Program:


08:30
Morgenmad & registrering

08:55
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Dan Jensen
redaktør
Computerworld

Dan Jensen er nyhedsredaktør på Computerworld og skriver nyheder og analyser om it-branchen og dens vilkår og muligheder i en verden i hastig udvikling samt om teknologisk udvikling og udviklingen i brugen af it.


09:00
Hitachi
billede
Kom og hør hvordan du med få intelligente byggeklodser fra Hitachi kan sikre succes med server, storage og virtualisering.

Du vil få indsigt i hvorfor Hitachi er markedsledende, når det gælder Flash løsninger, og hvorfor fremtidens virtualiserede datacentre har brug for enkle og hurtige, men sikre løsninger med 100 % tilgængelighed.
oplægsholder
Oplægsholder:
Poul Vilhelmsen
Solution Architect
Hitachi Data Systems A/S

09:30
Tintri: Du har virtualiseret dine applikationer og dine teams tænker og arbejder nu i virtuelle maskiner.
billede
Men betyder det noget, hvis du stadig har din infrastruktur i systemer, som er designet til fysiske arbejdsforhold?

Måske udforsker eller udruller du nye storage teknologier til at bekæmpe problemet, men det er ligegyldigt, hvis disse produkter er flash eller hyper-konvergerende. Hvis de ikke er VM-ware, kommer de ikke til at løse hovedproblemet.

Kun VM-ware storage (VAS) er specifikt bygget til virtuelle applikationer, så de fjerner kompleksiteten i LUN og omfang, og så du kun skal håndtere de VMs, som er vigtige. Når du kan arbejde med hver enkelt storage action (gengive, klone, analysere osv.) på individuelle, virtuelle maskiner, så sparer du bade tid, penge og tankekraft.
oplægsholder
Oplægsholder:
Kim Paananen
Channel Manager Nordic
Tintri

10:00
Om skiftet til en Hybrid Storage- og Backupplatform
billede
Danske Commodities (DC) forretningsmæssige vision om konstant at flytte grænser vha. avanceret it, stillede ekstreme krav til bl.a. storage-platformen.

Hør om DC's hybride storage platform, hvor svartiderne er så hurtige, at brugerne ikke mærker om de kører på det interne eller eksterne datacenter. Samtidig er omkostningerne halveret med mere end 50 procent.

Få svar på hvordan DC greb transitionsfasen til Hybrid-Cloud an - vurderinger omkring compliance-krav og SLA ift. funktionsadskillelse og datasikkerhed, samt hvad der var afgørende for valget af B4Restore A/S som samarbejdspartner.
oplægsholder
Oplægsholder:
Henrik Lind
CEO
B4Restore

10:30
Pause

10:45
Oracle: Sådan bygges en åben cloud-infrastruktur
billede
Virksomheder er i stigende grad begyndt at benytte cloud-services for at sætte fart i innovationen og holde omkostningerne nede. Flere og flere moderne IT-virksomheder går over til softwarebaserede, virtuelle datacentre - åbne som lukkede - der gør det muligt at forbinde, samle og konfigurere IT-ressourcer på helt nye måder.

For mange virksomheder er lukkede cloud-infrastrukturer, der både kan køre eksisterende programmer og cloud-baserede programmer, et bedre alternativ end at skulle omskrive alle sine programmer til en åben cloud-infrastruktur.

Vi inviterer dig til dette Oracle kursus, hvor du kan høre om:

  • At opbygge en agil og lukket cloud-infrastruktur, der kan vokse i takt med din virksomhed
  • Strategier og fordele ved at implementere et åbent cloud-miljø
  • Betydningen af styresystemet og virtualisering på rejsen mod clouden
oplægsholder
Oplægsholder:
Steen Schmidt
principal sales consultant
Oracle Danmark

Steen har mere end 20 års erfaring fra IT-branchen. Hans nuværende fokus er arkitektur/design, databaser og virtualisering. Han har gennem årene hjulpet kunder med at anvende teknologi til at løse problemstillinger - både ud fra en teknisk vinkel, men ikke mindst ud fra et økonomisk perspektiv.


11:15
Fujitsu: Datacenter virtualization and the "Need for Speed"
billede
Hvad betyder "Speed" i datacentret, når man vil virtualisere?

Er "Speed" blot et spørgsmål om mange IOPS, mange diske eller er der andre parametre, som man skal være opmærksom på? Hvilke teknologier skal man have med i sine overvejelser, når man vil virtualisere - giver Flash mening til disse miljøer eller er der andet, som man skal have fokus på?

