Få det optimale it-miljø i skyen: Sådan udnytter du de førende cloud-platforme

Dato:
28/9 2016
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Tiden, hvor man som it-ansvarlig selv rendte rundt i kælderen og pillede ved serverne, er ved at være forbi. Det moderne it-miljø udspringer af skyen, og cloud-løsningerne vil komme til at dominere i årene frem. Cloud-løsningerne er mere effektive, lettere at håndtere, og de frigiver ressourcer i din organisation, så I kan fokusere på kerneforretningen.

Cloud computing har for alvor fået bidt sig fast hos de danske virksomheder. 37 procent af virksomhederne bruger i dag cloud computing i større eller mindre omfang ifølge Danmarks Statistik.
Kigger vi bare ganske få år frem, er der udsigt til, at public, private og hybrid clouds ganske enkelt er måden, man udvikler og driver sit it-miljø på.

Den udvikling drives ikke mindst frem af selskaber som Amazon, Microsoft og Google, mens også et hav af danske leverandører og partnervirksomheder står klar til at hjælpe dig til at få det optimale cloud-miljø.

Indhold på dette event:

  • Mød de førende cloud-leverandører: Det kan cloud-løsningerne bruges til.
  • Få inspiration og konkrete råd til, hvordan du kommer i gang.   
  • Sådan lægger du en cloud-strategi: Det skal du fokusere på.
  • Business casen i at satse på cloud computing.
  • De juridiske overvejelser: Det skal du have styr på.
  • Fordele og ulemper ved public, private og hybrid cloud computing.
  • Konkrete cases og eksempler på virksomheder, der allerede er i skyen - hør om deres erfaringer.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad og registrering

09:00
Velkomst
Kim Stensdal
Moderator:
Kim Stensdal
teknologiredaktør
Computerworld

Kim Stensdal er teknologiredaktør på Computerworld og skriver blandt andet om cloud, big data, forretningssoftware og it-ledelse.


09:05
Beyond Cloud: Innovation and Disruption are the New Normal
Hvis du for få år siden havde spurgt it-afdelingen, hvor langt tid det ville tage at sætte en server op til afprøvning af nye løsninger, ville et typisk svar lyde: 10-18 uger.

I dag kan enhver virksomhed etablere tusindvis af servere på få minutter gennem skyen - og der skal kun betales for den tid, systemet bruges. Det giver adgang til en robust og veludstyret teknologisk platform, som gør det muligt at komme fra idé til lancering på rekordlav tid.

Adgangen til skyen ændrer derfor fuldstændig den måde, virksomheder går til innovation. Idéer kan afprøves lynhurtigt, og nye forretningsmodeller kan opstå og udfordre etablerede forretninger på ingen tid. Airbnb har gjort det med indkvartering, og Spotify har gjort det i musikindustrien - begge er bygget på cloudløsninger i Amazon Web Services (AWS).
Darren Mowry
Oplægsholder:
Darren Mowry
Head of Amazon Web Services Nordics and Baltics
Amazon

Darren Mowry er leder af AWS Nordics and Baltics, og i dette indlæg vil han give et indblik, hvordan brugen af cloud-løsninger disrupter kendte forretningsmodeller og understøtter ny agilitet og innovationsevne.


09:45
Riverbed: Moderniser din virksomhed i clouden - Software Defined WAN
Program billede
Riverbed genopfinder enterprise WAN for at imødekomme behovene hos moderne hybride virksomheder. Riverbed's software- og virksomhedsdefinerede WAN- arkitektur giver overlegen performance ved hybrid-applikationer på tværs af hybrid-WANs med større agilitet og lethed, samtidig med at it omkostningerne reduceres og kompleksiteten falder.
Paul Griffiths
Oplægsholder:
Paul Griffiths
Senior Director, Advanced Technology Group
Riverbed Technology

