Fremtidens Vækstpotentiale - Internet of Things

Dato:
07/6 2016
Sted:
Aarhus C
Pris:
Gratis deltagelse

Vores samfund i dag udvikles med exceptionel fart. Vi vil i de kommende få år opleve intet mindre end en revolution inden for connectivity af almindelige "døde ting", som vil betyde en mængde af data, som vi endnu ikke har set magen til. Internet of Things (IoT) er den næste revolutionerende it-bølge, som er over os.

IoT er således et globalt forretningsområde af uhørte dimensioner. Men udnyttelsen af IoT i virksomheder ligger fortsat på et ret lavt niveau, og mange virksomheder befinder sig stadig i en pilotfase.

7. juni 2016 sætter vi spot på udviklingen og forretningsmulighederne inden for IOT.

Deltagere vil:

  • Få mulighed for at lære af virksomheder, som allerede har og anvender IoT-løsninger og høre mere om de erfaringer, de har gjort sig samt om forretningspotentialerne på området!
  • Høre om den nyeste forskning på området - hvor langt er man med forskning og udvikling inden for området - og hvilken fremtid tegner sig for os!
  • Høre eksperter på området udtale sig om vækstpotentialet og spillereglerne på et felt, som man hverken kan eller må overse!

Der er lukket for tilmeldinger til denne konference, eftersom alle pladser er booket op. Du kan sende en mail til events@cw.dk , hvis du ønsker at komme på venteliste, så kontakter vi dig, hvis vi får afbud.

Ellers håber vi at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Se program
Det får du ud af det
  • Få mulighed for at lære af virksomheder, som allerede har og anvender IoT-løsninger
  • Hør om den nyeste forskning på området
  • Hør eksperter på området udtale sig om vækstpotentialet og spillereglerne
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 16:00
Sted:
Centralværkstedet
Værkmestergade 7-9
8000 Aarhus C
Pris:
Gratis deltagelse