Skab succes med server, storage og virtualisering

Dato:
12/6 2014
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Virksomhedernes systemer leverer data som aldrig før, og mængderne vokser i omfang.

Det stiller krav til dig om at kunne levere mere for samme budget, noget, det ikke er så nemt at opfylde med skyhøje priser på diske.

Samtidig betyder udviklingen at private og offentlige skyer giver nye muligheder og nye udfordringer. Og er der måske penge at spare ved at skifte virtualiseringsplatform?

Hør om de nyeste udfordringer og løsninger inden for en række klassiske it-områder på Computerworlds How-To.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad og registrering

08:55
Velkomst
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:00
Hvad betyder virtualisering for din backup?
Program billede
Virksomheder virtualiserer for at optimerere deres ressource-forbrug, højne deres oppetid og nedbringe deres drift omkostninger. Virtual er standarden i dag.

 • Hvilke muligheder giver det i forhold til backup?
 • Tager vi backup på den mest effektive måde, eller kan man udnytte virtualisering?
 • Kan man genskabe en fil eller en mail, hvis man laver backup af hele virtuelle maskiner?
Martin Plesner-Jacobsen fra Veeam Software, vil give dig en indblik i, hvordan backup af det virtuelle miljø kan nedbringe dine driftsomkostninger yderligere samt give dig 100 procent sikkerhed for, at du kan genskabe din data.
Virtualisering gavner ikke kun jeres serverdrift, men giver jer også mulighed for at optimerere jeres backup, restore og disaster-recovery
Martin Plesner-Jacobsen
Oplægsholder:
Martin Plesner-Jacobsen
Senior System Engineer
Veeam Software

Martin har siden 2002 arbejdet som konsulent hos de største danske virksomheder og har været med til at omlægge og effektivisere deres IT. Martin har dybe kompetencer inden for sikkerhed, virtualisering og optimering af it-drift og har speciale i en række cloudprodukter, Microsoft og VMware.

Siden 2004 har Martin rådgivet Veeams kunder og partnere i at få mest muligt ud af Veeams platform ved at udvikle og være med til at eksekvere på strategier for cloud, backup og ikke mindst sikkerhed.


09:30
VDI miljøer
Program billede
Nimble Storage er et flash optimeret storage-system, som er unikt og ideelt til VDI-miljøer.  
Nimble er unikt på den måde, den optimerer udnyttelsen af flash og traditionelle harddiske, som ingen andre produkter kan.
 
Ved VDI-miljøer har det bl.a. følgende fordele:   
 • Adaptive performance: Konsistent brugeroplevelse uanset belastning ved boot storms, anti virus scans etc.
 • Integrated Data Protection: Kapacitets-effektive snapshots eliminerer behov for backup-vinduer og leverer WAN-effektivt replikering til DR.
 • Application-Consistent Management: Pre verificerede VDI-reference-arkitekturer på VMWare, Citrix og Cisco reducerer risikoen og accelererer udrulning.
Steve D'Amore
Oplægsholder:
Steve D'Amore
enterprise systems engineer
Pure Storage
Dion Grydell
Oplægsholder:
Dion Grydell
Key Account Manager
aimIT ApS

10:10
Proact
Program billede
Hør Proact fortælle om fremtidens udvikling for server/storage og virtualisering. Vi kommer nærmere ind på:  

 • Integrerede løsninger. Med krav til billigere og robuste løsninger, som kan tilpasses til hurtigt ændrede forretningsbehov, så er integrerede løsninger højaktuelt.
 • "Software defined everything". Software kontrollerede design og styring af datacenter medfører at bindinger mellem produkter og leverandører ophører, fysiske systemer minimeres via virtualiseringsstandarder samt at fleksibiliteten øges.
 • Alt som en service. Med de altid skiftende forhold, som danske virksomheder skal kunne tilpasse deres produktion til, så bliver it-ydelser leveret som en services mere og mere interessant som et middel til risikominimering, optimering og fleksibilitet.
Søren Holm
Oplægsholder:
Søren Holm
Danish CTO Board representative
Proact

Søren Holm er seniorkonsulent i Proact og medlem af Proact gruppens CTO board. Søren har mange års erfaring med storagebaseret backupsikring af data og disaster recovery. Søren er Proacts repræsentant ved mange af vores konferencer og er kendt for at formidle komplekse budskaber på tværs af teknologier både i direkte og abstrakt form.


