Business Disrupt 2015

Dato:
03/12 2015
Sted:
Ballerup
Pris:
1995 kr

Arbejder du med forretningsudvikling, digitalisering, marketing eller salg, så ved du, at truslerne og konkurrenterne ændrer sig med lynets hast lige nu.

Nye, agile virksomheder som AirBnB, Uber, Lyft og Relayrides har med datadrevne løsninger, mobil- og cloudteknologi formået at udfordre hele brancher - og at vokse næsten eksponentielt på tværs af landegrænser. Hertil kommer, at en stærk markedsposition i sig selv ikke længere er en garanti mod hurtigt voksende konkurrenter fra andre brancher.

Er du klar til at tage udfordringen op?

I Danmark er disruption en del af den ny virkelighed du lever i. Ifølge Dansk Erhvevs undersøgelser har 56 procent af de deltagende virksomheder oplevet konkurrence fra nye virksomheder uden branchen inden for de seneste par år.

Og hele 53 procent af virksomhederne regner selv med at bevæge sig ind på nye brancher og markeder i de kommende år. Måske også din branche...

Samtidig viser erfaringen at en stærk markedsposition i sig selv ikke længere er en garanti mod hurtigtvoksende (internationale) konkurrenter fra andre brancher.
Det er derfor vigtigere end nogensinde at du følger aktuelle forbrugertrends i markedet og de hurtigt voksende internationale koncepter.

Det er derfor Computerworld og Berlingske Business afholder Business Disrupt 2015. 

Det er på Business Disrupt 2015 du kan høre keynotes om:  

  • Hvad er status lige nu - og hvilke brancher står over for den næste trussel?
  • Hvordan du arbejder med disruption som trussel for virksomheden?
  • Hvordan eksisterende virksomheder arbejder med disruption som overlevelses- og vækststrategi i virksomheden
  • Hvordan man arbejder med disruption og teknologidrevet forretningsorienteret innovation i en stor organisation
  • Deleøkonomiens indtog i alt fra biler over lejligheder til kreative fag og hele den måde vi arbejder på
Samtidig får du mulighed for at netværke og sparre med andre forretningsudviklere, it-professionelle folk, marketingschefer og alle de andre som arbejder med forretningsudvikling til fremtidens markeder.

Læs mere om emnet her
 
PARKERING:
Der er gratis parkering.

Se program

Program:


08:30
Indtjekning og morgenmad

09:00
Velkommen - dagens moderator sætter scenen
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:05
IT og innovation
En række teknologier udvikler sig exponentielt, og det åbner op for en række nye forretningsmuligheder og -modeller. Samtidigt udfordrer nye - ofte helt ukendte - spillere eksisterende virksomheder. Dette scenarie kendetegner langt de fleste brancher, og byder på både muligheder og trusler. Hør, hvilke overvejelser Falck har gjort sig, og hvordan virksomheden har valgt at agere.

Torben Ruberg er kåret som Årets CIO 2015 af Computerworld og IDC. 

Torben Ruberg
Keynote:
Torben Ruberg
CIO
Satair

09:45
Nye forretningsmodeller i Tryg
Danmarks største forsikringsselskab har for nyligt indgået partnerskab med Startupbootcamp Insurance, der er et globalt iværksætternetværk.

Hør om baggruden for partnerskabet, og hvordan samarbejdet kan bidrage med med ideer til nye produkter, digitale løsninger eller simplificering af processer i Tryg.
Mikael Toke Hvolgaard
Oplægsholder:
Mikael Toke Hvolgaard
Business Financial Officer
Tryg Commercial

