EA Day 2025: Compliance, cloud og AI-governance

Dato:
27/3 2025
Sted:
Jylland
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Afholdes også i København d. 25. marts


Bliv klædt på til at navigere i det komplekse landskab af compliance, cloud-teknologier og AI-governance.

Vi sætter spot på de ændrede teknologiske og regulatoriske spilleregler og på, hvordan du som enterprise arkitekt bedst kan balancere hurtig udvikling med effektiv governance.

Du møder eksperter og virksomheder, der allerede har taget skridtene mod at udnytte AI i stor skala. Hør om deres udfordringer, gevinster og de teknologiske landvindinger, der har transformeret deres forretninger. Få samtidig praktisk indsigt i, hvordan du kan anvende disse læringer til at accelerere din egen organisations teknologiske og forretningsmæssige kapaciteter.

Computerworlds EA Day 2025 er derfor en helt uomgængelig begivenhed at deltage i for alle, der ønsker at forstå og mestre de nye udfordringer og muligheder, som teknologi og reguleringer bringer med sig i orkestrering og eksekvering af en moderne EA-strategi.

Ved deltagelse på denne dag vil du opnå indblik i:

  1. Strategisk og praktisk anvendelse af AI: Lær hvordan AI kan bruges som en kraftfuld accelerator for din forretning, og se konkrete eksempler på AI-integration i EA, der skubber grænserne for teknologisk innovation.
  2. Balancering af udvikling og compliance: Opdag, hvordan du kan udvikle og implementere nye teknologier mens du opretholder en robust governance-struktur, overholder gældende lovkrav – og bliver klar til de regulatoriske krav, der er på vej.
  3. Netværk med frontløberne: Netværk med branchens ledere og få indsigt i, hvordan andre organisationer har håndteret aktuelle udfordringer.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over det komplekse landskab af compliance, cloud-teknologier og AI-governance.
  • Indsigt i, hvordan andre virksomheder allerede har taget skridtene mod at udnytte AI i stor skala.
  • Inspiration til, hvordan du kan accelerere din egen organisations teknologiske og forretningsmæssige kapaciteter med AI.
  • Indblik i, hvordan du kan udvikle og implementere nye teknologier mens du opretholder en robust governance-struktur.
  • Netværk og erfaringsudveksling med andre passionerede it-professionelle.
Praktiske Oplysninger
Dato:
27/3 2025
Tid:
08:30 til 15:00
Sted:
Jylland
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language