Oplev Fremtidens ERP

Dato:
26/5 2016
Sted:
København S
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Går du med tanker om at udskifte dit ERP-system, så giver Fremtidens ERP dig opdateret viden og inspiration til hvad den fremtidssikrede ERP-løsning anno 2016 bør indeholde.

Unit4 inviterer til seminar torsdag den 26. maj i København, hvor vi skal se på hvad cloud, big data og machine learning kan tilbyde servicevirksomheder.

Du vil derudover også få tips til hvordan du finder den rigtige løsning for netop din virksomhed og hvilke faldgruber du bør undgå.

Kundecase: Hvordan en førende Unit4 kunde har rustet sig til vækst med Cloud-baseret ERP
Hør hvordan en cloud-first, mobile-first ERP-strategi har sænket total cost of ownership og muliggjort en mere datadreven beslutningsproces uafhængigt af platforme og devices.

Se program

Program:


08:30
Registrering

09:00
Morgenmad og kaffe

09:30
Velkommen

09:40
Hvordan kan Big Data og Advanced Analytics ændre de daglige forretningsprocesser?
Den datadrevne forretningsproces er på alles nethinde med gyldne løfter om positiv transformation af forretningen og forventninger om nye indtægtskilder. Kilden til ny indsigt er Big Data som bl.a. indhentes fra sensorer og adfærd på internettet. Midlet er kombinationen af relevante cloud services i Azure og ERP anvendelse.

Det store spørgsmål er, hvordan man udnytter den nye teknologi og de muligheder, der opstår i egen organisation såvel som på markederne man agerer på. Specifikt hvordan forankres kompetencer og teknologier inden for advanced analytics, såsom Machine Learning, i det daglige arbejde?
Jacob Vestergaard
Oplægsholder:
Jacob Vestergaard
Business Development Executive
Microsoft

Jacob Vestergaard er Business Development Executive i Microsoft og varetager til dagligt dialogen med danske kunder omkring IoT og Advanced Analytics.

Med en baggrund forankret i datadrevne processer og erfaringer fra bl.a. Microsoft, SAP og SAS går rådgivningen ofte ud på, hvad der skal til for at udnytte de nye muligheder i egen organisation inden for effektivisering, innovation og business transformation.


10:15
Få fingeren på pulsen
Den førende uafhængige ERP-rågiver i Skandinavien giver et unikt indblik i de seneste trends og tendenser på ERP-markedet. Få derudover gode råd i forbindelse med anskaffelse af nyt ERP-system samt vigtig viden om, hvilke faldgruber du absolut bør undgå i et ERP-projekt.
Herbert Nathan
Keynote:
Herbert Nathan
Managing partner
HNCO - Independent ERP-strategies

Herbert Nathan har inden for de seneste 25 år konsulteret over 400 virksomheder omkring diverse ERP-projekter, samt stået i spidsen for en række ERP implementeringsprojekter. Herbert har udgivet bøger og artikler inden for emnet af ERP-systemer og er en velkendt offentlig foredragsholder inden for feltet. Herbert er desuden business angel, og deltager i bestyrelsesarbejde og advisory boards.


10:50
Den digitale assistent til dit ERP-system
Vi befinder os på et spændende tidspunkt i historien, fordi vi med nutidens teknologi er i stand til at kommunikere naturligt med IT-systemer. Systemer er nu i stand til at forstå og lære naturligt sprog, hvilket betyder du kan interagere med et system, som du ville have gjort med et menneske.
Thomas Staven
Oplægsholder:
Thomas Staven
Global Head of Presales and Product
Unit4

10:25
Kundecase: Hvordan en førende Unit4 kunde har rustet sig til vækst med Cloud-baseret ERP
Hør hvordan en cloud-first, mobile-first ERP-strategi har sænket total cost of ownership og muliggjort en mere datadreven beslutningsproces uafhængigt af platforme og devices.

11:55
Opsummering, frokostbuffet og networking
Partnere Bliv partner
Praktiske Oplysninger
Dato:
26/5 2016
Tid:
08:30 til 11:55
Sted:
Comwell Conference Center Copenhagen (AC Hotel Bella Sky)
Center Boulevard 5
2300 København S
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language