Sikkerhed i virksomheden

Dato:
13/10 2016
Sted:
Aarhus
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Halvdelen af sikkerhedsfolkene i de danske virksomheder ser medarbejdere, der begår utilsigtede fejl, som det største problem for cyber-sikkerheden.

Det er blot ét af resulaterne fra en ny KMD-undersøgelse baseret på svar fra over 300 danske sikkerhedsansvarlige (læs om undersøgelsen her). 

Samtidig oplever de fleste sikkerhedsfolk, at angriberne bliver stadig mere målrettede og professionelle. 

Det sætter dig som sikkerhedsansvarlig i et krydspres mellem behovet for uddannede og oplyste brugere, behovet for at etablere et forsvar mod målrettede angreb og samtidig behovet for at overholde budgetterne. 

Derfor arrangerer vi Computerworld How-To om sikkerhed i virksomheden. Det er her du kan høre bud på: 

  • Hvordan du balancerer behovet for sikkerhed og behovet for agilitet i virksomheden. 
  • Hvordan du kombinerer værktøjer og arbejdsgange for at sikre den bedst mulige sikkerhed til prisen i din organisation.
  • Hvilke leverandører og løsninger som kan matche og dække din organisations behov it-sikkerhed.

Samtidig får du muligheden for at netværke med andre sikkerhedsansvarlige og it-professionelle med interesse for sikkerhed.


Se program

Program:


08:30
Morgenmad & registrering

08:55
Velkomst
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:00
CensorNet: Sikkerhed i virksomheden - sådan får du ligningen til at gå op
Program billede
I en verden hvor truslerne kommer både ude fra og inde fra virksomheden er det nødvendigt at gentænke sikkerhedsforanstaltningerne i et mere helhedsorienteret perspektiv.

Skygge-it er et udbredt problem og en naturlig følge af den rivende udvikling i applikationer og services leveret via skyen. Der er meget at vinde ved at lægge hele eller dele af infrastrukturen i skyen, men det er naturligvis nødvendigt at se til, at sikkerheden følger med.

David Hald fra CensorNet vil fortælle om trusselsbilledet som det ser ud i dag og demonstrere hvordan Unified Security Service kan hjælpe dig godt på vej.

Kombinationen af SMS PASSCODE, Web Security og Email Security, samt Cloud Application Control, giver en 360 graders sikkerhedsløsning, som gør IT i stand til at håndtere behovet for øget oplysning af brugerne, beskyttelse mod målrettede angreb, samt at tilgodese de økonomiske rammer.
David Hald
Oplægsholder:
David Hald
chief strategy officer
CensorNet

David Hald er i dag Chief Strategy Officer i CensorNet Ltd. og fungerer som bindeled til vores strategiske partnere og promoter for alle Censornets produkter.

David Hald er medstifter og tidligere ejer af SMS PASSCODE A/S og inden da, var han medstifter af og CEO i Conecto A/S, et ledende it-konsulenthus indenfor mobil og sikkerhedsløsninger med særligt fokus på Citrix, Blackberry og andre avancerede mobil-løsninger.

I Conecto A/S arbejdede David med strategisk og taktisk implementering i forbindelse med en række store it-projekter. Han har desuden fungeret som CTO i virksomheder finansieret af Teknologisk Innovation og Vækstfonden.

Inden stiftelsen af Conecto A/S, arbejdede han som software udvikler og projekt manager og har ledet en egen software konsulent virksomhed.

David har en teknisk baggrund fra Københavns Universitet (DIKU).


09:30
Siscon: Stop købet af flere blinkene bokse - Før du ved hvad du vil beskytte!
Program billede
Siscon deltagere på Computerworld how to - med inspirationsoplæg omkring bevidsthedsskabende aktiviteter i både private og offentlige virksomheden.
Medarbejderne er den største trussel - forsætligt eller uforsætligt - de skal trænes i sund fornuft og bevidsthed om konsekvenserne for deres daglige handlinger.
Lars Bærentzen
Oplægsholder:
Lars Bærentzen
direktør, Siscon - manden med ideen til ControlManager™
Siscon

Lars Bærentzen stiftede i 2004 Siscon med det ene formål at gøre compliance endnu mere effektiv. Siden har Lars løbende udviklet og udvidet ControlManager™ til det multidimensionale og intuitive værktøj, det er i dag, og som Siscon leverer til mere end 140 organisationer. ControlManager™ optimerer compliance-arbejdet og er effektiv på tværs af siloer i organisationen.

Det betyder, at hvis du tænker compliance bredere – på tværs af både GDPR, ISMS/informationssikkerhed, ISO27001, ISO27701, outsourcingbekendtgørelsen, hvidvasklovgivning, ISAE3402, ISAE3000 – får du en mere effektiv compliance.


10:00
Pause

10:30
AMPartner: Optimer dit beredskab mod cyberangreb
Program billede
Vi giver overblik over det aktuelle trusselsbillede mod private virksomheder og offentlige myndigheder, samt hvordan din virksomhed yderligere kan forbedre cyberforsvaret.

Du bliver præsenteret for løsninger til hvordan du anvender virksomhedens ressource mest effektivt ved anvendelse af avancerede analyse værktøjer baseret på Big data teknologi, som ændrer markedet for intelligent sikkerhedsovervågning, og giver mulighed for hurtigere at opdage og eliminere komplekse sikkerhedsangreb.
Jari Salokannel
Oplægsholder:
Jari Salokannel
information security architect
Hewlett Packard Enterprise

Jari is Information Security Architect within Hewlett Packard Enterprise Security Products Group focusing on the customers in northern EMEA. In this role, he helps clients address compelling IT security challenges with HPE's portfolio of security products and services. His focus is on security technology strategy, innovation and the use of leading edge technologies and services to protect customers from adversaries.
Prior to joining HP, Jari worked at Nortel/Avaya for almost 15 years in a variety of ICT sales related roles.
Jari began his career with computers late 1970's as a hobby and had his first fulltime IT job over 30 years ago.


11:00
Paneldebat
David Hald, CensorNet
Lars Bærentzen, Siscon
Jari Salokannel, HPE Security

11:30
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Hvordan du balancerer behovet for sikkerhed og behovet for agilitet i virksomheden.
  • Hvordan du kombinerer værktøjer og arbejdsgange for at sikre den bedst mulige sikkerhed til prisen i din organisation.
  • Hvilke leverandører og løsninger som kan matche og dække din organisations behov it-sikkerhed.
Praktiske Oplysninger
Dato:
13/10 2016
Tid:
08:30 til 11:30
Sted:
Comwell Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language