Sikkerhed i virksomheden - Ballerup

Dato:
05/10 2016
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Afholdes også i Aarhus d. 13. oktober.


Halvdelen af sikkerhedsfolkene i de danske virksomheder ser medarbejdere, der begår utilsigtede fejl, som det største problem for cyber-sikkerheden.

Det er blot ét af resulaterne fra en ny KMD-undersøgelse baseret på svar fra over 300 danske sikkerhedsansvarlige (læs om undersøgelsen her). 

Samtidig oplever de fleste sikkerhedsfolk, at angriberne bliver stadig mere målrettede og professionelle. 

Det sætter dig som sikkerhedsansvarlig i et krydspres mellem behovet for uddannede og oplyste brugere, behovet for at etablere et forsvar mod målrettede angreb og samtidig behovet for at overholde budgetterne. 

Derfor arrangerer vi Computerworld How-To om sikkerhed i virksomheden. Det er her du kan høre bud på: 

 • Hvordan du balancerer behovet for sikkerhed og behovet for agilitet i virksomheden. 
 • Hvordan du kombinerer værktøjer og arbejdsgange for at sikre den bedst mulige sikkerhed til prisen i din organisation.
 • Hvilke leverandører og løsninger som kan matche og dække din organisations behov it-sikkerhed.

Samtidig får du muligheden for at netværke med andre sikkerhedsansvarlige og it-professionelle med interesse for sikkerhed.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & registrering

08:55
Velkomst
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:00
CensorNet: Sikkerhed i virksomheden - sådan får du ligningen til at gå op
Program billede
I en verden hvor truslerne kommer både ude fra og inde fra virksomheden er det nødvendigt at gentænke sikkerhedsforanstaltningerne i et mere helhedsorienteret perspektiv.

Skygge-it er et udbredt problem og en naturlig følge af den rivende udvikling i applikationer og services leveret via skyen. Der er meget at vinde ved at lægge hele eller dele af infrastrukturen i skyen, men det er naturligvis nødvendigt at se til, at sikkerheden følger med.

David Hald fra CensorNet vil fortælle om trusselsbilledet som det ser ud i dag og demonstrere hvordan Unified Security Service kan hjælpe dig godt på vej.

Kombinationen af SMS PASSCODE, Web Security og Email Security, samt Cloud Application Control, giver en 360 graders sikkerhedsløsning, som gør IT i stand til at håndtere behovet for øget oplysning af brugerne, beskyttelse mod målrettede angreb, samt at tilgodese de økonomiske rammer.
David Hald
Oplægsholder:
David Hald
chief strategy officer
CensorNet

David Hald er i dag Chief Strategy Officer i CensorNet Ltd. og fungerer som bindeled til vores strategiske partnere og promoter for alle Censornets produkter.

David Hald er medstifter og tidligere ejer af SMS PASSCODE A/S og inden da, var han medstifter af og CEO i Conecto A/S, et ledende it-konsulenthus indenfor mobil og sikkerhedsløsninger med særligt fokus på Citrix, Blackberry og andre avancerede mobil-løsninger.

I Conecto A/S arbejdede David med strategisk og taktisk implementering i forbindelse med en række store it-projekter. Han har desuden fungeret som CTO i virksomheder finansieret af Teknologisk Innovation og Vækstfonden.

Inden stiftelsen af Conecto A/S, arbejdede han som software udvikler og projekt manager og har ledet en egen software konsulent virksomhed.

David har en teknisk baggrund fra Københavns Universitet (DIKU).


09:30
Siscon: Stop købet af flere blinkene bokse - Før du ved hvad du vil beskytte!
Program billede
Siscon deltagere på Computerworld how to - med inspirationsoplæg omkring bevidsthedsskabende aktiviteter i både private og offentlige virksomheden.
Medarbejderne er den største trussel - forsætligt eller uforsætligt - de skal trænes i sund fornuft og bevidsthed om konsekvenserne for deres daglige handlinger.
Lars Bærentzen
Oplægsholder:
Lars Bærentzen
direktør, Siscon - manden med ideen til ControlManager™
Siscon

Lars Bærentzen stiftede i 2004 Siscon med det ene formål at gøre compliance endnu mere effektiv. Siden har Lars løbende udviklet og udvidet ControlManager™ til det multidimensionale og intuitive værktøj, det er i dag, og som Siscon leverer til mere end 140 organisationer. ControlManager™ optimerer compliance-arbejdet og er effektiv på tværs af siloer i organisationen.

Det betyder, at hvis du tænker compliance bredere – på tværs af både GDPR, ISMS/informationssikkerhed, ISO27001, ISO27701, outsourcingbekendtgørelsen, hvidvasklovgivning, ISAE3402, ISAE3000 – får du en mere effektiv compliance.


10:00
Bitdefender: Ransomware-as-a-Service - de cyberkriminelles nye forretningsmodel
Program billede
Markedet for cyberkriminalitet vokset i omfang og kompleksitet, hvilket har medført nye forretningsmodeller som 'Ransomware-as-a-Service'. Branchens uigennemskuelige udformning gør, at kun bagmændene har det fulde overblik over omfanget, men takket være intern telemetri fra Bitdefender og information fra takedowns, kan vi nu danne os et overblik.

