Datasikkerhed

Dato:
26/3 2014
Sted:
Århus C
Pris:
Gratis deltagelse

En sikkerhedskonference der klæder dig på til kampen om virksomhedens data med konkrete cases, videndeling og gode råd fra eksperter.

Måske havde du det allerede på fornemmelsen. Ellers har Edward Snowden sat en meget tyk streg under, at selvom data og oplysninger er hemmelige og ikke hører til i offentlighedens lys, så risikerer du, at andre får fingrene i dem.

Din virksomheds data risikerer, kort sagt, at havne i de forkerte hænder på grund af det stigende antal interne og eksterne trusler.

Computerworld Events sætter derfor it-sikkerheden i virksomhederne - om hvordan sikkerhed skal tænkes ind i produkterne, om hvordan Danmark er under angreb og om hvordan datalækager kan forhindres. 

Så brug d. 26. marts til at blive opdateret på de aktuelle trusler mod din virksomhed og dine data - og få indsigt i nogle af de løsninger, som andre virksomheder anvender. 

Det får du ud af at deltage

Vi giver dig konkrete redskaber til at tage problemstillingerne i opløbet og ruste dit firma til at holde vigtige data indenfor hjemmets fire vægge.

Derfor har vi samlet en buket af eksperter på området, beslutningstagere og konkrete historier du kan lære noget af.

Har dit firma afdelinger på tværs af landegrænser, så kræver det et naturligvis et solidt kendskab til love og regler, men også til den adfærd som konkurrenterne vil anvende  for at få fat i dit intellektuelle guld.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Viden fra virksomheder som Microsoft samt forskere inden for sikkerhed.
  • Konkrete bud på løsninger af udfordringer med sikkerhed.
  • Mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med andre it-ansvarlige.
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
09:00 til 15:00
Sted:
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Margrethepladsen 1
8000 Århus C
Pris:
Gratis deltagelse