Internet of Things er klar til næste fase: Forretning, teknologi og sikkerhed

Dato:
23/5 2017
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Internet of Things bevæger sig nu ind i en ny fase, hvor løsningerne og anvendelsesmuligheder stiger hastigt i antal. Vi sætter fokus på alle de konkrete muligheder for din virksomhed.

Der er blevet talt og skrevet meget om Internet of Things i de senere år. Det er dog først nu, at det egentlige potentiale er klar til at blive indfriet.

Det handler i mindre grad om internet-opkoblede køleskabe, som vi har hørt så meget om - og i langt højere grad om, hvordan serviceerhverv, fabrikker og industrivirksomheder kan optimere og effektive arbejdsgange, produkter og ydelser.

Med nye IoT-løsninger og de nødvendige platforme og standarder er fundamentet skabt for en hidtil uset grad af automatisering.

Mange muligheder med IoT
Om det er hospitalet, transportvirksomheden, produktionshallen, supermarkedet eller noget helt femte: Der er uanede muligheder for at optimere og effektivisere med IoT - men også for at komme op med helt nye forretningskoncepter og nye produkter og services.

Den store udfordring er, at man som virksomhed skal kunne gennemskue, hvor forrretningsmulighederne i Internet of Things ligger gemt, og hvordan man overhovedet kommer i gang med projekterne.

Samtidig medfører Internet of Things en række nye udfordringer med sikkerhed, privacy og it-drift, man som it-leder skal kunne håndtere.

På konferencen Internet of Things sætter vi fokus på de muligheder og udfordringer, du skal kunne håndtere, når internettet bevæger sig ind i den næste tidsalder.

Hør blandt andet om:

  • Hvordan kan IoT-løsningerne matche de behov og ambitioner, din virksomhed har?
  • Hvordan kan man som virksomhed omfavne IoT, uden at det går ud over it-sikkerheden?
  • Mød de førende IoT-leverandører: Det kan løsningerne bruges til.
  • Få inspiration og konkrete råd til, hvordan du kommer i gang.

Se program
Partnere:
Det får du ud af det
  • Konkrete cases med danske virksomheder, der allerede har taget hul på Internet of Things.
  • Indsigt og gode råd fra eksperter.
  • Bliv klogere på de nye IoT-teknologier.
  • Netværk med dine kolleger fra branchen.
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 15:30
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse