Få den bedste it-infrastruktur - nemt, sikkert og effektivt

Dato:
10/12 2014
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.


Mængden af dataindsamlingen i virksomheder stiger med omkring 30 procent om året i disse tider, men priserne for storage falder samtidig kun med 13 procent. Det giver problemer for lederne, som står med større ønsker om at give virksomhederne gode storage-løsninger, men til færre penge.

På områder som storage, infrastruktur og stabilitet er forventningerne fra både kunder og interne brugere samtidig skyhøje, drevet frem af brugernes erfaringer med de stadigt mere polerede forbrugeruniverser på mobilenheder og streamingtjenester. 

Og du ved godt, at kravene til sikkerhed og omkostningsbevidsthed ikke slækket, men derimod udfordret af behovet for at kunne binde forretningssystemer og data sammen til sømløse interne eller eksterne services.

Derfor et bliver stadig mere nødvendigt, som it-beslutningstager, at kunne give et troværdigt svar på:

  • Hvordan håndterer du de hastigt stigende mængder af data uden at kompleksiteten vokser tilsvarende?
  • Hvordan fastholder du skalerbarheden og agiliteten i virksomhedens it-infrastruktur uden at sætte omkostningseffektiviteten over styr?
  • Hvordan sikrer og opbevarer du data bedst muligt uden at gå på kompromis med kravene til sikkerhed og privacy?


Det er blandt de spørgsmål, der tages op til debat når Computerworld går i dybden med storage, server og virtualisering.

I anledning af julen, vil der i forbindelse med seminaret blive udleveret et gavekort til Magasin på 250,- kr til alle deltagere.

Se hele det spændende program herunder:

Mød talerne

Kim Stensdal

Kim Stensdal

teknologiredaktør

Computerworld

Tom Christensen

Tom Christensen

Chief Technology Officer

Hitachi Data Systems

Martin Plesner-Jacobsen

Martin Plesner-Jacobsen

Senior System Engineer

Veeam Software

Søren Holm

Søren Holm

Danish CTO Board representative

Proact

Jens Ejvinsson

Jens Ejvinsson

principal storage architect

Oracle Nordics

Steve D'Amore

Steve D'Amore

enterprise systems engineer

Pure Storage

Finn Henningsen

Finn Henningsen

Presales Specialist

Symantec

Jacob Elkjær

Jacob Elkjær

business manager - Concept Sales Datacenter

Axcess A/S

Se program

Program:


08:30 - 08:55
Morgenmad og registrering

08:55 - 09:00
Velkomst
Moderator:
Kim Stensdal
teknologiredaktør
Computerworld

09:00 - 09:25
Hitachi: Netværk, storage og dataløsning i ét
Program billede
Skal man se sin datacenter-løsning som enkeltstående produkter eller mere som én hjerne, hvor netværk og storage smelter sammen? 

Tom Christensen er Hitachi Data Systems CTO. Han vil tale om design og arkitektur af løsninger, som tager udgangspunkt i virksomhedernes behov og som samtidig er forberedt til fremtiden. Tom rådgiver om trends og directions og formår samtidig at gå dybt ned i teknikken. Han vil snakke om, hvordan det kan give mening for jeres organisation eller virksomhed at håndtere netværk, storage og datahåndtering i en samlet løsning. Tag en snak med Tom og få god og brugbar inspiration.

Tom har en mangeårig erfaring fra it-branchen og har sat sit eget personlige fingeraftryk på flere af de største og mest komplekse danske datacentre.
Oplægsholder:
Tom Christensen
Chief Technology Officer
Hitachi Data Systems

09:30 - 09:55
Veeam: Hvordan skal du sikre din storage mod katastrofer?
Program billede
Hvordan sikrer du sig bedst mod, at din data og servere bliver påvirket af et datacenter, som går ned med vor tids til stadighed mere og mere usikre vejrforhold?

Det koster virksomheden dyrt, hvis det sker. Både i spildt arbejdstid og i tabte kunder eller brugere. Derfor kan det være en god ide at have backup i flere forskellige datacentre.

Veeam har specialiseret sig i at udbyde software til håndteringen af recovery og backup af datacentre, så dine centre kan være i luften hele tiden ? og dette er uafhængigt at den hardware, som allerede er hos dig ? on premise eller i skyen.

