oplægsholder:
Dominique Côté
Information Technology and Services Consultant and Contractor
Fujitsu

Dominique's keynotes er engagerende, tankevækkende, oplysende og underholdende. Uanset hvilken rolle du sidder i - salg, teknik eller ledelse - sørger Dominique altid for, at du tager værdifuld indsigt med hjem.


09:30
Det skal handle om apps - ikke om infrastruktur
Tænk hvis din datacenter-infrastruktur var klog nok til selv at optimere applikationernes ydelse uden menneskelig indblanding.

Kom og hør, hvordan applikations-centreret storage kan slippe din infrastruktur fri og sætte gevaldigt skub i dine applikationer og i din forretning.

Hør om, hvordan Nimble Storage har udviklet løsninger med hidtil uset potentiale, og om hvordan kunder i den virkelige verden har sat gang i deres forretning ved at udnytte og håndtere deres storage-infrastruktur ud fra et applikations-perspektiv.

Denne præsentation vil gøre dig klogere på:

  • Hvordan predictive analytics kan løse problemer, som et all flash-storage ikke magter alene.
  • Hvordan du renser dine beslutninger for risici (eller usikkerhed).
  • Hvorfor en app-fokuseret tilgang til storage sætter it-datacenteret i stand til i langt højere grad at understøtte forretningen.
Petter Glenstrup
Oplægsholder:
Petter Glenstrup
Senior Systems Engineer - Nordics
Arctic Wolf

Petter Glenstrup har dækket alle de nordiske kunders unikke tekniske behov, siden Arctic Wolf trådte ind på det nordiske marked. Siden 1995 har han som arkitekt og rådgiver på store IT-transformationsprojekter hjulpet kunder med at løse komplekse udfordringer. Petter Glenstrup har en alsidig baggrund inden for mange af de IT-angrebsflader, der skal dækkes i en komplet sikkerhedsløsning.


10:00
Pause

10:15
Kan moderne og traditionelle datacentre sameksistere?
Mange virksomheder oplever en forandring i tilgangen til datacentre: Nogle står og kigger på de nye muligheder, men bibeholder en traditionel it-infrastruktur. Andre omfavner den nye teknologi med cloud native scale out-datacentre.

Dell EMC har løsninger til begge dele: Uanset hvor du står i processen, tilbyder Dell EMC end-to-end løsninger, hvor der kigges på hele din infrastruktur og dens aktuelle situation og ikke blot på point solutions.
Lars B. Andersen
Oplægsholder:
Lars B. Andersen
Senior System Engineer
Dell EMC

10:45
The Enterprise Cloud
Hvad driver virksomheder mod clouden, og hvad holder dem tilbage fra at tage springet? Det kræver ikke altid en bevægelse/en større omvæltning at slå over til at bruge cloud - simpelthen fordi det ikke altid giver mening eller overhovedet er muligt. I løbet af dette oplæg vil du lære mere om, hvad Nutanix faktisk mener med Enterprise Cloud og vigtigst af alt: hvordan clouden bliver en mulighed for din virksomhed. Du skal dog være forberedt på, at det kræver en helt ny tilgang til designet af dine datacentre.
Martijn Bosschaart
Oplægsholder:
Martijn Bosschaart
Sr. Systems Architect Channel EMEA North
Nutanix

Martijn Bosschaart har over 20 års erfaring inden for IT-branchen, og han er bosat i Holland, hvorfra han arbejder for Nutanix som senior systems architect for hele den Nordeuropæiske region. På daglig basis rådgiver han dem omkring deres IT-infrastruktur og opretholder og forbedrer det fælles IT-økosystem, Nutanix har skabt. Hans speciale er desktop og server virtualisation. Førhen har Martijn siddet i en stilling som systems engineer hos Citrix.


11:15
360° Enterprise Data Management
De fleste virksomheder i dag gennemgår en betydelig digital transformation, hvor data bliver helt afgørende for virksomhedens virke. Alligevel har de færreste virksomheder en holistisk tilgang til data-management, hvor de forstår at bruge virksomhedens data strategisk. Oftest ses de store datamængder som en administrativ byrde, hvor der er begrænset indsigt i relevans, ejerskab og mængder.

Hør hvordan Veritas kan hjælpe med skabe overblik, deducere mængden af data og sikre korrekt beskyttelse og tilgængelighed af alle forretningsvigtige data uanset om din foretrukne platform er fysisk, virtuel eller skyen.
Finn Henningsen
Oplægsholder:
Finn Henningsen
senior principal sales engineer
Veritas

Finn Henningsen er presales specialist hos Veritas hvor han primært arbejder med Danmarks mange NetBackup kunder omkring etablering og videreudvikling af deres backup & recovery platform.


11:45
Frokost

12:15
Converged, hyper-converged og composable - hvordan vælger du den rigtige løsning?
I dette indlæg får du et indblik i, hvordan du vælger den rigtige it-løsning, så du undgår de faldgruber, der kan være.

Cloud computing-bølgen ruller over Danmark. Behovet for it-infrastruktur er kraftigt stigende hos de danske virksomheder. Oftest tager det for lang tid at komme i gang, og brugerne må tålmodigt vente. Bliver it-infrastrukturen opbrugt skynder man sig at købe ydelserne i cloud'en helt uden om it-afdelingen - og nedsmeltningen er begyndt.
Problemet er dog hurtigt løst. Med HPE's nye Hyperconverged Software Defined-løsninger kan vi give brugerne præcist det, som de ønsker sig. Sammensmeltningen af software og hardware giver brugerne it til tiden og fleksibilitet.
Henrik Fugmann
Oplægsholder:
Henrik Fugmann
Presales Technical Consultant
Hewlett-Packard Enterprise

12:45
EU's persondataforordning, herunder relationen dataansvarlig - databehandler
Allerede nu skal alle virksomheder ifølge de nuværende persondatar-regler have styr på behandling af persondata, herunder om de er dataansvarlige eller databehandlere. Når EU's persondataforordning får virkning fra 25. maj 2018, bliver kravene skærpet. De virksomheder, der er databehandlere, vil i øvrigt samtidig være databehandlere i forhold til eksempelvis egne ansatte. Få overblikket over, hvad der kommer til at ske.
Pernille Mary Marie Lauritsen
Oplægsholder:
Pernille Mary Marie Lauritsen
Advokat
WTC advokaterne
Gabriel Martiny
Oplægsholder:
Gabriel Martiny
advokat
WTC advokaterne

13:15
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Hør blandt andet om, hvordan du får en lav TCO i dit datacenter
  • Applikations-centeret storage
  • De nyeste cloud-løsninger
  • EU-persondataforordningen og databehandling
  • Få inspiration til din egen løsning
  • Netværk med andre it-proffessionelle