Få styr på din hosting - sådan får du mere ud at dine data

Dato:
26/3 2015
Sted:
Brøndby
Pris:
Gratis deltagelse

Kom og hør om de nyeste metoder og teknologier, der giver dig mulighed for at øge udbyttet af dine data og din storage.

Mange overvejer i dag at flytte hele eller dele af it-opgaverne ud i en cloud-løsning, mens andre opgaver - som regel de forretningskritiske - ofte bliver hjemme.

Det gør det gode datacenter til en afgørende brik for enhver virksomhed. Her skal servere, storage og netværk spille bedst muligt sammen, oppetiden skal være i top, og it-chefen skal træffe de rigtige valg i mixet mellem interne og eksterne løsninger, processer, workloads og infrastruktur.På denne How To giver Danmarks bedste datacenter-leverandører dig deres bud på fremtidens datahåndtering.

Vi sætter fokus på flash storage-løsninger, der nemt kan skaleres efter behov, hybride cloud-modeller til placering og håndtering af virksomhedsdata, sikkerhed i datacentret og meget mere.

Keynote: Peter Løngreen, Deputy director, DTU.


Peter har været med til at bygge Danmarks største computer med 16.000 kerner fordelt i 560 servere og vil fortælle om processen og udfordringerne ved at arbejde med computerkraft i det omfang. Du kan læse mere om Peter og DTUs supercomputer her hos Computerworld.

Du kan også få en forsmag på Peters emne i denne video.

Se hele programmet herunder og husk at arrangementet er gratis og som tak for din tid kvitterer vi med et gavekort på 250,- til Magasin

Se program
Det får du ud af det
  • Bud på fremtidens datahåndtering
  • Vælg den rigtige datacenter strategi
  • Optimering af dit datacenter
  • Netværk med andre it-professionelle
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 14:00
Sted:
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
Pris:
Gratis deltagelse