Advanced Threat Protection - sådan beskytter du din virksomhed

Dato:
24/5 2016
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Angreb på din virksomheds eller organisations netværk, data og viden er flyttet fra drengeværelset til at være en industri komplet med underleverandører og outsourcing.

Det er derfor Forsvarets Efterretningstjeneste i oktober 2014 udnævnte de såkaldte Advanced Persistent Threat-angreb, til at være den største trussel i cyberspace. Læs mere i Computerworlds artikel om APT-advarslen.

Som it-ansvarlig står du derfor over for en situation hvor, hvad der for få år siden var trusler, i dag er reelle og konstante angreb på dit netværk og din infrastruktur. Angreb som ud over tabte data også kan betyde en stort imagetab for din virksomhed eller organisation.

Samtidig har du behov for at kende angrebene, deres mål og deres metoder - og samtidig kunne levere et overbevisende og økonomisk overkommeligt svar på dem.

Computerworld har derfor sat fokus på de såkaldte advanced persistent threats mod din virksomhed.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & registrering

08:55
Velkomst
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:00
Draware: Hvordan stopper du ransomware og andre moderne it-trusler?
Program billede
Det er ikke længere en hemmelighed at Anti-Virus (AV) ikke kan stoppe moderne trusler som Advanced Persistence Threats, Zero-day-attacks, Ransomware m.m.

Stort set alle som har været ramt af en eller flere af disse typer incidents har allerede haft AV installeret på deres end-points, men det har desværre ikke været nok.

Hvordan kan man så stoppe disse type trusler og modarbejde bad guys? Vi vil i dette indlæg vise en Live attack på en PC, som Anti-virusen ikke opdager. Derefter viser vi hvordan man ved hjælp af SentinelOne's endpoint protection software kan stoppe dette angreb, når Anti-virusen ikke kunne.
Christian Schmidt
Oplægsholder:
Christian Schmidt
Direktør
Dediko A/S

Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.
Draware skiftede i slutningen af 2021 navn til Dediko A/S.

Tomer Weingarten
Oplægsholder:
Tomer Weingarten
CEO
SentinelOne

09:30
Bitdefender: Fremtidens trusselsbillede
Program billede
Inden for online hacking har vi bevæget over i en verden, hvor alt kan stjæles. I takt med at både datalagring og databehandling bliver billigere, bliver mere og mere data samlet og lagret. En uventet konsekvens heraf er, at mere og mere data kan blive stjålet og brugt. Information er nutidens største ressource, og dens tilgængelighed og sikkerhed er altafgørende for moderne virksomheders succes.

Truslen mod vigtig information og data i sociale miljøer bliver dog mere og mere udspekuleret og kompleks. Tidligere var det største problem hardware downtime, men i dag er der meget mere på spil:
 • Tab af intellectual property
 • Personlige data
 • Klassificeret information, finansielle aktiver
 • Identitetstyveri
 • Erstatningskrav
 • Skadet omdømme
 • Tilgængelighed og funktionalitet af enheder og services
 • Se hvordan, du kan beskytte dine data
Mirco Rohr
Oplægsholder:
Mirco Rohr
Global Evangelist
Bitdefender

10:00
Pause

10:15
Fortinet
Program billede
With the new arising malware, patterns and growth in attach surface, 2016 looks to be even more challenging, why a dedicated ATP framework is of essence. Fortinet will take a short deep dive into a framework that will protect an enterprise with a combination of proactive and reactive approach while adding full control of point solutions and create full network visibility.
Morten Bonde
Oplægsholder:
Morten Bonde
security engineer
Fortinet

Morten has an extensive it-security background and an deep understanding of the threat landscape. Morten has prior Fortinet held positions with Nokia, Cisco and SourceFire.


10:45
Paneldebat
Christian Schmidt, Draware
Mirco Rohr, Bitdefender
Morten Bonde, Fortinet

11:15
Tak for i dag
Det får du ud af det
 • Kendskab til de aktuelle typer af angreb mod virksomheder
 • Bud på hvordan du kan etablere og tilpasse et forsvar mod angreb på din infrastruktur
 • Hvordan du balancerer risiko og økonomi når virksomheden skal beskyttes
Praktiske Oplysninger
Dato:
24/5 2016
Tid:
08:30 til 11:15
Sted:
Whilborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language