Microsoft Office 365

Dato:
24/9 2015
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Det cloud-baserede Office 365 er et af de mest succesfulde produkter fra Microsoft i de seneste år. Vi har allieret os med eksperter og cases, som kan give dig en konkret og koncentreret introduktion til det alsidige værktøj.

Så tilbring en formiddag i selskab med Office 365 og se hvorfor produktet er så populært - og hvordan it-afdelingen og brugerne høster fordelene i Office 365.

Programmet er endnu ikke fastlagt, men emnerne der berøres er:

  • Sådan forbedrer du slutbrugerens oplevelse 
  • Øg produktiviteten og optimer forretningsprocesserne med Office 365 
  • Office 365 - tankerne bag 
  • Sådan vælger du den rigtige Office 365 plan

Vi ved at dette arrangement er uhyre populært og grundet et berænset antal pladser, anbefaler vi at man tilmelder sig hurtigt så ens plads er sikret.

Programmet opdateres løbende og husk at der er gratis deltagelse - Vel mødt !

Mød talerne

Dan Jensen

Dan Jensen

redaktionschef

Computerworld

Paul Griffiths

Paul Griffiths

Senior Director, Advanced Technology Group

Riverbed Technology

Steen Westergaard

Steen Westergaard

CEO

Axpoint A/S

Dan Thomsen

Dan Thomsen

Partner

Data & More

Frederik Schouboe

Frederik Schouboe

CEO

Keepit A/S

Jesper Grønbæk

Jesper Grønbæk

managing partner

Adactit

Andreas Aksglæde Stahl

Andreas Aksglæde Stahl

produktchef, Office 365

Microsoft

Se program

Program:


08:30 - 08:55
Morgenmad & registrering

08:55 - 09:00
Velkomst
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

09:00 - 09:25
Riverbed: Sådan får du LAN hastighed på O365?
Program billede
Riverbed® SteelHeadTM SaaS addresses cloud services/software as a service (SaaS) performance challenges by providing an easy-to-deploy optimization solution that meets customer needs for application performance over WAN and Internet connections.

Combining private wide area network (WAN) and public internet optimization, the SteelHead SaaS is a first-of-its-kind solution, which optimizes traffic across the public Internet with Riverbed's award-winning SteelHead optimization system (formerly RiOS or Riverbed Optimization System) technology to accelerate data and application protocols. SteelHead SaaS delivers optimized performance up to 30x for cloud services/SaaS applications, such as Microsoft Office 365 or Salesforce.com, regardless of where the end user is located.

This brief focuses on performance gains when using SteelHead SaaS with Office 365 for multi-tenant cloud services.
Oplægsholder:
Paul Griffiths
Senior Director, Advanced Technology Group
Riverbed Technology

09:30 - 09:55
CasePoint: Få mere ud af investeringen i Office 365 fra første dag
Program billede
Hvis du bruger Office 365, har du også adgang til SharePoint - men sandsynligvis bruger du det ikke optimalt.
Med SharePoint Appen, CasePoint 365, får du fuldt forretningsmæssig udbytte af SharePoint fra første dag. CasePoint 365 sætter nye standarder for hvor nemt det er at håndtere og skabe overblik over virksomhedens dokumenter. CasePoint 365 indeholdeholder som standard arbejdsområder til overblik og dokumenthåndtering på kunder, leverandører, projekter og HR. CasePoint 365 er fleksibel og kan udvides efter behov.
 
CasePoint 365 kan integrere med virksomhedens andre IT systemer som f.eks. ERP. Således kan der foregå en automatisk synkronisering af kunde- og projektdata fra virksomhedens ERP system, så alle kunde- og projektdata i CasePoint 365 altid er 100% valide og opdateret.
 
CasePoint 365 er en enterprise app, udviklet til Office 365, som giver fuld fokus på den forretningsmæssige udnyttelse af Office 365 fra første dag.
Oplægsholder:
Steen Westergaard
CEO
Axpoint A/S

10:00 - 10:25
Webtop: Få en komplet intranetløsning, som gør det enkelt at udnytte alle muligheder i Office 365
Program billede
Med Office 365 får du adgang til både mail, Yammer, OneDrive, Office Web Apps og meget mere. Og nu er det også nemt at få et effektivt intranet med Office 365.