Martin Plesner-Jacobsen, system engineer hos Veeam, kommer ikke for at fortælle om bits og bytes, men i stedet for at fortælle, hvordan du bedst kan træffe valg om, hvordan du beskytter dine data.
Oplægsholder:
Martin Plesner-Jacobsen
Senior System Engineer
Veeam Software

10:00 - 10:25
Proact: Når nyt og gammelt smelter sammen
Program billede
Hvordan får man gavn af de nye teknologier, der muliggør effektiv og fleksibel anvendelse af stadig accelererende teknologiske udvikling?

Hør om samspillet mellem teknologi og infrastruktur og hvordan software kan gavne applikationer og dermed din forretning.
Oplægsholder:
Søren Holm
Danish CTO Board representative
Proact

10:30 - 11:00
Pause

11:00 - 11:25
Oracle: Sådan får du mest ud af dit datacenter
Program billede
Oracle-databaser er en uundgåelig stor del af storage-markedet, når der skal overvejes nye muligheder for storage-løsninger.

Jens Ejvinsson er principal storage architect hos Oracle Nordics og vil med sin erfaring fortælle om de muligheder og storage-krav, der er i forbindelse med Oracle-databaser:

Præsentationen kommer til at besvare spørgsmål om ny teknologi, der udfordrer de traditionelle måder at beskytte sin database på, pladsreduktion, som ikke bare handler om hardware samt om, hvordan der holdes en høj performance mens data tilgås og benyttes.

Jens Ejvinsson er fra Sverige, men holder sin præsentation på engelsk.
Oplægsholder:
Jens Ejvinsson
principal storage architect
Oracle Nordics

11:30 - 11:55
Slut med traditionel databaseadministration - her er fremtiden
Program billede
Nimble Storage fjerner alle gætterierne ved den traditionelle databaseadministration ved at levere automatiseret performance-optimering. Sig farvel til de gamle dage, hvor man skulle definere RAID-grupper af forskellige slags og placere database-filer rigtigt for at optimere performance. Nimbles Flash Optimized CASL arkitektur tilpasser sig dynamisk de skiftende workloads ved at cache databasens "HOT" data SSD, samtidig med at inaktive data og backup-data ligger på de traditionelle roterende harddiske.

Så glem alt om performance-tuning, det gør Nimble for dig. Nimble eliminerer simpelthen backup-vinduet, samtidigt med, at vi med en  række meget tynde snapshots kan lave applikations konsistent recovery af  SQL Server, Exchange, og Oracle.  Forestil dig så at anvende disse snapshots til udvikling og test-miljøer, som er fulde kopier af produktionen, samt lave dem, når du vil og hvor du vil, uden at allokere særskilt kapacitet eller restore af filer.
Oplægsholder:
Steve D'Amore
enterprise systems engineer
Pure Storage

12:00 - 12:25
Symantec: Backup af 100 enheder og 1.000 enheder kræver hver sin strategi
Program billede
Virksomheders data vækster eksplosivt og stiller store krav til virksomheders backup af både fysiske og virtuelle miljøer.

Virksomheder i alle størrelser skal forholde sig til datavæksten, som medfører stigende sikkerhedsrisici og krav til hvorledes, data opbevares og tilgås.

Symantecs presales specialist, Finn Henningsen, går på talerstolen og vil berøre skalerbarhed og backup af fysiske og virtuelle data samt give værdifuld sparring på hvordan backup og recovery processen kan forenkles.
Oplægsholder:
Finn Henningsen
Presales Specialist
Symantec

12:30 - 12:55
Axcess: Bliv klædt på til det rigtige storage-valg
Program billede
Valg af storage er et strategisk valg for din virksomhed eller organisation.

Et af de centrale beslutninger er, om du skal du vælge en løsning, som er on-premise, en cloud-baseret løsning eller en hybrid-model, hvor de vejer fordele og ulemper for hvert forretningsområde eller applikation.

Det er blandt andet de spørgsmål, som du kan få besvaret når business & concept manager Jacob Elkjær deler sine erfaringer og udvalgte cases - med det formål, at klæde dig på til at foretage et kvalificeret valg.

Fokus er på hvordan din forretning eller din organisation får mest ud af en storage-løsning - både for dem, som overvejer at skifte storage-løsning og for dem, som gerne vil udfordres på deres eksisterende løsning.
Oplægsholder:
Jacob Elkjær
business manager - Concept Sales Datacenter
Axcess A/S

13:00 - 13:00
Frokost to-go
Praktiske Oplysninger
Dato:
10/12 2014
Tid:
08:30 til 13:00
Sted:
Pfizers Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language