10:40
Pause

11:00
IBM
Program billede
Athenas tekniske chef Bo Ravnø Thingholm vil fortælle om hostingudbyderen Athena IT-Groups valg af platform til at imødekomme fremtidens udfordringer i cloud-miljøer. Han vil i den sammenhæng komme ind på kravene om udpræget fleksibilitet for kunderne, både på løsningssiden og på afregningssiden.

Han vil også komme med specifikke eksempler på fleksible cloudløsninger og backup-løsninger, der matcher ethvert behov i virksomhederne.
Bo Ravnø Thingholm
Oplægsholder:
Bo Ravnø Thingholm
teknisk chef
Athena

11:30
Sådan: Bedre økonomi og højere hastighed med flash-baseret storage
Program billede
Rene flash-baserede storage-løsninger er en af løsningerne på mange af de problemer, som plager moderne it. Derfor går flash-teknologien sin sejrsgang i datacenteret, på samme måde som det allerede er sket på forbrugermarkedet.

Hos Pure hjælper vi virksomheder med at få farten op på deres applikationer - og får gjort virksomhedens datacenter mere effektivt og økonomisk, samtidig med at du fortsat har alle de kendte funktioner fra traditionelle disk-baserede systemer.

I oplægget vil vi vise hvordan vores kunder har fået øget hastigheden på deres applikationer, har forbedret skaleringen af deres virtuelle server-infrastruktur og fjernet traditionelle storage-begrænsninger. Blandt andet for at kunne levere Virtual Desk Infrastructure (VDI).
Fred Lherault
Oplægsholder:
Fred Lherault
Systems Engineer
Pure Storage

Fred Lherault er Systems Engineer hos Pure Storage og dækker EMEA-området. Før sin ansættelse hos Pure har Fred blandet andet arbejdet for HP. Han har desuden udviklet flere værktøjer og forfattet whitepapers.


12:00
Virtualization Management med SolarWinds Virtualization Manager
Program billede
Er du én af de mange der slås med virtualisering og leder efter, eller savner den gyldne konfiguration til jeres virtuelle infrastruktur?

Alle savner de dage, hvor de havde en overflod af ressourcer og deres applikationsservere kørte med lynets hast. Med tiden blev det enkle virtualiserings koncept meget komplekst, og dette fortsætter med at være gældende som tiden går.

Folk spørger tit "Hvorfor kører mine applikationsservere langsomt, hvordan skal opsætningen se ud, hvilke ressourcer skal jeg investere i, hvornår skal jeg bekymre mig om kapacitets problemer?" Mere end ofte er svaret på disse spørgsmål "jeg ved det ikke". Det som mangler er overblik, og det bedste overblik fås på afstand.

Vi vil præsentere jer for det virtuelle orakel; SolarWinds Virtualization Manager, som giver dig et fugleperspektiv på alle aspekter og områder af din virtuelle infrastruktur. Emner som bliver gennemgået er blandt andre :

 • virtual configuration management
 • performance monitorering
 • afhængighedsforhold
 • kapacitetsanalyse
 • trending og forecasting
 • alarmering og rapportering
Thor-Bjørn Tramp
Oplægsholder:
Thor-Bjørn Tramp
virtualiserings specialist
SolarWinds MVP

12:30
Afslutning, sandwich og kildevand to-go
Det får du ud af det
 • Inspiration til at nedbringe omkostningerne gennem virtualisering
 • Netværk med andre it-interesserede
Praktiske Oplysninger
Dato:
12/6 2014
Tid:
09:00 til 12:30
Sted:
Pfizers Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language