Få styr på de stigende datamængder: Sådan får du mest ud af dine data - til den laveste pris

Dato:
16/3 2016
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Mængden af data i alle organisationer vokser eksplosivt, og med de øgede datamængder følger øget kompleksitet, øgede riscisi og øgede krav til it-administratorerne om at vælge den rigtige fordeling mellem flash, diske, hybrid, cloud eller andre storage-muligheder.

Hertil kommer, at det forventes, at it-afdelingen hele tiden kan levere større effektivitet til lavere omkostninger - og samtidig understøtte forretningens behov.

På dette formiddags-seminar præsenterer vi en række af de bedste og mest effektive løsninger lige nu til bedre håndtering af de store datamængder.

Mød talerne

Dan Jensen

Dan Jensen

redaktionschef

Computerworld

James Peck

James Peck

senior systems engineer

Gridstore

Benjamin Christensen

Benjamin Christensen

Infrastructure Portfolio Manager

Dell EMC

Salvatore Buccoliero

Salvatore Buccoliero

solutions architect

SimpliVity

Jørgen Møller Caspersen

Jørgen Møller Caspersen

category manager servers

Hewlett Packard Enterprise

Jakob Andersen

Jakob Andersen

server sales specialist

Lenovo

Steve D'Amore

Steve D'Amore

enterprise systems engineer

Pure Storage

Nicolas Lindorf Børjesson

Nicolas Lindorf Børjesson

datacenter manager

ALK-Abelló A/S

Se program

Program:


08:30 - 08:55
Morgenmad & registrering

08:55 - 09:00
Velkomst
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

09:00 - 09:25
Gridstore: Fremtidens datacenter inspireret af Microsoft Cloud
Program billede
Gridstore leverer banebrydende og omkostningseffektive HyperConverged løsninger, der er skræddersyet til Microsoft cloud-inspirerede datacentre. De kombinerer alt fra cloud-services, SAN (storage area network), all-flash single storage-systemer, hardwarebaserede-netværk, effektiv skalering og tilpassede designs, der gør traditionelle og komplekse SAN-server-infrastrukturer overflødige.

Gridstores platform er en ideel løsning til at forenkle og nedbringe udgifter til VDI og modernisere og konsolidere SQL gennem store besparelser på licenser ved at benytte offentlige, private eller hybride cloud-infrastrukturer. Samtidig mindsker Gridstores programmer de faste udgifter og frigiver it-ressourcer. De 10-dobler ydelsen for en sjettedel af prisen for en 10 gange lavere indsats. Kom og se, hvordan vi gør.
Oplægsholder:
James Peck
senior systems engineer
Gridstore

09:30 - 09:55
Dell Hybrid Cloud Solutions
Program billede
Dell Hybrid Cloud System er branchens første integrerede, modulopbyggede hybrid cloud-løsning. Det nye system byder på enkel, automatiseret udrulning og vedligeholdelse samt en unik betalingsløsning, der reducerer virksomhedens investeringsrisiko. Systemet byder desuden på hybrid cloud-styring, -kontrol og -policy-baseret automatisering til Microsoft Azure og andre cloud-miljøer uden fortilfælde.

Hør hvordan løsningen understøtter forskellige workloads, applikationer og styresystemer samt hvordan den adresserer nye kundebehov og branche-trends, som gør det muligt for virksomheder og organisationer at finde værdi i cloud, hvor end de er i deres cloud-rejse.

Kom og se fremtidens it-byggeblokke.
Oplægsholder:
Benjamin Christensen
Infrastructure Portfolio Manager
Dell EMC

10:00 - 10:25
Simplivity: HyperConverged infrastruktur
Program billede
Nutidens virtualiserede datacentre er ofte ganske komplekse, men ved at revolutionere it-infrastrukturen, som den tænkes i dag, giver SimpliVity sine kunder mulighed for at transformere deres datacentre og service delivery til en homogen platform, der er bygget på x86 ressourcer med enterprise-funktionaliteter.

Med SimpliVity HyperConverged Infrastructure får du det bedste fra begge verdener: Enterprise-performance, beskyttelse og agilitet samt cloud-like økonomi.

SimpliVity OmniStack
Med SimpliVity OmniStack kan man samle og dele x86 hardware-ressourcer på tværs af ens it-infrastruktur.

