Hvordan kan Big Data styrke de danske fødevarevirksomheder?

Dato:
24/11 2015
Sted:
Børkop
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Fødevaresektoren står i disse år over for en række store udfordringer. Krævende forbrugere og intensiv international konkurrence stiller nye krav til virksomhederne. Sektoren skal konstant videreudvikle og forny sig. Der skal forskes i nye spændende fødevarer, og produktionen skal effektiviseres.

- Kan Big Data styrke de danske fødevarevirksomheder? Og kan Big Data sætte virksomheder i fødevaresektoren i stand til at skabe konkurrencefordele - og skabe værdi på bundlinjen?

På dette Round Table vil vi diskutere, hvordan fødevaresektoren kan udnytte de mange muligheder og skabe et faktabaseret beslutningsgrundlag.

Vi vil drøfte, hvordan man får en bedre produktudvikling og mere effektiv produktion på baggrund af data. Vi vil dele erfaringer med indsamling af data gennem den interne værdikæde (produktion, logistik, salg, produktudvikling, økonomi og ledelse) og gennem eksterne datakilder. Det kan være data, der i forvejen indsamles - eksempelvis for at sikre sporbarhed og dokumentere danske fødevarers kvalitet over for kunder og myndigheder.

Du kan på dette Round Table dele dine erfaringer om datadreven vækst med andre fra fødevareerhvervet og blive inspireret i arbejdet med at anvende Big Data.

Se program

Program:


08:30
Indtjekning og morgenmad

09:00
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:10
Oplæg til debat
Thomas Okke Frahm
Keynote:
Thomas Okke Frahm
Independent Business Advisor

Tidligere Senior Vice President hos Vestas, CIO hos Nilfisk og
Head of Global IT hos Chr. Hansen A/S.


09:40
Bordet rundt
2 minutters præsentationsrunde
2 minutters præsentationsrunde
2 minutters præsentationsrunde
2 minutters præsentationsrunde

10:00
Round Table
Hvordan kan Big Data styrke de danske fødevarevirksomheder? - See more at: http://www.columbusglobal.com/da-DK/Shared/Event-pages/DK-event-pages/Round-Table-Foedevare#sthash.zzlg8e61.dpuf
Hvordan kan Big Data styrke de danske fødevarevirksomheder?

12:30
Frokost og netværk
Praktiske Oplysninger
Dato:
24/11 2015
Tid:
08:30 til 12:30
Sted:
Comwell Kellers Park
H. O. Wildenskovsvej 28
7080 Børkop
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language