Enterprise Content Management

Dato:
27/2 2014
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Moderne virksomheder genererer store mængder data fra stadig flere kilder. Enterprise content management er strategien og metoden, der sætter dig i føresædet, når de data skal opsamles, opbevares og gøres tilgængelige. Kom til Computerworlds formiddagskonference om ECM og hør, hvordan andre har løst den store udfordring.

Med ECM får du mulighed for at indsamle, tilgå og styre informationer på tværs af virksomhedens systemer. Du får overblikket over alt fra dokumenter, video- og lydfiler til mails og andet indhold gennem hele livscyklussen.

Til dette arrangement får du inspiration til din egen ECM-løsning:

 • Hvordan kommer man i gang?
 • Hvad kræver det af ny teknologi og nye processer?
 • Hvor ligger de store udfordringer?
 • Hvad er de potentielle gevinster?

Se program

Program:


08:30 - 08:55
Morgenmad og registrering

08:55 - 9:00
Velkomst
Computerworld Events byder velkommen og sætter scenen for formiddagens program.

9:00 - 09:25
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Program billede
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S gennemgår, hvordan ECM anvendes til at optimere vitale forretningsprocesser med en blanding af teori, modenhedsmåling og praktiske værktøjer.

Chefkonsulent Michael Fray vil tale om:

  • Hvad er ECM - Enterprise Content Management og hvordan anvendes det mest effektivt
  • Fem praktiske modenhedsniveauer ? Hvor moden er din organisation?
  • Værktøjer til:
   • Digitalisering og opsamling af viden
   • Integrationer mellem ECM og fagsystemer
   • Digitale underskrifter af dokumenter i processer
   • Automatisering af arbejdsgange
Som deltager vil du gå hjem med ny og opdateret viden om, hvordan ECM bruges som både et strategisk og praktisk værktøj til at digitalisere og automatisere arbejdsgange og processer i virksomheden.

09:30 - 09:55
Hør mere om de overvejelser der er ved sikker indholdsstyring og dokumentation hos bl.a. Siemens Danmark (ELO Digital Office)
Program billede
Hør noget om de tanker der lå til grund for beslutningen om anskaffelse af et nyt system til millioner af indholdsdata - dokumenter, billeder, E-mails, tegninger, scanninger, kontrakter, rapporter - alt sammen digital information som gør det lettere at tilgå, dele og når man lader det indgå i tilhørende arbejdsgange.

ELO Digital Office er den eneste leverandør der tilbyder ét samlet koncept til indholdsstyring dækkende trinløse rammeløsninger fra én enkelt bruger og op til koncern niveau. Konceptet anvendes dagligt af mere end 600.000 brugere. ELO Digital Office tilbydes på 21 sprog i 42 lande. Med ELO Digital Office får du adgang til information på tværs af systemer og platforme og så er det tysk kvalitet.

ELO Digital Nordic der har markedsansvaret for ELO Digital Office i Skandinavien præsenterer konceptet. ELO er i stand til at integrere med alle de foretrukne applikationer, som brugerne anvender hver dag, hvilket sikrer forståelse af sammenhænge og brugervenlighed. Et speciale ligger indenfor rammerne af effektiv dokumentation af projekter og de arbejdsprocesser der naturligt indgår som en del af et moderne IT-miljø.

Stadig flere vælger ELO Digital Office til digitalisering og indholdsstyring. Opdatér din viden om de muligheder stadig flere virksomheder vælger.

10:00 - 10.15
Pause

10.15 - 10:40
Box
Program billede
Med de traditionelle ECM løsninger, har mange virksomheder fået styr på opsamling og lagring af data. Flere har også delvist styr på, hvordan man kan tilgå data. Men de færreste virksomheder har løsninger, som gør det let at finde viden og dokumenter, dele og samarbejde både internt og eksternt og samtidig sikre mobilitet og sikkerhed. ECM løsningerne bliver ofte komplekse, svære at bruge og dyre at implementere og vedligeholde.

Box blev grundlagt på en simpel idé. Folk skal kunne få adgang til og dele deres filer og dokumenter, hvor som helst. Peter Tranberg Møller fra Box vil vise, hvordan Box har hjulpet mere end 200.000 virksomheder med at gøre netop det. Med Box kan filer og dokumenter nu deles på en simpel, effektiv, kontrolleret, mobil og sikker måde.

10:45 - 11:10
Paneldebat

11:15 - 11:15
Tak for i dag
Praktiske Oplysninger
Dato:
27/2 2014
Tid:
09:00 til 11:15
Sted:
Pfizers Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language