Fremtidens datahåndtering

Dato:
18/3 2014
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Mange overvejer i dag flytte hele eller dele af it-opgaverne ud i en cloud-løsning, mens andre opgaver - som de regel de forretningskritiske - ofte bliver hjemme.

Det gør det gode datacenter til en afgørende brik for enhver virksomhed. Her skal servere, storage og netværk spille bedst muligt sammen, oppetiden skal være i top og it-chefen skal træffe de rigtige valg i mixet mellem interne og eksterne løsninger, processer, workloads og infrastruktur.

På denne How To giver fem af Danmarks bedste datacenter-leverandører dig deres bud på fremtidens datahåndtering

Se program

Program:


08:30 - 08:55
Morgenmad og registrering

08:55 - 09:00
Velkomst
Computerworld Events byder velkommen og sætter scenen for formiddagens program.

09:00 - 09:25
Effektivitet som standard
Program billede
Effektivitet betyder god økonomi. Her sætter Rittal en ny standard: Summen af alle anskaffelses- og driftsomkostninger skal reduceres til et minimum for den ønskede tilgængelighed og sikkerhed.

Energieffektivitet er hos Rittal standard, især når det drejer sig om at levere totalløsninger for optimal sikkerhed og maksimal tilgængelighed for en passende investering. Det kræver integrerede løsninger.

Rittal tilbyder kundetilpassede systemløsninger; ingen overdimensionering, ingen unødvendige faste omkostninger og om nødvendigt enkel udvidelse uden driftsafbrydelser.

09:30 - 09:55
At bygge og drifte datacenter faciliteter med variable omkostninger baseret på efterspørgsel
Program billede
Der er variabel efterspørgsel i vores datacentre i dag. Afhængig af din branche kan du have sæsonudsving, eller højfrekvente databelastninger og andre specifikke behov for kapacitet. I et virtualiseret og cloud-baseret miljø, har vi vænnet os til at håndtere it-services baseret på SLA'er og forventer disse skal betales baseret efter forbrug og on-demand snarere end at behandle dem som up-front investeringer. De samme metoder til pay-as-you-go kan anvendes til drift af datacenter faciliteter og service. Præsentationen er et casestudie af, hvordan denne model anvendes af en nordisk kunde, der har bundet modellen ind i deres IT Service Management.

10:00 - 10:25
Se hvordan nye teknologier kan bidrage til at gøre din virksomhed konkurrencedygtig
Program billede
Uanset hvordan man anskuer it, så er det et værktøj, der understøtter din forretning. Med en effektiv og fleksibel it-infrastruktur er det muligt med kort varsel at lave tilpasninger til nye forretningsbehov. Proact har 20 års erfaren på markedet, og vi kender alt til de nye teknologier. Kom og hør hvordan vi med vores datacenterløsning kan hjælpe din forretning.

10:30 - 10:45
Pause

10:45 - 11:10
Det moderne datacenter
Program billede
Det moderne datacenter er under forandring. Vi oplever en kraftig vækst i anvendelsen af integrerede systemer, hvor storage, servere, netværk og ikke mindst software leveres som en komplet og færdig løsning - som alternativet til at bygge det selv.

Oracle har været tidligt i markedet med "Engineered Systems", og har opbygget en stor erfaring, som vi nu videregiver til vores kunder.

11:15 - 11:40
Cloud-ready datacenter
Program billede
Netværk, servere og storage er for alvor smeltet sammen i datacenteret. Hør om de tre veje til datacenteret, som Conscia hjælper med. Vi taler om arkitekturen; byg-selv eller block-løsninger og giver gode råd om design og teknologi.

11:45 - 12:10
Paneldebat

12:15 - 12:15
Tak for i dag og sandwich to-go
Det får du ud af det
  • Sådan håndterer du bedst muligt dine data i fremtiden.
  • Cloud eller on premise?
  • Hvordan beslutter jeg mig?
  • Hvad er fordelene ved de forskellige løsninger?
Praktiske Oplysninger
Dato:
18/3 2014
Tid:
09:00 til 12:15
Sted:
Pfizers Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language