Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser Digitalt event

Dato:
28/2 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Senest 17. oktober 2024 skal EU’s nye NIS2-direktiv være implementeret som del af dansk lovgivning, og det kommer til at have meget store konsekvenser for en lang række danske organisationer og virksomheder.

Derfor sætter vi på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Herunder hvordan du forbereder din infrastruktur og organisation på de nye krav og planlægger processen optimalt, så du både sikrer compliance når den nye lovgivning træder i kraft og i årene fremover.

EU-direktivet har til formål at beskytte infrastrukturen og de tjenester og produktioner, som er vigtige for samfundet, mod nedbrud og cybertrusler. Det skal via direktivet ske på et højt, ensartet niveau af cyber- og informationssikkerhed på tværs af EU.
Derfor er det som det første vigtigt at fastslå om din virksomhed er omfattet af direktivet. For selvom du ikke selv leverer kritisk infrastruktur, så er tredjepartstjenesteudbydere, der leverer tjenester til virksomheder og organisationer, der er omfattet af direktivet, og som påvirker sikkerheden i deres digitale tjenester og infrastrukturer også som udgangspunkt omfattet af direktivet.

Få dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

Endelig får du inspiration til, hvordan du fokuserer din indsats for at sikre NIS2-compliance – samtidig med, at du vælger dine indsatsområder med omhu og undgår at overimplementere.

Se program

Program:


09:00
Velkomst

09:05
Keynote kommer snart

09:25
Taler kommer snart

09:45
Taler kommer snart

10:05
Taler kommer snart

10:25
Pause

10:35
Taler kommer snart

10:55
Taler kommer snart

11:15
Keynote kommer snart

11:35
Dagens moderator samler op

11:40
Tak for idag
Partnere Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, hvad NIS2-direktivet indeholder og hvilke konsekvenser direktivet får for din organisation.
  • Indblik i, hvordan myndighederne vil gribe kontrolindsatsen an – og hvilke konsekvenser kan det have ikke at være compliant.
  • Indsigt i, hvordan du fokuserer og optimerer din indsats for at sikre NIS2-compliance og undgår overimplementering.
  • Inspiration til, hvordan du med passende sikkerhedsforanstaltninger kan blive NIS2 compliant.
Praktiske Oplysninger
Dato:
28/2 2024
Tid:
09:00 til 11:40
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language