Fujitsu fortæller om hvilke teknologier, som giver mening, når det handler om optimal "Speed", når man vil lave virtualisering i sit datacenter.
oplægsholder
Oplægsholder:
Jonas Räntilä
VMware Evangelist
Fujitsu

11:45
SEC / EMC: Ny hyper-konvergeret infrastruktur designet til at modernisere dit datacenter EMC VxRAIL Appliance eksklusivt fra EMC og VMware
billede
Kom og hør hvordan du med integreret VMware kernel software hurtigt kan bygge et datacenter. Du kan starte småt, hvilket passer godt til de danske datacentre, og udnytte muligheden for at bygge online, uden nedetid, til meget store miljøer - fra 20 VMs til 3000VMs.
Vi præsenterer en løsning, der kun er bygget på Flash kapacitet for at sikre maksimal performance. I løsningen er indbygget en lang række features og data services, såsom Backup, Replikering, Deduplikering, Comprimering, Cloud Tiering m.m.
oplægsholder
Oplægsholder:
Lars B. Andersen
Senior Systems Engineer
Dell EMC

12:15
Frokost

12:45
Nutanix: Forretningskritiske applikationer (BCA), der kører på den førende HyperConverged infrastruktur-platform
billede
Kom og hør, hvordan I kan spare både tid og penge ved at lade jeres BCA køre på Nutanix-platformen.

Få indsigt i Acropolis Hypervisor og Application mobility fabric, og oplev styrken i et datacenter, som er helt igennem software-defineret.
oplægsholder
Oplægsholder:
Jim Ekberg-Hegner
senior systems engineer
Nutanix

Jim har 20 års erfaring fra IT branchen, han har arbejdet i alle led, det være sig som driftchef i slutkunde-leddet, som konsulent i forhandler-leddet, projektleder og teamleder i distributør-leddet, og i de sidste 6 år været Solutions arkitekt på Storage og Hyper Converged Infrastruktur.


13:15
NetApp: Hvad er NetApp Data Fabric og hvorfor var det den rigtige løsning for deCODE Genetics?
billede
Du kender problemstillingen: På den ene side skal du kunne bevare kontrollen over din virksomheds data. På den anden side skal du være fleksibel nok til at kunne være innovativ. Tænk hvis du kunne gøre begge dele og være helt tryg ved hvad der sker med dine data.

Det er netop hvad du kan med Data Fabric. Med Data Fabric kan du administrere dine data uden problemer og lade dem bevæge sig derhen, hvor det giver bedst mening og udbytte for både dig og din virksomhed. 

Data Fabric forbereder dig på fremtidens datahåndtering!

En Hybrid Cloudløsning kræver Data Fabric
Hør hvordan deCODE Genetics ved hjælp af Data Fabric har moderniseret deres datacenter med next generation data management, storage og konvergerede infrastrukturløsninger, således at de får mest ud af deres IT investering.

Casebaggrund: Gennem de seneste 18 måneder har deCODE Genetics arbejdet på at opbygge et Flexpodmiljø med ekstrem høj fleksibilitet. Løsningen har accelereret deres vigtige genberegninger med mere end fire gange og består af mere end 17.000 CPU'er og et 18 node cDOT Cluster med mere end 20PB kapacitet. Dette miljø er en perfekt blanding af SSD, SAS og SATA.
oplægsholder
Oplægsholder:
Thomas Jensen
Sales Executive Denmark and Iceland
NetApp
oplægsholder
Oplægsholder:
Valgeir Halbergsson
System Administrator
deCODE genetics

13:45
Pause

14:00
Hewlett Packard Enterprise: Composable Infrastructure - fremtidens datacenter!
billede
Composable Infrastructure ER fremtidens datacenter hvor Compute, Memory og Storage bliver flydende puljer af ressourcer, der dynamisk kan programmeres, allokeres, skaleres fleksibelt og justeres automatisk til applikationerne. Composable Infrastructure, som er udviklet af Hewlett Packard Enterprise (HPE), er en arkitektur, der sætter en ny standard i markedet og dermed går skridtet videre fra hyper converged systemer.

Composable Infrastructure giver IT-afdelingen mulighed for at fungere som en cloud provider overfor forretningen og resten af virksomheden. Med Composable Infrastructure kan IT-afdelingen maksimere hastighed og fleksibilitet, reducere omkostninger, øge produktiviteten og imødekomme forretningens krav om hurtigere time to market.
 
Kom og hør om HPE Composable Infrastructure OG HPE Synergy, som er verdens første platform skabt for Composable Infrastructure. HPE Synergy er en enkel infrastruktur, der er bygget fra bunden til at bygge bro mellem traditionel og "new style of IT".
oplægsholder
Oplægsholder:
Henrik Fugmann
Presales Technical Consultant
Hewlett-Packard Enterprise

14:30
Sidste nyt fra Microsoft: Smartere muligheder i det moderne datacenter
Microsoft har netop afholdt den store tekniske konference Ignite i Atlanta
og på dette indlæg får du de seneste nyheder og trends indenfor datacenter.

Hør for eksempel om:
  • Microsoft Ignite - nyheder og trends
  • Windows Server 2016 - roadmap
  • Microsoft Storage - nyheder og en kundereference
oplægsholder
Oplægsholder:
Ken Hyld
produktchef for Windows Server og System Center
Microsoft
Det får du ud af det
  • Overblik over storage løsninger
  • Få inspiration til din egen storage løsning
  • Netværk med andre it-proffessionelle
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 14:30
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter (Pfizers)
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse