Få styr på data-junglen i din virksomhed

Dato:
04/11 2015
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

De fleste virksomheder genererer i stigende omfang store mængder data fra et stadig voksende antal kilder.

Der ligger stor værdi i at kunne strukturere og håndtere de store datamængder på en overskuelig måde, så vigtige informationer ikke går tabt eller bliver meget svære at finde frem til.

Med den rigtige tilgang til dine data og virksomhedens data-flow kan du håndtere, indsamle og styre informationer - dokumenter, filer, mails og alt muligt andet -  på tværs af virksomhedens systemer.

Med den rigtige enterprise content management er der store gevinster at hente.

Men hvordan kommer man i gang? Hvilke processer skal man være klar til at justere? Og hvor ligger den store gevinst.Kom til dette How To og hør om gevinsterne ved at få styr på virksomhedens dataflow med de bedste enterprise content management-systemer.

Se hele programmet nedenfor - Husk at der er gratis deltagelse

Mød talerne

Dan Jensen

Dan Jensen

redaktionschef

Computerworld

Michael Fray

Michael Fray

Chefkonsulent ITS

Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S

Søren Rust Nielsen

Søren Rust Nielsen

medejer

IntraNote

Steen Westergaard

Steen Westergaard

CEO

Axpoint A/S

Morten Marquard

Morten Marquard

direktør og produktchef

Exformatics

Heidi Olsen

Heidi Olsen

chef for HR & Administration

By & Havn

Se program

Program:


08:30 - 08:55
Morgenmad og registrering

08:55 - 09:00
Velkomst
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

09:00 - 09:25
Konica: Vil et menneske kunne holde sig oprejst uden en rygrad?
Program billede
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s præsenterer sine tanker om, hvordan ECM skal ses som en informations-rygrad i den moderne virksomhed, der gerne vil arbejde papirfrit med digitaliserede processer.

Samtidig præsenterer Konica Minolta nogle af de teknologier, der vil præge den digitaliserede verden i fremtiden for eksempel augmented reality og robot-automatisering af processer.
Oplægsholder:
Michael Fray
Chefkonsulent ITS
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S

09:30 - 09:55
IntraNote: Hør hvordan ECM kan optimere organisationens vidensdeling og øge produktiviteten med op til 25 procent.
Program billede
De 25 procent er den øgede produktivitet, som det internationale konsulenthus McKinsey estimerer vidensarbejderer kan opnå i kraft af samarbejdsværktøjer. 25 procent!

Se konkret, hvordan denne effekt nås med værktøjet DocuNote, så mails, dokumenter og scannet materiale nemt kan arkiveres og genfindes i en fælles struktur. Alt sammen søgbart.

Med mere end 400 løsninger inden for dokumenthåndtering og videndelingsværktøjer er mange organisationer og virksomheder blevet mere effektive og har fået sikret deres viden digtalt af IntraNote a/s. Alle løsninger er implementeret i effektive forløb, hvor kombinationen af standardløsninger, effektiv projektledelse og tæt dialog har bragt hver enkelt løsning i drift med en minimal ressourceindsats fra kundens side.
Oplægsholder:
Søren Rust Nielsen
medejer
IntraNote

10:00 - 10:25
Axpoint: Kom i gang med dokumenthåndtering og videndeling på én dag
Program billede
Med Axpoint får du fuldt forretningsmæssig udbytte af ECM fra første dag. Axpoint sætter nye standarder for, hvor nemt det er at håndtere og skabe overblik over virksomhedens dokumenter og relaterede information.

Axpoint indeholder som standard arbejdsområder til overblik og dokumenthåndtering på kunder, leverandører, projekter og medarbejdere. Axpoint er fleksibel og kan udvides og tilrettes efter behov.

Axpoint kan integreres med virksomhedens andre it-systemer som for eksempel ERP og CRM. Således kan der foregå en automatisk synkronisering af kunde- og projektdata fra virksomhedens ERP-system, så alle kunde- og projektdata i Axpoint altid er 100 procent valide og opdaterede.

Axpoint er en enterprise-app, udviklet til Office 365, som giver fuld fokus på den forretningsmæssige udnyttelse af ECM og overlader it-infrastruktur og opsætning til  højt specialiserede og sikre datacentre.
Oplægsholder:
Steen Westergaard
CEO
Axpoint A/S

10:30 - 10:45
Pause

10:45 - 11:10
Exformatics Social ECM - Opnå 25 procent øget produktivitet via effektivt samarbejde
Program billede
En af de største udfordringer i virksomheder i dag er, at mængden af informationer og data eksploderer. Dette gør det vanskeligt at processere og omsætte den dyrebare viden, som ligger i den enkelte virksomhed. At finde frem til brugbare informationer kan i den forbindelse tage rigtig lang tid, og når man har fundet informationen, er det usikkert, om man har fået fat i den seneste mail eller det nyeste dokument. Dette fører til spildtid, og at dyrebare erfaringer tabes på gulvet. Svaret på denne udfordring er ikke langt væk. Exformatics ECM-løsning sørger nemlig for at skabe struktur i informationerne og effektivisere måden, vi samarbejder på.

Exformatics Social ECM sætter nye standarter for ECM-systemer via den integrerede sociale dimension, som har potentiale til at produktionsoptimere din virksomhed med op til 25 procent. I Exformatics er vi eksperter i ECM, og vi brænder for at yde optimal rådgivning, når virksomheder skal udvikle deres forretning.

Begynd i det små, så vidt muligt med en standardløsning og sørg for, at det er løsningen, der understøtter jeres arbejde - og ikke jeres arbejde, der understøtter it-løsningen.

Morten Marquard fra Exformatics vil gennemgå, hvad du bør tage højde for ved valg og implementering af en ECM-løsning og hvilke gevinster, der er at hente ved at sætte strøm til arbejdet.
Oplægsholder:
Morten Marquard
direktør og produktchef
Exformatics

11:15 - 11:40
Case: By & Havn
Heidi Olsen, Chef for HR & Administration hos By & Havn fortæller om sine erfaringer med dokumenthåndtering. Hvad er gået forud for valg af system? Hvad var behovet, og hvad ønskede organisationen optimeret? Hvordan benytter By & Havn løsningen DocuNote, og hvilke arbejdsprocesser har systemet været med til at effektivisere?   

Heidi Olsen kommer også ind på, hvad By & Havn har opnået ved at gå fra håndtering af udviklingsselskabets mange dokumenter i et almindeligt fildrev til struktureret dokumenthåndtering, og hvorfor DocuNote er af stor værdi i hverdagen.
Oplægsholder:
Heidi Olsen
chef for HR & Administration
By & Havn

11:45 - 12:10
Paneldebat
Michael Fray, Konica Minolta
Steen Westergaard, Axpoint A/S
Morten Marquard, Exformatics
Heidi Olsen, By & Havn
Søren Rust Nielsen, IntraNote

12:15 - 12:15
Frokost to-go
Det får du ud af det
  • Kom igang med ECM
  • Få klarlagt de største udfordringer
  • Netværk med andre it-professionelle
Praktiske Oplysninger
Dato:
04/11 2015
Tid:
09:00 til 12:15
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter (Pfizers)
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language