Mikael Hvolgaard er i dag Business Financial Officer (BFO) og Forretningsudviklingsdirektør for Erhvervsdivisionen i Tryg Forsikring. En rolle der kombinere den klassiske finansielle planlægning med udvikling af strategien og initiativer for at opnå endnu bedre resultater i ambitionen om at være verdens bedste forsikringsselskab til små og mellemstore virksomheder.
Mikael har tidligere haft ansvaret for både forretningsudvikling og produkt/underwriting på erhverv i Tryg og for Portfolio Management ligeledes på erhverv i Codan/TryggHansa. Han har snart 20 års erfaring i dansk forsikring og kommer fra en baggrund i Finansiering. Dette har givet erfaringer med børsnoteringen af Tryg, kapital- og solvensplanlægning samt en årrække med ansvaret for M&A i Tryg


10:15
Kaffepause

10:30
Itera: Disrupt² - Distrupting the Disruptors
Program billede
Digitaliseringstoget kører fra de etablerede virksomheder og branche efter branche trues af nye spillere. Store og etablerede har ingen chance mod små og letbenede. Eller er det virkelig sådan?
Vi skal se på hvordan dominerende aktører som f.eks. DNB og Adobe er blevet truet af disruption og slået hårdt tilbage. Hvad var truslen og hvordan evnede de at møde den?
Itera har i en årerække forfinet og forbedret vores Lean Service Design metodik hvor vi dagligt hjælper etablerede virksomheder med at innovere og forny sig i de stadig mere utrygge tider.
Thordur Arnasson
Oplægsholder:
Thordur Arnasson
Director of Design and Communication / Chief Innovation Officer
Itera

Thordur har arbejdet med digitale og disruptive forretningskoncepter og modeller, brugeroplevelse og teknologi gennem mange år.
Nøglebegreber i Thordur og Iteras hverdag er: Communication - Lean Service Design, Lean Start-up, User experience, Visual design, concept development.


11:00
Vilde teknologier vil revolutionere fremtidens forretningsmodeller
For nogen betragtes 3D print, big data, "wearables" og digitale valutaer som trættende buzzwords, men inden længe kan disse teknologier og trends få afgørende betydning for din industri og virksomhed. Det samme gælder, når Internet of things (IoT), begynder at tale sammen.

Anja Hoffmann giver dig inspiration til at kickstarte processen til at blive en ExO gennem de mest centrale trends i en åben og digital tidsalder.
Anja Hoffmann
Oplægsholder:
Anja Hoffmann
Advisor Specialized in Business Innovation
Sentio Lab

Anja Hoffmann har en umættelig nysgerrighed for udvikling af forretningsmodeller, trends og nye teknologiers transformative kræfter. Med en kommerciel ledelsesbaggrund har Anja sat sine salgs- og innovationskompetencer i spil gennem et betydeligt ansvar for forretningsudvikling, salg og strategiske partnerskaber. I dag drives Sentio Lab med fokus på at hjælpe både service- og produktionsvirksomheder, kommuner og offentlige institutioner med at udvikle deres forretning. Ledere og organisationer udfordres igennem foredrag, workshops og rådgivning.

Anja er medlem af:
• Advisory Board på Roskilde Universitet, Center for Oplevelsesforskning
• Bestyrelsen for NordicOpera
• Kvindelige Eventyreres Klub, Speciale: Dykning med hajer, i huler og i skibsvrag.

Anja har i øvrigt siddet i vækstrådet for Musikzonen nedsat af Erhvervsstyrelsen. Musikzonen var et konsortiesamarbejde med partnerdeltagelse af Dansk Erhverv, CBS, Rytmisk Musikkonservatorium, Dansk Industri, Dansk Musiker Forbund, KODA, Dansk Rock Samråd, IFPI Danmark og TDC.


11:30
Disruption på bestyrelsens dagsorden
Digitalisering skaber nye muligheder og forandringskraft, men det handler om forretningen og dens udvikling, ikke it. Hør hvordan bestyrelsen forholder sig til de nye forretningsmuligheder, -modeller og konkurrenter. Hvor meget haster det, og er der taget højde for disruption i bestyrelsens og ledelsens sammensætning?
Jørgen Bardenfleth
Oplægsholder:
Jørgen Bardenfleth
Bestyrelsesformand
DHI Group, Arkitema Architects, Lyngsoe Systems, Symbion, Dubex m.fl.