Med Webtops intranetprodukt, Wizdom, kan du få en komplet intranetløsning til Office 365, som gør det enkelt at udnytte alle mulighederne i Office 365

Wizdom binder alle værktøjer sammen i et intranet med avancerede nyhedsfunktioner, webforms, håndbøger, video, enterprise social, branding, CMS funktionalitet, responsivt design osv.

Kom og se, hvorfor mere end 170 kunder har valgt Wizdom til deres intranet og bliv inspireret til, hvordan du kan bruge Office 365.

Wizdom er Nordeuropas mest udbredte intranetløsning til Office 365 & SharePoint.
Oplægsholder:
Dan Thomsen
Partner
Data & More

10:30 - 10:45
Pause

10:45 - 11:10
Keepit: Giv jeres Office 365 det nødvendige lag af sikkerhed
Program billede
En samlet løsning som Office 365 er et fantastisk værktøj til enhver organisation, men samtidig udgør det en risiko at gemme al virksomhedens data ét sted. Mange tror fejlagtigt at Cloud-tjenester er ensbetydende med backup - men i virkeligheden har de brug for støtte. Ved at tilføje et ekstra sikkerhedslag fra en uafhængig backup-løsning løftes sikkerhedsniveauet, og I opnår en uvurderlig beskyttelse af jeres vitale data.

Hvad er Office 365 backup fra Keepit?

Keepit er en uafhængig backup- og restore-løsning, som giver et ekstra lag af sikkerhed til virksomhedens Office 365. Løsningen gør det muligt at sikre al virksomhedens data - uanset om der er tale om data i skyen eller fra en fysisk enhed. Løsningen sikrer jeres Office 365 med Continuous Data Protection, der tager backup 24/7 og giver jer et værdifuldt overblik over hele jeres backup-sæt.

En ekstern sikring af virksomhedens vigtige data giver jer ro til at fokusere på forretningen. Hvis uheldet er ude kan I til enhver tid gendanne data og hurtigt forsætte arbejdet som om intet var sket. Med Keepit kan I gendanne en enkelt e-mail, fil, mappe, udvalgte brugere eller grupper - eller hente real-time versioner af filer. Herudover bestemmer I helt selv hvor længe jeres data skal opbevares.
Oplægsholder:
Frederik Schouboe
CEO
Keepit A/S

11:15 - 11:40
Adactit: Få optimal udbytte af Office 365 ved succesfuld ibrugtagning
Program billede
IT implementering er ikke kun et spørgsmål om teknik - at få systemerne til at virke, men også sikre at brugerne tager løsningerne i brug.

Dette kan i mange tilfælde være en udfordring, ikke mindst når det gælder IT løsninger som Office 365, der kræver at brugerne og deres kolleger ændrer vaner og adfærd for, hvordan man arbejder og samarbejder.

Hør hvordan Adactit - Microsoft Worldwide Cloud Partner of the Year 2015, vejleder og hjælper kunder med at deres brugere tager Office 365 løsningerne optimalt i brug.
Oplægsholder:
Jesper Grønbæk
managing partner
Adactit

11:45 - 12:10
Microsoft: Nyheder i forbindelse med Office 2016
Program billede
Office er fulgt med tiden, og det er tid til at lære det nye Office at kende. Det nye Office er mere end Word, Excel og PowerPoint. Det er en platform for mobilt samarbejde og et dynamisk økosystem.

Hør om de seneste nyheder som Microsoft har annonceret med det nye Office 2016.
Oplægsholder:
Andreas Aksglæde Stahl
produktchef, Office 365
Microsoft

12:15 - 12:15
Frokost to-go
Det får du ud af det
  • Sådan gør du slutbrugeren glad
  • Optimer forretningsprocesserne med Office 365
  • Lær hvordan du vælger den rigtige Office 365 løsning
  • Netværk med andre it-professionelle
Praktiske Oplysninger
Dato:
24/9 2015
Tid:
08:30 til 12:15
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter (Pfizers)
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language