Dette gøres med den patenterede Data Virtualization Platform, som deduplikerer, komprimerer og optimerer al data inline ved indgåelsen på tværs af alle faser af dataens livscyklus.
Den fulde administration af hele løsningen foregår fra vCenter, hvilket betyder, at der er et simpelt management interface, som de fleste kender i forvejen.
Oplægsholder:
Salvatore Buccoliero
solutions architect
SimpliVity

10:30 - 10:45
Pause

10:45 - 11:10
Hewlett Packard Enterprise: Få kontrollen tilbage
Program billede
Vi lever i en tid, hvor flere og flere it-afdelinger kigger misundeligt på diverse cloud-udbyderes services. Brugerne ønsker sig fleksible løsninger fra it-afdelingen - og gerne leveret i en fart. Men desværre er det ikke altid, at it-afdelingen kan leve op til de skærpede krav.

Hewlett Packard Enterprise præsenterer i dette indlæg en model, hvor composable infrastructure giver it-afdelingen magten tilbage og samtidig giver brugerne præcist det, de ønsker sig.
Oplægsholder:
Jørgen Møller Caspersen
category manager servers
Hewlett Packard Enterprise

11:15 - 11:40
Næste generations SMB og Midrange storage fra Lenovo
Program billede
  • Lær om de nye storage-modeller fra Lenovo.
  • Hør hvorfor storage ikke behøver være mange spindler for at performe.
  • Ny teknologi leverer enterprise performance i SMB og midrange miljø.
Oplægsholder:
Jakob Andersen
server sales specialist
Lenovo

11:45 - 12:00
Nimble Storage
Program billede
Nimble Storage har for nyligt offentliggjort en ny serie intelligente All-Flash tabeller. Med tilføjelsen af AF-serien til Nimbles serie af intelligente flash-platforme, kan it-virksomheder nøjes med at benytte en samlet løsning til at accelerere, beskytte og skalere deres systemer og programmer og samtidig flytte data hurtigt videre til slutbrugeren.

Nimbles intelligente flash-platform kombinerer styrkerne ved InfoSight Predictive Analytics og en samlet flash baseret it-struktur, så it-virksomheder kan nyde godt af fordelene ved flash.
Med vores flash-struktur kan vi forstærke både All-Flash tabeller og intelligente flash-tabeller i et enkelt system, hvor vi bruger Big Data Analytics til at afgøre, hvor det er mest lønsomt at lagre sin data uden at overbelaste flash-drevet og samtidig løfte omkostningseffektiviteten på de roterende harddiscs.
Oplægsholder:
Steve D'Amore
enterprise systems engineer
Pure Storage

12:05 - 12:15
CASE
Program billede
ALK-Abelló stod i slutningen af 2014 for at skulle udskifte den aldrende NetApp storage, i blandt andet det tyske datacenter.

I denne udskiftningsproces sonderer den danske datacenter manager, Nicolas Børjesson, markedet for storage-løsninger, der kan levere en bedre performance, skalerbarhed og prisgennemsigtighed.

Efter en gennemgang af de fremsendte tilbud, samt en 60 dages test af Nimble Storage, stod det klart, at Nimble var vejen frem.

Hos ALK-Abelló kan man ikke blot bringe nye it-teknologier i produktion, de skal først teste og dokumentere disse grundigt, hvorfor den gratis test er en vigtig del af beslutningsprocessen.

ALK-Abelló slipper nu for at skulle bekymre sig over, om en storage-forøgelse eller udvidelse af platformen medvirker til, at der også skal indkøbes flere storage-relaterede licenser eller software.

Med Nimble Storage er alle funktioner og licenser med fra begyndelsen, så når der er behov for en opgradering, køber man kun det, som man faktisk har behov for. Dette giver den optimale prisgennemskuelighed.

Med råd og vejledning fra NetSolutions, har ALK-Abelló ikke kun opnået den ønskede prisgennemsigtighed, performance og skalerbarhed, men også adgang til en verdensklasse support, som grundet InfoSight ikke har andet end 3rd level.

ALK-Abelló benytter nu Nimble Storage i tre af selskabets globale datacentre og forventer at brede det ud til endnu flere i de kommende år.
Oplægsholder:
Nicolas Lindorf Børjesson
datacenter manager
ALK-Abelló A/S

12:20 - 12:25
Tak for idag og lodtrækning om en tablet

12:30 - 12:30
Frokost to-go
Det får du ud af det
  • Lytte til vores keynotes på dagen. Talerne har alle dyb indsigt i de IT-udfordringer, som mange virksomheder kæmper med til dagligt.
  • Netværke og erfaringsudveksle med andre it-professionelle som kender din verden og dine problemstillinger.
  • Drøfte dine konkrete udfordringer med vores rådgivere på en uformel og uforpligtende måde.
Praktiske Oplysninger
Dato:
16/3 2016
Tid:
08:30 til 12:30
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter (Pfizers)
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language