Hosting - private, public eller hybrid cloud?

Dato:
16/11 2016
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Fordele og ulemper ved outsourcing til en cloud løsning


Mere og mere data. Større behov for storage. Og endnu større krav til regnekraft, sikkerheden og dokumentationen.

Det er dagligdagen for de fleste moderne it-afdelinger.

Samtidig betyder den teknologiske udvikling og en øget modenhed, at mulighederne for at outsource enkelt-applikationer eller måske endda hele driften er mange.

De øgede forventninger og de store muligheder stiller krav til dig om konstant, at udfordre hvad du kan drive selv - og hvad andre kan hjælpe dig og din organisation med.

Derfor har vi skabt Computerworld Hosting how-to hvor du kan møde relevante leverandører og helt uforpligtende blive opdateret på teknologier og tendenser inden for hosting.

Alt sammen helt gratis og i selskab med andre it-professionelle, som har samme erfaringer og udfordringer.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad og registrering

08:55
Velkomst
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:00
Microsoft "Hybrid cloud"
Program billede
Hvad er Microsofts "Hybrid cloud" og hvordan kan danske hostere og kunder udnytte cloud'en? Microsoft sætter fokus på, at skabe grundlaget for at kunderne kan fokusere deres energi på forretning fremfor infrastruktur.
De 3 grundpiller i Microsofts Hybrid Cloud - Azure, Hostere og kundernes datacentre skaber unikke muligheder for stabilitet, sikkerhed og fleksibilitet.
Hør lidt om mulighederne, hvordan du kan komme i gang og hvad de andre gør.
Ken Hyld
Oplægsholder:
Ken Hyld
produktchef for Windows Server og System Center
Microsoft

09:30
Dell/EMC: Cloud: To build or buy - can you justify on-premises IT?
Program billede
At outsource IT til public cloud kan synes billigt og nemt, men er det det? Data viser at on-premises private og hybrid cloud kan give bedre ROI. Kom og udforsk metodologier og TCO analyser, som kan hjælpe dig med at skabe en bedre business case for din virksomhed, imens du lærer om cloud first objective.
Thomas Andersen
Oplægsholder:
Thomas Andersen
cloud strategist
Dell EMC

10:00
Pause

10:15
TDC Hosting: Få en model for succes med din cloud strategi
Program billede
Introduktionen af cloud som leverancemodel betyder et skift i den måde it-løsninger bliver leveret på. Hybride løsninger med integration på tværs af platforme bliver it-afdelingens hverdag. Og det kommer til at stille krav til opdateret viden i forhold til at få lagt en it-strategi, der understøtter lige netop din forretning optimalt og skaber mest mulig værdi på sigt. Du kan utvivlsomt høste mange fordele, hvis du forfølger en "cloud first" strategi. Men det er ikke alt, der egner sig til cloud. Og det er ikke ligegyldigt, hvordan du får skruet dit it-miljø sammen for at undgå de værste problemer og opnå de allerstørste fordele. Ikke to virksomheder er ens. Og det gælder om at få valgt den rigtige driftsmodel.
Få både overblik og indsigt, når Kim Bahir Andersen fra TDC Hosting stiller sig på scenen.
Kim Bahir Andersen
Oplægsholder:
Kim Bahir Andersen
technical director
Itadel A/S

Kim Bahir Andersen har været en del af it-outsourcingvirksomheden Itadel i over 10 år. Han har i den periode været med til at udvikle Itadel til i dag at være blandt de absolut førende outsourcingleverandører i Danmark. Kim har helt opdateret viden og erfaring inden for public cloud, private cloud og hybride cloud-løsninger. Hans indlæg er derfor både erfaringsbaseret og rådgivende.


10:45
Paneldebat
Ken Hyld, Microsoft
Thomas Andersen, Dell EMC
Kim Bahir Andersen, TDC Hosting

11:15
Tak for i dag