Angreb på din virksomheds eller organisations netværk, data og viden er flyttet fra drengeværelset til at være en industri komplet med underleverandører og outsourcing.
Det er derfor Forsvarets Efterretningstjeneste i oktober 2014 udnævnte de såkaldte Advanced Persistent Threat-angreb, til at være den største trussel i cyberspace. Læs mere i Computerworlds artikel om APT-advarslen.
Som it-ansvarlig står du derfor over for en situation hvor, hvad der for få år siden var trusler, i dag er reelle og konstante angreb på dit netværk og din infrastruktur. Angreb som ud over tabte data også kan betyde en stort imagetab for din virksomhed eller organisation.
Samtidig har du behov for at kende angrebene, deres mål og deres metoder - og samtidig kunne levere et overbevisende og økonomisk overkommeligt svar på dem.
Computerworld har derfor, sammen med Fortinet, sat fokus på de såkaldte advanced persistent threats mod din virksomhed. Kom og hør:
Chef for Center for Cybersikkerhed hos Forsvarets Efterretningstjeneste, Ebbe B. Petersen, som giver sit bud på trusler og angreb, som du bør kende.
Patrick Grillo fra Fortinet, der leverer et bud på et framework for hvordan du kan skabe overblik og styring af dit svar på de avancerede og konstante sikkerhedstrusler.
Rasmus Theede, vice president, KMD Group Quality & Security - APT i praksis
Peter Kruse, stifter af sikkerhedsfirmaet CSIS
På dagen sætter vi fokus på:
Netværkssikkerhed
Aktuelle angreb og trusler mod din virksomhed
Hvordan du balancerer risiko og økonomi
Hvordan du styrer og sikrer dig overblik over dit svar på de konstante trusler
Mød talerne
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld
Ebbe B. Petersen.
Chef for GovCERT
Center for Cybersikkerhed, Forsvarets Efterretningstjeneste
Center for Cybersikkerhed: APT-angreb og cybertrusler
Forsvarets Efterretningstjeneste har netop udnævnt Advanced Persistent Threats (APT) til at være den største trussel i cyberspace. Det betyder, at din virksomhed eller din organisation risikerer at få kompromiteret sit netværk og miste data, forretningsviden eller penge.
Ebbe B. Petersen vil derfor gennemgå, hvad APT er og komme med eksempler på APT-angreb. Derudover vil Ebbe diskutere, om der der en reel cybertrussel mod Danmark samt give en introduktion til GovCERT's fokusområde.
Ebbe B. Petersen.
,
Chef for GovCERT
,
Center for Cybersikkerhed, Forsvarets Efterretningstjeneste
10:00 - 10:25
Advanced Threat Protection i praksis
Advanced Persistent Threat (APT) er blevet et "hot topic" og bruges efterhånden i mange sammenhænge.
KMD's koncernsikkerhedschef videregiver sine erfaringer med, hvordan både trussel og forsvar har udviklet sig igennem tiderne, hvad risikoen er i dag, og hvordan man som virksomhed bedst kan beskytte sig mod truslerne.
Rasmus Theede
,
managing director
,
DigitalNations
10:30 - 10:55
Hvad er op og ned i APT angreb rettet mod Danmark?
Peter Kruse vil I dette indlæg give en teknisk præsentation, hvor målet er, at profilere de APT-aktører, som har udset Danmark som mål for APT.
Peter Kruse
,
CISO
,
Clever
11:00 - 11:30
Kaffepause og netværk
11:30 - 12:10
Et strategisk svar på de stadigt mere målrettede og avancerede trusler
Angreb på din virksomhed og din forretning har bevæget sig fra drengeværelset til at være en industri komplet med underleverandører og outsourcing.
Den seneste generation af trusler mod din virksomheds netværk er derfor stadig mere målrettede og avancerede end nogensinde før. Samtidig er truslerne gået fra at være sporadiske til at være et permanent vilkår for dig som it- eller sikkerhedsansvarlig.
Resultatet er en situation, hvor en enkelt sikkerhedsløsning, og sågar kombinationen af flere løsninger, ikke længere er fuldt effektive værn mod disse nye trusler.
Patrick Grillos præsentation vil derfor fokusere på det framework, som er nødvendigt, for at du kan kombinere flere teknologier til et effektivt og proaktivt værn mod trusler. Et værn, som udvikler sig i takt med at truslerne ændrer sig uden at gevinster som fleksibilitet og skalerbarhed går tabt.
Patrick Grillo
,
Senior Director, Solutions Marketing
,
Fortinet
12:15 - 12:55
Paneldebat
Vi sætter fokus på virksomheder og organisationers sikkerhed i dansk sammenhæng: Hvad skal du vide som it- eller sikkerhedsansvarlig? Hvad kan du gøre? - Hvor skal du lægge din indsats og dine penge?
Deltagere på paneldebatten er:
Ebbe B. Petersen, Chef for Center for Cybersikkerhed hos Forsvarets Efterretningstjeneste.
Bjarne Lauritzen, ansvarlig for Fortinet's salgs- og marketing aktiviteter i Norden.
Rasmus Theede, vice president, KMD Group Quality & Security.
Moderator for panelet er Computerworlds chefredaktør, Lars Jacobsen.