Få den bedste it-infrastruktur - nemt, sikkert og effektivt

Dato:
10/12 2014
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse


Mængden af dataindsamlingen i virksomheder stiger med omkring 30 procent om året i disse tider, men priserne for storage falder samtidig kun med 13 procent. Det giver problemer for lederne, som står med større ønsker om at give virksomhederne gode storage-løsninger, men til færre penge.

På områder som storage, infrastruktur og stabilitet er forventningerne fra både kunder og interne brugere samtidig skyhøje, drevet frem af brugernes erfaringer med de stadigt mere polerede forbrugeruniverser på mobilenheder og streamingtjenester. 

Og du ved godt, at kravene til sikkerhed og omkostningsbevidsthed ikke slækket, men derimod udfordret af behovet for at kunne binde forretningssystemer og data sammen til sømløse interne eller eksterne services.

Derfor et bliver stadig mere nødvendigt, som it-beslutningstager, at kunne give et troværdigt svar på:

  • Hvordan håndterer du de hastigt stigende mængder af data uden at kompleksiteten vokser tilsvarende?
  • Hvordan fastholder du skalerbarheden og agiliteten i virksomhedens it-infrastruktur uden at sætte omkostningseffektiviteten over styr?
  • Hvordan sikrer og opbevarer du data bedst muligt uden at gå på kompromis med kravene til sikkerhed og privacy?


Det er blandt de spørgsmål, der tages op til debat når Computerworld går i dybden med storage, server og virtualisering.

I anledning af julen, vil der i forbindelse med seminaret blive udleveret et gavekort til Magasin på 250,- kr til alle deltagere.

Se hele det spændende program herunder:

Se program
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 13:00
Sted:
Pfizers Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse