Enterprise Resource Planning

Dato:
17/6 2015
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Enterprise Resource Planning er blevet et samlebegreb. Men løsningerne der startede som bogholderimaskiner med strøm på og digitalisering af lagerstyringen er blevet omfattende løsninger med så mange muligheder for ressourcestyring, at de først og fremmest har været orienteret mod tal og kontoplaner, som brugerne skulle indrette sig efter.

I næste generation af ERP begynder begreber som rollebaserede løsninger at dukke op og orienterer sig langt mere mod de egentlige brugere og understøtter deres opgaver i forretningen i stedet.Som deltager i mødet vil du modtage en gratis elektronisk kopi af den dugfriske rapport "ERP cloud solutions in Scandinavia, 2015".

Rapporten er en indgående beskrivelse af ERP-cloud markedet og har et omfang på ca. 50 sider.

Læs mere om rapporten på www.herbertnathan.com Rapporten koster normalt kr. 5.900 eks. moms men tilbydes til konferencens deltagere uden beregning.

Læs mere om Enterprise Resource Planning i Computerworlds artikler om emnet:

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & registrering

08:55
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Dan Jensen
redaktør
Computerworld

Dan Jensen er nyhedsredaktør på Computerworld og skriver nyheder og analyser om it-branchen og dens vilkår og muligheder i en verden i hastig udvikling samt om teknologisk udvikling og udviklingen i brugen af it.


09:00
Keynote - Herbert Nathan
Herbert Nathan vil give et overblik over virksomheders købsmønstre og beslutningsprocesser i forbindelse med ERP-systemer. Herudover vil der blive foretaget en gennemgang af markedet for ERP-systemer og relevante partnere, herunder trends, samt hvad man som kunde skal være opmærksom på i forbindelse med anskaffelse og implementering af systemer.
oplægsholder
Oplægsholder:
Herbert Nathan
Senior Advisor
Devoteam

Herbert Nathan er Senior Advisor hos Devoteam og har inden for de seneste 25 år konsulteret over 400 virksomheder omkring diverse ERP-projekter, samt stået i spidsen for en række ERP implementeringsprojekter. Herbert har udgivet bøger og artikler inden for emnet af ERP-systemer og er en velkendt offentlig foredragsholder inden for feltet. Ved siden af Devoteam fungerer Herbert også som business angel, og deltager i bestyrelsesarbejde og advisory boards.


09:30
Abakion - Et paradigmeskifte omkring traditionelle ERP systemer er i gang. Fremtidens ERP skal imødekomme de hurtigt skiftende forudsætninger, som virksomheder agerer i hver dag
billede
I en verden der er i konstant forandring, må vi gøre op med forestillingen om, at ERP løsninger er noget statisk, hvor fundamentet ikke kan ændres. Vi giver et bud på, hvordan man får et sundt og foranderligt ERP-system, som kan forenes med fremtidens uforudsigelighed.
oplægsholder
Oplægsholder:
Sune Lohse
Vice President Operations
Abakion

10:00
Pause

10:15
Agidon: Agil implementering
billede
Agil implementering er metoden for dig som ønsker optimalt udbytte af din ERP investering. Metoden favner nøgleområderne i din virksomhed og giver dig optimering af arbejdsprocesser, klarlæggelse af workflows og optimal udnyttelse af standard ERP funktionalitet og - moduler.

Den Agile Implementering bør ikke forveksles med agil udvikling, scrum eller lignende udviklingsprincipper, men handler om transformationen af systemkrav til procesbehov.

Hvordan sikrer du ROI i dit IT projekt? Vi giver dig svaret på hvordan dine medarbejdere selv italesætter og dokumenterer deres udbytte ved den rette ERP investering.
oplægsholder
Oplægsholder:
Jesper Højlund
løsningsarkitekt
Agidon A/S

10:45
Sceneinterview
Computerworlds journalist Dan Jensen laver sceneinterview med Sune Lohse, Abakion og Jesper Højlund, Agidon A/S.
Partnere
Det får du ud af det
  • Sådan vælger du ERP løsning
  • Hvad skal man være opmærksom på og hvad er faldgrupperne?
  • Tag med hjem: Rapport - ERP cloud solutions in Scandinavia, 2015
  • Netværk
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
09:00 til 10:45
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter (Pfizers)
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse