EA og AI: Gør Kunstig Intelligens til medspiller i din infrastruktur Digitalt event

Dato:
23/4 2025
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Hvordan orkestrerer du effektivt forretningskritiske services, systemer og applikationer elementer på tværs af talrige fysiske og hostede lokationer, cloududbydere og forretningsenheder?

Hvordan bevarer du overblikket, sikrer din infrastruktur og forbliver i kontrol, når administrative grænseflader ikke taler sammen, services og vilkår opdateres konstant og cloudomkostninger stiger i rasende hast?

Det er blandt de emner, vi ser på i dag. Vi beskæftiger os også med, hvordan du gør AI og automatisering til dine allierede i indsatsen for at holde omkostningsniveauet nede og oppetiden i top. Herunder hvordan kunstig intelligens kan være med til at rykke workloads derhen, hvor forholdet mellem svaretider og forbrugspriser er mest fordelagtigt.

Men dét mål stiller også krav til din organisation. Herunder at I bliver bedre til f.eks. AI prompting – altså at stille de rigtige spørgsmål, så I er sikre på at få de resultater, I har behov for.

På denne dag vil vi dykke ned i vigtige emner som integration af AI i enterprise arkitektur, sikkerhedsstyring, og hvordan du kan skabe og dokumentere værdi gennem din virksomheds arkitektur. Vi vil også diskutere de strategiske og teknologiske udfordringer, som virksomheder står overfor i en verden, der kræver mere fleksibilitet og bedre integrationsmuligheder mellem cloud-løsninger og traditionel IT-infrastruktur.

Dagen vil give dig værdifulde perspektiver på, hvordan man bedst navigerer i et komplekst it-landskab og opretholder et skarpt fokus på både nuværende og fremtidige forretningsbehov.

Se program
Det får du ud af det
  • Overblik over, hvordan man bedst navigerer i et komplekst it-landskab og opretholder et skarpt fokus på både nuværende og fremtidige forretningsbehov.
  • Indsigt i, hvordan du sikrer din infrastruktur optimalt i en hybrid- og multicloud-verden.
  • Inspiration til, hvordan du kan synliggøre og kommunikere værdien af din enterprisearkitektur over ledelse og forretning.
  • Indblik i, hvilke roller AI prompting- og governance spiller og bør spille i din EA-strategi.