Schrems II til III? Sådan forbereder du dig Digitalt event

Dato:
28/1 2025
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Hvilke compliance krav vil skulle leve op til i fremtiden – det prøver vi at give et ud på, når vi tager temperaturen på Schrems III.

Vi sætter fingeren på de relevante punkter indenfor compliance, cloud og data privacy og giver konkrete bud på, hvordan du bedst kan forberede din organisation på de nye krav. Du får indsigt i, hvad Datatilsynet forventer, og bliv inspireret af erfaringer fra virksomheder, kommuner og eksperter, som selv har fingere helt nede i compliance kassen.

Det er kort sagt en oplagt mulighed for at forberede din organisation på fremtidige krav inden for data privacy, governance og compliance. Det giver dig et godt udgangspunkt for at komme på forkant – og ruster dig og din organisation til at kunne håndtere Schrems III.

  • Forstå kravene i Schrems III framework: Bliv opdateret på, hvad Schrems III vil indebære og hvordan du kan sikre, at din organisation lever op til de kommende krav.
  • Høre erfaringer fra praksis: Lær af virksomheder og kommuner, der allerede er godt i gang med at blive klar og få konkrete eksempler på, hvordan de håndterer udfordringen.
  • Kom i dialog med eksperter og myndigheder: Få mulighed for at stille spørgsmål og diskutere direkte med eksperter fra bl.a. advokatbranchen og repræsentanter fra Datatilsynet.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, kravene i Schrems III framwork
  • Indsigt i, hvad Datatilsynet forventer af fremtiden
  • Inspiration til, hvordan du forbereder din organisation på fremtidige krav inden for data privacy, governance og compliance
  • Indblik i, konkrete eksempler på, hvordan virksomheder og kommuner håndterer udfordringen.
Praktiske Oplysninger
Dato:
28/1 2025
Tid:
09:00 til 11:40
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language