Internet of Things er klar til næste fase: Forretning, teknologi og sikkerhed
Dato:
23/5 2017
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Internet of Things bevæger sig nu ind i en ny fase, hvor løsningerne og anvendelsesmuligheder stiger hastigt i antal. Vi sætter fokus på alle de konkrete muligheder for din virksomhed.
Der er blevet talt og skrevet meget om Internet of Things i de senere år. Det er dog først nu, at det egentlige potentiale er klar til at blive indfriet.
Det handler i mindre grad om internet-opkoblede køleskabe, som vi har hørt så meget om - og i langt højere grad om, hvordan serviceerhverv, fabrikker og industrivirksomheder kan optimere og effektive arbejdsgange, produkter og ydelser.
Med nye IoT-løsninger og de nødvendige platforme og standarder er fundamentet skabt for en hidtil uset grad af automatisering.
Mange muligheder med IoT Om det er hospitalet, transportvirksomheden, produktionshallen, supermarkedet eller noget helt femte: Der er uanede muligheder for at optimere og effektivisere med IoT - men også for at komme op med helt nye forretningskoncepter og nye produkter og services.
Den store udfordring er, at man som virksomhed skal kunne gennemskue, hvor forrretningsmulighederne i Internet of Things ligger gemt, og hvordan man overhovedet kommer i gang med projekterne.
Samtidig medfører Internet of Things en række nye udfordringer med sikkerhed, privacy og it-drift, man som it-leder skal kunne håndtere.
På konferencen Internet of Things sætter vi fokus på de muligheder og udfordringer, du skal kunne håndtere, når internettet bevæger sig ind i den næste tidsalder.
Hør blandt andet om:
Hvordan kan IoT-løsningerne matche de behov og ambitioner, din virksomhed har?
Hvordan kan man som virksomhed omfavne IoT, uden at det går ud over it-sikkerheden?
Mød de førende IoT-leverandører: Det kan løsningerne bruges til.
Få inspiration og konkrete råd til, hvordan du kommer i gang.
Mød talerne
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld
Stefan Hyttfors
Futurist - global speaker & author
Thomas Skytte Damø
løsningsarkitekt
Hitachi Data Systems
Nikolaj Mann
ASE - data center and cloud architect
Hewlett Packard Enterprise Danmark
Brian Andersen
Country CTO
HPE Danmark
Anders Handberg
produktspecialist
Siemens A/S
Morten Wagner
leder af FORCE Technology's afdeling for produktinnovation "IdemoLab",
Fremtidens forretning kommer til at dreje sig om business as unusual. Især en tsunami af ny teknologi vil få industrier, forretninger og individer til at opleve forandringer på et niveau, der ikke er set før i menneskets historie.
Den anmelderroste fremtidsforsker Stefan Hyttfors vil i sin præsentation komme med sit perspektiv i forhold til at forstå og håndtere denne type forandringer.
Oplægsholder:
Stefan Hyttfors
,
Futurist - global speaker & author
09:45 - 10:10
Ramt af disruption - Når forandring fryder:
De fleste virksomheder oplever, at deres branche ændrer sig og deres kunder stiller større krav til leverandøren. Vi er på vej væk fra en produktverden og på vej over i en verden af services. Vores kunder forventer indsigt, viden og alting leveret som en service, og det stiller væsentligt større krav til os som it-leverandører.
Kom og hør hvordan det forandrer Hitachi Data Systems, og hvordan IoT er omdrejningspunktet om disse forandringer.
Oplægsholder:
Thomas Skytte Damø
,
løsningsarkitekt
,
Hitachi Data Systems
10:15 - 10:45
Kaffepause
10:45 - 11:10
Sådan kommer du i gang med IoT
"Internet of Things" handler om, hvordan man kan skabe forbindelse mellem devices, datakilder, teknologier, løsninger, organisationer og mennesker. Udfordringerne er ikke længere tekniske, men handler i højere grad om, hvordan man identificerer de rigtige use cases, hvor indsatsen giver mest mening, og hvor data kan omsættes til forretningsmæssig værdi. HPE's IoT Transformation Workshop er en metode, der gennem en struktureret dialog vil guide dig frem mod relevante use cases og tilhørende indsatsområder, der hurtigst muligt kan skabe det fornødne grundlag og den nødvendige roadmap for jeres IoT-transformationsrejse.