10:15
Pause

10:45
TDC Hosting: Den cloudbaserede driftsmodel - og hvorfor one size doesn't fit all
Program billede
Introduktionen af cloud som leverancemodel betyder et skift i den måde it-løsninger bliver leveret på. Hybride løsninger med integration på tværs af platforme bliver it-afdelingens hverdag. Og det kommer til at stille krav til opdateret viden i forhold til at få lagt en it-strategi, der understøtter lige netop din forretning optimalt og skaber mest mulig værdi på sigt. Du kan utvivlsomt høste mange fordele, hvis du forfølger en "cloud first" strategi. Men det er ikke alt, der egner sig til cloud. Og det er ikke ligegyldigt, hvordan du får skruet dit it-miljø sammen for at undgå de værste problemer og opnå de allerstørste fordele. Ikke to virksomheder er ens. Og det gælder om at få valgt den rigtige driftsmodel. Få både overblik og indsigt, når Kim Bahir Andersen fra TDC Hosting stiller sig på scenen.
Kim Bahir Andersen
Oplægsholder:
Kim Bahir Andersen
technical director
Itadel A/S

Kim Bahir Andersen har været en del af it-outsourcingvirksomheden Itadel i over 10 år. Han har i den periode været med til at udvikle Itadel til i dag at være blandt de absolut førende outsourcingleverandører i Danmark. Kim har helt opdateret viden og erfaring inden for public cloud, private cloud og hybride cloud-løsninger. Hans indlæg er derfor både erfaringsbaseret og rådgivende.


11:15
Interxion: Colocated Hybrid Cloud - Fundamentet for din IT sourcing strategi
Program billede
Den mest gennemgribende og omtalte trend i disse år er migreringen til cloud. Men som virksomhed er det ikke nødvendigvis alle data, du ønsker at placere i skyen. Derfor ender de fleste med "hybride løsninger", når der outsources til cloud.

Men hvor placerer du dine data, så du både bevarer kontrollen og samtidig opnår de fulde fordele af outsourcing til cloud? Hvordan får du direkte og hurtige forbindelser til både globale og lokale clouds fra dit datacenter?

Det er nogle af de spørgsmål, som John Austin fra Interxion vil besvare i dette indlæg.
John Austin
Oplægsholder:
John Austin
Director of Strategy & Marketing for System Integrators
Interxion

John Austin har mere end 20 års erfaring i forskellige europæiske ledelsesroller indenfor it- og teleindustrien, herunder Atos og CapGemini. John Austin er nu ansvarlig for system integrator segmentet hos Interxion.


11:45
Oracle: Hvordan implementeres en effektiv strategi for skift til cloud
Program billede
Mange virksomheder har en historie om deres rejse til cloud computing. Med op- og nedture, ideer, der fungerede godt og ting, de ville ønske, de havde gjort anderledes.
Når virksomheder går i gang med deres egen cloud-ekspedition, står de alle over for et centralt spørgsmål - "Dette vil ændre vores virksomheds fremtid - hvordan gør vi det rigtigt?"

Baseret på erfaringer fra kunder og samarbejdspartnere, vil Oracle komme med bud på, hvordan man implementerer en effektiv strategi for skift til cloud og hvad det betyder for relationen mellem IT og forretningen.
Carsten Braagaard
Oplægsholder:
Carsten Braagaard
director, Nordic Systems Sales Consulting
Oracle

Carsten Braagaard har i snart to årtier varetaget forskellige roller i salg og salgs-support af infrastruktur-produkter hos Sun/Oracle. Senest med ansvar for salgs-support af Oracle’s hardware-produkter i den nordiske region.