På dette indlæg lærer du mere om, hvordan aktørerne opererer på det sorte marked, hvordan opererer udbyderne og køberne, hvordan kommunikerer de, hvilke ydelser tilbyder de og med hvilke garantier m.m., samt hvordan denne forretningsmodel påvirker den eksponentielle vækst af malware i dag og i fremtiden.
Fredrik Jubran
Oplægsholder:
Fredrik Jubran
nordic diretor
Bitdefender

10:30
Pause

10:45
Ezenta/Rapid7: Managed Detection And Response service er mere oppe i tiden end nogen siden før
Program billede
Ezenta gennemgår den løsning de i samarbejde med Rapid7 benytter til at levere MDR til nordiske kunder.
Lars Kristian Jensen
Oplægsholder:
Lars Kristian Jensen
head of sales and marketing
Ezenta A/S

11:15
HP Inc.: Print sikkerhed
Program billede
Hvorfor skal du sikre din printer/MFP?

Sikkerhed er en vigtig parameter for alle virksomheder, så det er vigtigt at man husker alle potentielle sikkerhedsricici.

Se hvordan man sikrer sin printer/MFP.
Nicholas Skov
Oplægsholder:
Nicholas Skov
Sr. Product manager
HP Inc.
Fredrik Sveen
Oplægsholder:
Fredrik Sveen
Technical Consultant
HP Inc.

11:45
Frokost

12:15
Veeam: Hold dine applikationer opdateret via Veeam Virtual Labs og automatiseret Restore Tests
Program billede
Alle der arbejder med Hyper-V og VMware vSphere kender Veeam Software som det førende virtualisering backup- og availability-produkt.
I 2010 brød Veeam igennem ved at introducere muligheden for at starte virtuelle maskiner fra backup direkte, en teknologi som deres konkurrenter prøver at efterligne her 6 år efter.
Der er sket meget siden dengang, og Veeam har ikke sovet i timen, og nu kommer samme mulighed for fysisk maskiner.
Med muligheden for at starte hele applikationer op i lukket labs kan man lige pludselig få testmiljøer for alle virksomhedens applikationer. Dette gør det lettere at holde dem opdateret og derved højne it-sikkerheden.
Veeam har indbygget Surebackup®, som bedst kan beskrives som planlagt og fuld automatiseret restore test job. Nu ved man også hvor lang tid det tager at restore virksomhedens applikationer.
 
Martin kommer og fortæller om:
 • Hvordan Veeam hjalp en kunde med at genskabe 130 maskiner på 4 timer efter et stort Cryptolocker angreb.
 • Live Demo
 • NYT - Tæt Microsoft Hyper-V 2016 integration
 • NYT - Agent Backup Backup af Fysisk og cloud for Windows og Linux
 • NYT - Office 365 backup. Mail backup af Office 365
 • NYT - IBM storage integration
 • NYT - Fuld integration med Microsoft Windows server 2016 via ReFS og Dedup
Martin Plesner-Jacobsen
Oplægsholder:
Martin Plesner-Jacobsen
Senior System Engineer
Veeam Software

Martin har siden 2002 arbejdet som konsulent hos de største danske virksomheder og har været med til at omlægge og effektivisere deres IT. Martin har dybe kompetencer inden for sikkerhed, virtualisering og optimering af it-drift og har speciale i en række cloudprodukter, Microsoft og VMware.

Siden 2004 har Martin rådgivet Veeams kunder og partnere i at få mest muligt ud af Veeams platform ved at udvikle og være med til at eksekvere på strategier for cloud, backup og ikke mindst sikkerhed.

Christian Winther
Oplægsholder:
Christian Winther
Territory Manager Denmark West
Veeam

12:45
AMPartner: Optimer dit beredskab mod cyberangreb
Program billede
Vi giver overblik over det aktuelle trusselsbillede mod private virksomheder og offentlige myndigheder, samt hvordan din virksomhed yderligere kan forbedre cyberforsvaret.

Du bliver præsenteret for løsninger til hvordan du anvender virksomhedens ressource mest effektivt ved anvendelse af avancerede analyse værktøjer baseret på Big data teknologi, som ændrer markedet for intelligent sikkerhedsovervågning, og giver mulighed for hurtigere at opdage og eliminere komplekse sikkerhedsangreb.
Jan Palsbjørn
Oplægsholder:
Jan Palsbjørn
AMPartner Danmark

Jan Palsbjørn, CEO og medstifter af AMPARTNER i Danmark, inden da leder af Service Management sektioner i hhv. IBM og Danske Bank.


13:15
Tak for i dag
Det får du ud af det
 • Hvordan du balancerer behovet for sikkerhed og behovet for agilitet i virksomheden.
 • Hvordan du kombinerer værktøjer og arbejdsgange for at sikre den bedst mulige sikkerhed til prisen i din organisation.
 • Hvilke leverandører og løsninger som kan matche og dække din organisations behov it-sikkerhed.
Praktiske Oplysninger
Dato:
05/10 2016
Tid:
08:30 til 13:15
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter (Pfizers)
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language