Datahåndtering 2.0: Få lave omkostninger og nem skalering i datacentret - og få styr på de nye EU-regler

Dato:
15/3 2017
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Konference om det moderne datacenter - se alle de nye løsninger til server, storage og virtualisering. Bliv også klogere på den nye EU-persondataforordning og hvad den betyder for dig som databehandler.

Aldrig har der været flere og bedre muligheder for at sikre en effektiv, sikker og stabil it-drift. Det vrimler med nye teknologier og løsninger, der eksempelvis gør det muligt at sætte turbo på databehandlingen med SSD, blive en leverandør af interne cloud-services og gendanne data efter nedbrud - også selvom alt håb synes ude.

Men hvordan finder du vej i junglen af løsninger, og hvordan kommer du i gang med de nyeste teknologier?

Mød de forskellige leverandører på denne spændende konference om topmoderne datacentre, serverrum og drifts-modeller. Vi kommer omkring alle de nye tendenser indenfor servere, storage og virtualisering og sætter fokus på de nye koncepter og løsninger, der kan effektivisere og styrke din it-drift.

Samtidig kan du høre et spændende indlæg om den nye EU-persondataforordning og kravene til behandling af persondata.Husk det er gratis at deltage og du kan parkere lige ved døren.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Hør blandt andet om, hvordan du får en lav TCO i dit datacenter
  • Applikations-centeret storage
  • De nyeste cloud-løsninger
  • EU-persondataforordningen og databehandling
  • Få inspiration til din egen løsning
  • Netværk med andre it-proffessionelle