12:15
Frokost

13:00
Citrix: Sådan får du gavn af nyt og tættere samarbejde mellem Citrix og Microsoft
Program billede
Med en ny ledelse i Citrix er der indledt et meget tæt og vidtrækkende samarbejde mellem Citrix og Microsoft på virtualiserings- og cloud-området. Samarbejdet giver en række fordele for kunderne og er med til at effektivisere og forenkle arbejdet, når man skal i skyen. Få den nyeste information om, hvilke muligheder samarbejdet giver dig i forhold til blandt andet migrering af virtualiseret infrastruktur til en cloud-løsning
Ejal Bracha
Oplægsholder:
Ejal Bracha
Systems Engineer
Citrix

For more than 19 years, Ejal has worked within the mobility space, growing his expertise in creating solutions for IT and the telecommunications sector. Before joining Citrix, Ejal worked at Microsoft, Brightpoint and ATEA. Follow him on Twitter: @mobileadvisordk


13:30
NetApp: Sådan skaber du en fleksibel og sikker cloud til din virksomhed
Program billede
Kravene til det moderne datacenter vokser. Det virtuelle miljø skal kunne skalere i takt med forretningens efterspørgsel af IT, og det fleksible, cloud-baserede datacenter bliver i langt højere grad en afgørende parameter for at kunne følge med i den digitale udvikling.

Under dette indlæg vil Max dele ud af sine erfaringer med, hvordan de kunder, som han arbejder med, skaber en fremtidssikret datastrategi ved at udnytte skyens mange muligheder uden at gå på kompromis med sikkerhed, fleksibilitet og kontrol af egne data.
Max Leissner
Oplægsholder:
Max Leissner
EMEA NetApp
Director Solutions Engineering,

14:00
Microsoft: Udvid dit datacenter i skyen
Program billede
Kom og hør hvordan digital transformation skaber nye forretningsmuligheder.
 
Hør om det hybride datacenter, og hvordan du efter behov kan udvide dit eksisterende datacenter i skyen. Vi tager udgangspunkt i konkrete kundecases til at illustrere, hvordan to kunder har valgt hver sin cloud-strategi. Herunder præsenterer vi rejsen fra det traditionelle datacenter til et dynamisk datacenter, der i højere grad understøtter forretningen.
Mikael Mikkelsen
Oplægsholder:
Mikael Mikkelsen
Director Business Group Lead - Cloud & Enterprise
Microsoft

14:30
Pause

14:50
Er business casen for cloud kun luftkasteller?
Med dette oplæg vil I få et indblik i, hvad det betyder for forretningen at vælge en cloud løsning - og dermed hvad der påvirker business casen udover påvirkning af de rå omkostningstal. Der vil være en opstilling af både de "ikke målbare" positive og negative gevinster samt hvilke ændringer er der i TCO (Total Cost of Ownership) - alt sammen giver input til business casen for cloud.

I indlægge vil de typiske udfordringer ved realiseringen af denne business case også blive behandlet, så I kan udarbejde en mere realiserbar business case. Cloud er ikke kun en business case for it-organisationen men for hele forretningen.
Martin J. Ernst
Oplægsholder:
Martin J. Ernst
1stroke
Partner samt ekstern lektor på IT-Universitetet i faget business case

Martin J. Ernst er specialist i værdiskabelse af it og har været med til at skrive bøgerne ´Mastering the Business Case´ og ’Business case 361’. Martin er partner i 1stroke, som bl.a. er kendt for at stå bag den årlige undersøgelse af danskernes brug af business case og gevinstrealisering, det faglige site businesscase.dk samt ”Danmarks bedste business case”.


15:20
Juridiske udfordringer ved Cloud Computing
Ligesom cloud computing som leverancemodel giver nye muligheder, stiller cloud computing også nye juridiske krav til aftalegrundlaget og virksomhedernes sikring af compliance. På oplægget får du overblik over udfordringerne og bud på løsninger.
Martin Folke Vasehus
Keynote:
Martin Folke Vasehus
Stifter og CEO, it-advokat
ComplyCloud

Martin Folke Vasehus er certificeret it-advokat og stifter af ComplyCloud ApS og CIT Advokatfirma. Martin har en fortid hos Bruun & Hjejle fra 2009-2017 og er en erfaren specialist indenfor it-ret, persondata og GDPR compliance.


15:50
Tak for i dag
Praktiske Oplysninger
Dato:
28/9 2016
Tid:
08:30 til 15:50
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language