Internet of Things er klar til næste fase: Forretning, teknologi og sikkerhed

Dato:
23/5 2017
Sted:
Ballerup
Pris:
495 kr

Internet of Things bevæger sig nu ind i en ny fase, hvor løsningerne og anvendelsesmuligheder stiger hastigt i antal. Vi sætter fokus på alle de konkrete muligheder for din virksomhed.

Der er blevet talt og skrevet meget om Internet of Things i de senere år. Det er dog først nu, at det egentlige potentiale er klar til at blive indfriet.

Det handler i mindre grad om internet-opkoblede køleskabe, som vi har hørt så meget om - og i langt højere grad om, hvordan serviceerhverv, fabrikker og industrivirksomheder kan optimere og effektive arbejdsgange, produkter og ydelser.

Med nye IoT-løsninger, de nødvendige platforme og standarder er fundamentet skabt for en hidtil uset grad af automatisering.

Mange muligheder med IoT
Om det er hospitalet, transportvirksomheden, produktionshallen, supermarkedet eller noget helt femte: Der er uanede muligheder for at optimere og effektivisere med IoT - men også for at komme op med helt nye forretningskoncepter og nye produkter og services.

Den store udfordring er, at man som virksomhed skal kunne gennemskue, hvor forrretningsmulighederne i Internet of Things ligger gemt, og hvordan man overhovedet kommer i gang med projekterne.

Samtidig medfører Internet of Things en række nye udfordringer med sikkerhed, privacy og it-drift, man som it-leder skal kunne håndtere.

På konferencen Internet of Things sætter vi fokus på de muligheder og udfordringer, du skal kunne håndtere, når internettet bevæger sig ind i den næste tidsalder.

Hør blandt andet om:

  • Hvordan kan IoT-løsningerne matche de behov og ambitioner, din virksomhed har.
  • Hvordan kan man som virksomhed omfavne IoT, uden at det går ud over it-sikkerheden.
  • Mød de førende IoT-leverandører: Det kan løsningerne bruges til.
  • Få inspiration og konkrete råd til, hvordan du kommer i gang.

Se program
Partnere:
Det får du ud af det
  • Konkrete cases med danske virksomheder, der allerede har taget hul på Internet of Things.
  • Indsigt og gode råd fra eksperter.
  • Bliv klogere på de nye IoT-teknologier.
  • Netværk med dine kolleger fra branchen.