CIO Excellence Day 2024

Dato:
09/4 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

På dette eksklusive event får du lejlighed til at høre keynotes fra nogle af Danmarks mest innovative CIOs og drøfte centrale udfordringer og strategiske muligheder med andre digitale ledere.

Mange virksomheder er nået langt på deres digitale rejse, men kæmper stadig med at transformere deres legacy systemer samtidig med at der stilles stadig skrappere krav til compliance, sikkerhed og transparens. Derudover er det blevet en central del af CIO’ens rolle at være i stand til at synliggøre og dokumentere den konkrete værdi af nye, strategiske tiltag – og allerhelst på forhånd!

På årets CIO Excellence Day kan du derfor blive inspireret af oplæg fra nogle af Danmarks mest innovative CIOs og høre deres bud på, hvordan man kan løfte opgaven. Du får også rig lejlighed til at møde og udveksle erfaringer med andre it-professionelle på dit eget niveau.

I løbet af dagen vil bl.a. drøfte, hvordan man skaber det bedst mulige grundlag for at træffe de centrale valg, som muliggør beslutningen om, hvilke eksisterende løsninger og services, man skal bevare eller transformere. Samt hvordan man med fordel kan prioritere nyere teknologi, som skaber bedre grundlag for digital agilitet i infrastruktur, organisation og forretningsmodel.

Du får også lejlighed til at drøfte, hvordan man skærer gennem tågen af hype og marketing med henblik på at foretage de optimale it-strategiske valg. Samt høre andres erfaringer for, hvordan man bedst analyserer de reelle langsigtede konsekvenser af valg eller fravalg af outsourcing og cloud-anvendelse – og med det rette strategiske valg af hybride løsninger undgår at satse alt for meget på én hest.

Disse spørgsmål er omdrejningspunktet for en rundbordsdiskussion blandt en lille udvalgt skare af digitale ledere fra danske virksomheder – og du er inviteret.

Dagen er opbygget omkring keynotes fra danske CIOs og et begrænset antal korte indlæg, ligesom der vil være god tid til at drøfte detailspørgsmål og udvalgte emner mellem deltagerne ved bordene.

Se program

Program:


08:30
Registrering, kaffe og croissanter

09:00
Velkomst v. dagens moderator

09:05
Keynote

09:35
Taler kommer snart

09:40
Debat og opsamling

10:10
Pause

10:30
Taler kommer snart

10:35
Debat og opsamling

11:05
Taler kommer snart

11:10
Debat og opsamling

11:40
Taler kommer snart

11:45
Debat og opsamling

12:15
Frokost

13:05
Debat og opsamling

13:35
Taler kommer snart

13:40
Pause

13:50
Keynote kommer snart

14:20
Keynote kommer snart

14:50
Opsamling på dagen v. dagens moderator

14:55
Tak for i dag
Partnere Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, hvordan du med fordel kan prioritere nyere teknologi, som skaber bedre grundlag for digital agilitet i infrastruktur, organisation og forretningsmodel.
  • Indblik i, hvordan du foretager det rette strategiske snit mellem outsourcing og in-sourcing af services og kompetencer
  • Indsigt i, hvordan du tilrettelægger den digitale infrastruktur med henblik på at kunne op til stadig skrappere krav om compliance, sikkerhed og transparens
  • Inspiration til, hvordan du analyserer – og synliggør – værdien af it-investeringer af strategisk betydning for organisation og forretning
  • Netværk og erfaringsudveksling med de andre it-professionelle på dit eget niveau