CIO Trends 2024: Fremtidens digitale leder

Dato:
22/8 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

På denne eksklusive konference kan du få inspiration til, hvordan du kan forme din egen CIO-rolle og få det bedste frem i dit team, når nogle af Danmarks dygtigste CIO’er og nominerede til prisen som Årets CIO 2024 går på scenen og åbenhjertigt deler ud af deres erfaringer på godt og ondt.

Du kan blandt andet få bud på, hvordan du i praksis skaber et rum til at definere og eksekvere en effektiv digital transformationsstrategi i en situation, hvor medarbejderne kræver velfungerende og smidige hybride arbejdsrum og direktionen efterlyser håndtérbar, realtidsbaseret overblik over forretningen?

Samtidig vil de nominerede til Årets CIO 2024 komme ind på, hvordan de i større eller mindre grad har formået at nedbryde de traditionelle informations- og systemsiloer. Hvilket som bekendt er en uomgængelig forudsætning for at tilrettelægge en velfungerende digital transformation på koncernniveau, konsolidere overblikket over processer og forretning samt designe og bygge mere velfungerende services i stedet.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.