Bestyrelsesformand i DHI Group, Arkitema Architects, Lyngsoe Systems, Symbion, Dubex m.fl. Underviser desuden på bestyrelsesuddannelserne på CBS Executive og Board Assure. Jørgen Bardenfleth var fra 2004 til 2012 administrerende direktør for Microsoft Danmark, og han var med i regeringens globaliseringsråd fra 2005-2006.


12:15
Frokost

13:15
Er du bange for at udkonkurrere dig selv?
Hør, hvordan man holder sig konkurrencedygtig som nystartet virksomhed i et teknologimarked, der konstant udvikler og forandrer sig. Hvordan sammensættes forretningsmodeller, der understøtter denne teknologiudvikling, og hvordan opbygges en kultur, hvor man ikke er bange for at udkonkurrere sig selv?
Tobias Aabye Dam
Oplægsholder:
Tobias Aabye Dam
CEO
Volt ApS

Volt er grundlagt af tre festival-elskende, oplevelses-søgende, design-optagede venner der er fælles om troen på, at adgangen til strøm vil gøre verden til et bedre sted. Trygve, Tobias og Rune mødtes på Danmarks Tekniske Universitet og har rejst verden rundt for, at udvikle Volt lige siden. Sammen med et dedikeret hold og over 500 frivillige har Volt leveret strøm til over 130.000 mennesker, og vi har stadig vokseværk.


13:45
Disruption with a Purpose
The Silicon Valley "force-field" has created the false notion that it is easy to "disrupt" industries with the press of a button or the invocation of an App. In reality, the inertia in most industries is still very high; changing a tried and tested business process is not trivial and takes a purposeful determination.
Romi Mahajan
Oplægsholder:
Romi Mahajan
Chief Marketing Officer
TimeXtender

14:15
Pause

14:30
Digitalisering, deleøkonomi og disruption
Jesper Bove-Nielsen, senior adviser, Hildebrandt & Brandi, der fortæller om: Nye trusler, muligheder og nye forretningsmodeller. Digital overfladebehandling versus dyb digitalisering. Virksomhedens strategi og beredskab i en disruptiv markedsvirkelighed.
Jesper Bove-Nielsen
Oplægsholder:
Jesper Bove-Nielsen
Hildebrandt & Brandi

Jesper Bove-Nielsen er "thought leader" på digitalisering, deleøkonomi og disruption og rådgiver topledere i store virksomheder og iværksættere. Han er forfatter til en række bøger om digitalisering og innovation, senest "Den nye deleøkonomi - digitale strategier i adgangssamfundet". Jesper er senior advisor hos Hildebrandt & Brandi.


15:15
Danske Bank disrupter sin egen forretning
Danske Bank har taget disruption til sig som en strategi - ikke for at udmanøvrere konkurrenter, men for at disrupte sig selv indefra. I en organisation ved siden af organisationen - kaldet MobileLife - har Danske Bank skabt en inkubator for nye tiltag og tænkemåder. Hør, hvordan teknologi bliver brugt til at nytænke hundredår gamle bankprocesser til moderne kundeoplevelser.
Simon Haldrup
Oplægsholder:
Simon Haldrup
Executive Vice President, MobileLife
Danske Bank

16:00
Tak for i dag - dagens moderator opsummerer
Det får du ud af det
  • Hvad er status lige nu, og hvilke brancher står over for den næste trussel.
  • Hvordan eksisterende virksomheder arbejder med disruption som overlevelses- og vækststrategi i virksomheden.
  • Hvordan man som organisation arbejder med disruption og teknologidrevet forretningsorienteret innovation.
  • De juridiske og reguleringsmæssige udfordringer ved den hurtige udvikling på tværs af brancher.
  • Deleøkonomiens indtog i alt fra biler over lejligheder til kreative fag og hele den måde vi arbejder på.
Praktiske Oplysninger
Dato:
03/12 2015
Tid:
08:30 til 16:00
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
1995 kr.
Change language