Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Dato:
25/2 2025
Sted:
Charlottehaven
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Mange virksomheder oplever fordele ved at flytte deres processer online, men er cloud den ultimative løsning, eller skal vi tænke mere hybridt?

På denne dag om fremtidens datacentre dykker vi ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

Det kan for eksempel være dyrt at udføre komplekse forretningsprocesser online, især uden omfattende og omkostningstunge tilpasningsprojekter. Mange oplever/føler også, at de mister ejerskab og kontrol over data ved at flytte til cloud, eller at compliancekrav gør det umuligt.

Så hvordan kan du nyde fordelene ved cloud-platforme og samtidig samarbejde effektivt med dit eget datacenter? Hvordan finder du balancen mellem hurtig udvikling og lokal drift, samtidig med at du holder styr på omkostninger og ydeevne?

Dette og meget mere forsøger vi at inspirere dig til, når vi udforsker fremtidens datacenter, som en mere fleksibel enhed, der lader dig arbejde fleksibelt på tværs af løsninger, så det giver mest mening for din forretning - men uden at blive låst fast af leverandører og deres prispolitik.

Denne konference er for alle, der søger inspiration til at finde den optimale balance mellem on-premise, hosting og public cloud for at sikre stabil drift, bæredygtighed og overholdelse af compliance.


Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Inspiration til den rette balance mellem cloud, hybrid og on-premise for netop dig.
  • Overblik over fordelene ved cloud – herunder adgang til ny teknologi og AI – men uden at binde dig for hårdt op på enkeltleverandører
  • Indblik i fremtidens fleksible datacenter med skarpt blik på sikkerhed og compliance, performance og tilgængelighed
  • Danish Data Center Market Report udgives 5. marts 2024, pris kr. 15.000 for ikke-medlemmer. Særpris for deltagere til denne konference kr. 10.500.
Praktiske Oplysninger
Dato:
25/2 2025
Tid:
08:30 til 12:25
Sted:
Charlottehaven
Hjørringgade 12 C
2100 København Ø
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language