Udnyt data fra dit produktionsudstyr til at skabe merværdi i din forretning
Digitalisering er vejen til øget produktivitet. Få en præsentation af hvordan du med Siemens åbne cloud-baserede IoT operativsystem MindSphere sikkert og nemt kan udnytte den værdi, der er gemt i data fra eksempelvis produktionsudstyr og infrastruktur.
Oplægsholder:
Anders Handberg
,
produktspecialist
,
Siemens A/S
11:45 - 12:45
Frokost
12:45 - 13:10
Muligheder og udfordringer ved udvikling af IoT device
Udvikling af nye IoT devices - muligheder og udfordringer ved at være på kanten af skyen og i hænderne på brugerne. Når en teknologi ligger øverst på Gartners hype-cycle, bliver der ofte malet mange billeder af, hvad fremtiden for teknologien er, og hvad der skal til for at udvikle nye løsninger. IoT ligger lige nu tæt på hype-toppen - og Morten Wagner giver IoT applikationer og deres forretningsmodeller et kig, set fra "tingenes" perspektiv og maler et billede af mulighederne og specielt udfordringerne ved at designe og udvikle meningsfulde IoT devices.
Oplægsholder:
Morten Wagner
,
leder af FORCE Technology's afdeling for produktinnovation "IdemoLab",
,
DELTA
13:15 - 13:40
Hvordan understøtter mobilkommunikation IoT - i dag og i morgen?
Præsentationen giver et indblik i udviklingen inden for mobilkommunikationsstandarder til at understøtte IoT. IoT dækker over et meget bredt spektrum af nye services med uens krav, hvorfor der tilsvarende kræves fleksible kommunikationsløsninger. Den første laveffekt LTE-pro standard NB-IoT er lige på trapperne. Senere kommer der en løsning optimeret til at forbinde biler. 5G-standardiseringsarbejdet, der har sigte mod 2020, er lige skudt i gang. Foruden ekstrem bredbånd har 5G fokus på to grupper af kommunikationskrav til at understøtte IoT: Massiv maskinetype kommunikation (mMTC) samt ultrapålidelig kommunikation med lav forsinkelse (URLLC).
Oplægsholder:
Preben Mogensen
,
professor og principal engineer
,
Aalborg Universitet / Nokia Bell Labs Aalborg
13:45 - 14:15
Kaffepause
14:15 - 14:40
Hvordan bruger man peer2peer teknologi til at reducere omkostningen på at hoste millioner af IoT apparater?
Producenter af små og store apparater ønsker at tilbyde deres kunder en sikker fjernadgang af mange årsager. I den spæde begyndelse fokuseres der ikke på, hvad det koster at drive sådan et hostingmiljø, men når hundredetusindvis af IoT-devices forbindes, er det nødvendigt at benytte peer2peer teknologi for at minimere belastningen på cloud-serverne. Hvordan forbinder man 1,6 million apparater til platformen? Hvori ligger besparelsen? Hør meget mere om det i dette underholdende indlæg, hvor Karsten Viuf også viser nogle af de devices, der er forbundet til platformen.
Oplægsholder:
Karsten Viuf
,
salgsdirektør
,
Nabto
14:45 - 15:25
Tænk hvis du kunne forbinde din hjerne til alle mulige forskellige enheder?
Professor Lars Kai Hansen vil fortælle om "The Internet of Brains".
Hvad kommer der til at ske, når vi kan forbinde vores hjerner til hinanden, til kunstig intelligens (AI) og til robotter? Lars Kai Hansen vil på baggrund af den seneste forskning inden for tankelæsning og hjernestimulation belyse, hvor vi er i dag. Endvidere vil han i sin præsentation demonstrere, at direkte kommunikation hjerne-til-AI og hjerne-til-hjerne er både muligt og brugbart.