Gør medarbejderne til dit vigtigste værn mod angreb Digitalt event

Dato:
12/12 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Vi har alle hørt utallige gange, at en proaktiv, awareness-orienteret kultur er et af de vigtigste værktøjer i den IT-sikkerhedsansvarliges værktøjskasse. Men hvordan bygger du kulturen i praksis – og hvilke andre værktøjer bør du gribe fat i for at sikre virksomheden bedst muligt mod phishing, ransomware og andre angrebsformer?

Det er emnet på denne konference, hvor du igennem en række spændende indlæg får konkret viden og brugbar inspiration til, når du selv skal bygge en sikkerhedsorienteret kultur i organisationen.

På dagen kan du desuden få indsigt i, hvordan du sætter ekstra lås på kritiske data og systemer med bl.a. biometrisk sikkerhed og to-faktor autentifikation – og hvordan du forstærker sikkerhedskulturen med strategisk fokus på målrettet kommunikation og uddannelse af medarbejderne.

På dette event vil du bl.a. kunne høste viden og erfaringer om:

  1. Effektiv awareness i praksis: Hvordan du gør dine medarbejdere til dit stærkeste sikkerhedsværktøj med kommunikative greb.
  2. Sådan bygger du en velfungerende sikkerhedskultur: Hvordan grundlægger og udbygger du en stærk it-sikkerhedskultur i hele din organisation?
  3. Biometrisk sikkerhed og To-faktor autentifikation: Skab overblik og få praksis viden om de mest effektive værktøjer til at slå ring om dine kritiske data og systemer.
  4. Få indsigt i de nyeste sikkerhedstendenser inden for IT-sikkerhedstendenser og -trusler, der kan påvirke din virksomhed.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.