Vidensseminar: SSD i datacentret

Dato:
22/9 2014
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Flash giver dig 7 gange hurtigere svartider! Flash giver dit virtuelle miljø nyt liv!

Gratis formiddagsseminar sætter fokus på, hvornår man potentielt kan mangedoble datacentrets ydeevne ved at erstatte det harddiskbaserede SAN med flash-baserede diske (SSD). Hør om Rambølls erfaringer efter et år i fuld drift og få råd om, hvornår det giver mening at satse på SSD fremfor et traditionelt, diskbaseret setup.


Traditionelt er SSD og flash-teknologi forbeholdt klient-verdenen og håndholdte enheder. Men Rambøll lagde 100 TB på en ren SSD-baseret løsning og kan - efter et år i fuld drift - berette om ret betydelige fordele, bl.a. markant kortere svartider og øget effektivitet.

Teknologiskiftet kommer ikke blot IT-funktionen til gode, men mærkes af op mod 10.000 medarbejdere i det globale danske virksomhed.

Det fortæller systemarkitekt Morten Nis Madsen fra Rambøll Global IT om på dette formiddagsseminar, der har til formål at give dig grundig indsigt i, hvad en 100 pct. baseret flash-løsning kan gøre for jeres virtuelle servermiljø, databaser, mail- og VDI-løsninger.

Professionelle, SSD-baserede løsninger har på relativt kort tid fået så megen medvind, at det har skabt en helt ny niche i IT-branchen. For eksempel oplever en af virksomhederne bag - PureStorage - for tiden oplever en årlig vækst på 700 procent. Det kan du bl.a. høre mere om fra virksomhedens CTO, Alex McMullan.

Han fortæller også om de driftsmæssige og økonomiske perspektiver ved teknologien samt om, i hvilke sammenhænge det giver mening at satse på SSD.

Husk at vi slutter dagen af med en god frokost og hands on - se systemet i drift og tal med system engineers

Se hele programmet nedenfor.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Rambøll har skiftet til ren SSD, se hvad de har opnået
  • Få grundig indsigt i, hvad en 100 pct. baseret flash-løsning kan gøre for jeres virtuelle servermiljø, databaser, mail- og VDI-løsninger
  • I hvilke sammenhænge det giver mening at satse på SSD?
  • Netværk med andre it-professionelle
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
09:00 til 12:05
Sted:
Pfizers Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse