Velkommen til konferencen FORRETNINGSsystemer 2015

Dato:
19/11 2015
Sted:
Herning
Pris:
950 kr

- Danmarks største konference om forretningskritiske løsninger til erhvervslivet.

Denne gang afholdes konferencen i Jylland, hvor det er lykkedes os at lave en aftale
med de nykårede Danmarksmestre - FC Midtjylland.

Vi har lejet hele deres stadion, lounges mm, hvor vi også har arrangeret keynote speakers fra FCM fra den sportslige ledelse samt deres bestyrelsesformand og kendte bestsellerforfatter og erhvervsforedragsholder Rasmus Ankersen. Vi vil bl.a. høre hvorledes FC Midtjylland som en af de første danske klubber anvender teknologien i deres arbejde med spillerne. Der vil også være mulighed for at komme bag om det man ser på TV og møde udvalgte spillere. Alt dette suppleres med det kendte fra de tidligere Forretningssystemer, herunder udstilling, faglige keynotes, foredrag fra leverandører og kunder, battles, uddeling af ERP-prisen, gratis uvildig rådgivnings sessions mm.

Målgruppe:
Beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer, som planlægger at investere i nye systemer inden for de næste 24 måneder eller som blot ønsker at holde sig orienteret om markedet. Konferencen giver et enestående overblik over markedet og løsningsmulighederne.

Programmet
Keynote speakers i plenum formiddag og eftermiddag. Herudover foredrag i op til fem spor i løbet af dagen. I alt 30 præsentationer afholdes i løbet af dagen. På konferencen vælger du selv de sessions og keynotes, der giver dig mest forretningsmæssig værdi og inspirerer dig mest.

Dagen byder bla. på:
ERP-prisen 2015
Leverandørbattles
Keynote speakers

Se hele programmet

Udstillere

Et bredt repræsentativt udsnit af systemleverandører, forhandlere og implementeringshuse
deltager som udstillere. Se foreløbig oversigt nedenfor.Se program
Praktiske Oplysninger
Dato:
19/11 2015
Tid:
09:00 til 01:00
Sted:
FC Midtjyllands fodboldstadion - MCH Arena
Kaj Zartows Vej
7400 Herning
Pris:
950 kr.
Change language